• Like
Bemating 3d Bril
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

Bemating 3d Bril

 • 1,038 views
Published

 

Published in Travel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
1,038
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Bemating 3d bril – Pathe Rotterdam Pathé De 3d bril die wij hebben geanalyseerd is het type: “Xpand” Deze 3d bril wordt gebruikt in Rotterdam Pathé en in Rotterdam-Zuid Pathé Kuip. Hierna worden de belangrijkste maten weergegeven.
 • 2. Lengte bril: +/- 17 cm De lengte van de bril is ongeveer 17 cm, we hebben dit gemeten met een meetlint. Het zwarte gedeelte is een flexibele rubberachtige deel dat ongeveer 10 cm lang is. De hoogte van de bril 4.7 cm Het gedeelte dat rust op de neus van de gebruiker heeft als afmetingen: lengte: +/- 2.3 cm en breedte van +/- 2.5 cm.
 • 3. Breedte van de bril +/- 15.5 cm De breedte van de bril is aan de binnenkant genomen omdat dit gedeelte het belangrijkst is. Dit gedeelte zal namelijk tegen het hoofd van de gebruiker aankomen. Dikte voorkant montuur is ongeveer 1 cm. Dit zwarte gedeelte is van hard kunststof.
 • 4. Fotos van gebruiker zonder bril Fotos van gebruiker met bril Hier is te zien dat de sterktebril alleen van onderen te zien is, en dat het geen belemmering vormt bij het dragen van twee brillen Of dit het geval is bij elke brildrager, zal blijken uit het onderzoek die wij gaan uitvoeren.