Bemating 3d Bril

1,222 views

Published on

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,222
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
17
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bemating 3d Bril

  1. 1. Bemating 3d bril – Pathe Rotterdam Pathé De 3d bril die wij hebben geanalyseerd is het type: “Xpand” Deze 3d bril wordt gebruikt in Rotterdam Pathé en in Rotterdam-Zuid Pathé Kuip. Hierna worden de belangrijkste maten weergegeven.
  2. 2. Lengte bril: +/- 17 cm De lengte van de bril is ongeveer 17 cm, we hebben dit gemeten met een meetlint. Het zwarte gedeelte is een flexibele rubberachtige deel dat ongeveer 10 cm lang is. De hoogte van de bril 4.7 cm Het gedeelte dat rust op de neus van de gebruiker heeft als afmetingen: lengte: +/- 2.3 cm en breedte van +/- 2.5 cm.
  3. 3. Breedte van de bril +/- 15.5 cm De breedte van de bril is aan de binnenkant genomen omdat dit gedeelte het belangrijkst is. Dit gedeelte zal namelijk tegen het hoofd van de gebruiker aankomen. Dikte voorkant montuur is ongeveer 1 cm. Dit zwarte gedeelte is van hard kunststof.
  4. 4. Fotos van gebruiker zonder bril Fotos van gebruiker met bril Hier is te zien dat de sterktebril alleen van onderen te zien is, en dat het geen belemmering vormt bij het dragen van twee brillen Of dit het geval is bij elke brildrager, zal blijken uit het onderzoek die wij gaan uitvoeren.

×