Your SlideShare is downloading. ×
TemabåRet MarkedsføRingssamarbejde 1 Dec 2  3
TemabåRet MarkedsføRingssamarbejde 1 Dec 2  3
TemabåRet MarkedsføRingssamarbejde 1 Dec 2  3
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

TemabåRet MarkedsføRingssamarbejde 1 Dec 2 3

345

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
345
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Temabåret markedsføringssamarbejde i regionen Biblioteksledermøde, den 4. december 2009, PVA. Erfagruppen for markedsføring På biblioteksledermødet januar 2009 blev det besluttet at bede Erfagruppen for markedsføring afdække potentialerne i regionalt samarbejde. Det har resulteret i to bud på, hvordan et samarbejde kunne organiseres: 1) Et oplæg til et tværregionalt biblioteksklubkoncept, fremlagt på biblioteksledermødet d. 6. november, og 2) et oplæg til markedsføringssamarbejde med afsæt i et fælles tema. Oplægget her er lavet på baggrund af erfagruppemøde den 20. oktober og et efterfølgende arbejdsgruppemøde den 19. november. Arbejdsgruppen består af: • Lisbeth Steensborg, Frederiksberg • Pauline Raff, Fredensborg • Thomas Tiedje, Herlev • Helle Winther Olsen, Furesø/Hareskoven • Amalie Ørum Hansen, Gentofte Centralbibliotek Erfagruppen har i plenum diskuteret mulighederne for et temabåret markedsføringssamarbejde i regionen. Erfagruppen ser et stort markedsføringspotentiale i, at regionens biblioteker går sammen om en årlig uge, hvor alle arrangementer på de respektive biblioteker har tilknytning til et fælles tema (sådan som vi overordnet set kender det fra eks. Golden Days’ sekretariat/festival). Erfagruppen er kommet frem til at foreslå en todelt plan for dette. Eftersom det er et større tiltag end eksempelvis biblioteksklubben ønskes grundlaget i højere grad både afklaret og kvalificeret. Derfor anbefaler erfagruppen og ad hoc-gruppen, at projektet Temabåret markedsføringssamarbejde i regionen indarbejdes som en del af det udviklingsprojekt, som omhandler markedsføring. Udviklingsarbejdet foreslås at ligge efter forårets arbejde med biblioteksklubben, men under samme indsatsområde i CB-regi: ’markedsføring’. Således vil en udviklingsgruppe præsentere bibliotekslederne for et fuldt udfoldet koncept for Temabåret markedsføringssamarbejde i regionen ved et biblioteksledermøde i december 2010. Endelig stillingtagen til realisering af Temabåret markedsføringssamarbejde i regionen sker først efter udviklingsarbejdet har fundet sted og på baggrund af oplægger. Konceptpræsentation Temabåret markedsføringssamarbejde i regionen
 • 2. Erfagruppen foreslår, at man under arbejdstitlen Hovedstaden på tværs lancerer en fælles temabåret uge som hele regionen deltager i. Temaet for denne uge besluttes af bibliotekslederne ved afstemning efter oplæg fra udviklingsgruppe. – Temaoplæg findes af projektgruppe – Tema skal være relevant for hele regionen – Temaet skal involvere alle bibliotekets materialetyper – Temaet skal bidrage til inddragelse af det fysiske biblioteksrum – Der udarbejdes både et titel-tema og et bud på første tema til 2011 ”Golden Days- tema”/Hovedstaden på tværs/Biblo Bobler/ Regional uge Tema 2011 Tema 2012 Tema 2013 Projektplan På mødet den 4.12. 2009 nedsættes 2 projektgrupper: Projektgruppe 1 skal i perioden Januar – Juli 2010 arbejde med Udvikling og realisering af Biblioteksklubkonceptet. På biblioteksledermødet i december 2010 fremlægges en kort beretning om resultatet af projektet. Projektgruppe 2 skal i perioden August - December 2010 arbejde med Udvikling af nye fælles markedsføringsmodeller med udgangspunkt i oplægget om temabåret markedsføringssamarbejde i regionen. Forslaget fremlægges på biblioteksledermødet den 3. december 2010.
 • 3. Til drøftelse og beslutning Oplægget drøftes og det foreslås, at der etableres 2 markedsførings projektgrupper, der i 2010 gennemfører henholdsvis biblioteksklubkonceptet samt udarbejder oplæg til modeller for nye fælles markedsføringsinitiativer, der kan iværksættes fra 2011.

×