Reunio12 13

780 views

Published on

Presentació de la reunió de pares i mares. Segon curs de primària. Ceip Margalida Florit de Ciutadella.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
780
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
476
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Reunio12 13

 1. 1. Reunió daula Curs 12-13Segon A de Primaria
 2. 2. MESTRES QUE ENTREN A L’AULATutora: Angels PonsMestre d’educació física: Pere MesquidaMestra d’anglès: Tere VillafrancaMestra de música: Eva MorlaEquip de suport: Marta Piris
 3. 3. ORGANITZACIÓ DEL CENTRE- Entren per la porta d’educació primària i fan una filabaix al pati, quan sona la música. La mestra els recull del patiA les 9h.-Es demana puntualitat a les entrades i les sortides.Abans de venir haurien d’haver berenat. Es recomana que elsberenars, com sempre, siguin variats: pa i fruita. No durbolleria.- Si duen jocs, llibres de lectura o altres materials personals s’hande compartir i l’escola no es responsabilitza de la seva pèrdua odesperfecte.- El pati s’organitza de manera que cada grup pugui fer un jocdiferent cada dia.
 4. 4. SORTIDES- Totes les relacionades amb el projecte, ambinteressos del grup...- Activitat a la piscina a partir del segon trimestre.Necesstirem la col.laboració dalguna mare.- A final de curs hi ha programa una sortida de dosdies.
 5. 5. ORGANITZACIÓ D’AULA- Cada alumne/a té una agenda escolar. Aquesta ésemprada com a medi de comunicació entre família imestra. És important revisar les agendes i retornar lesnotes signades. Sha de dur cada dia.- Pel que fa als deures sempre es donarà els dimarts idivendres i els han de retornar també aquests dies.- S ha d emprar la carpeta de deures per fomentar lhàbit de cura i bona presentació de les feines.
 6. 6. HORARI DE TUTORIA- El dia i l’hora assignada perquè pugueu xerrar amb la tutora és els dimarts de 17:30 a 18:30h. Es pot demanar cita a través de l’agenda.- Si teniu algun comentari a fer sobre alguna especialitat, primer vos heu de dirigir a la mestra tutora.
 7. 7. COM ENS ORGANITZAM A LAULA
 8. 8. Com en el curs anterior, l’horari del grup no esfragmenta en les diferents àrees, sinó que es van fentdiferents activitats.Educació física: 15 horesPsicomotricitat: 1h fins NadalAnglès: 15 hores.Música: 1h setmanal.Religió/ Atenció Educativa: 1 horaProjecte d’aulaLecturaJocs matemàtics/Jocs de LlenguaAssemblea/TutoriaEncarregatsTallers: es farà una sessió de dues hores setmanals.RaconsNoticia
 9. 9. Lectura Cada dia trobam un temps per fer activitats que ens ajuden a fomentar el plaer per la lectura:- Llegim en silenci- La mestra ens conta...- Amic lector- Lectura en parelles
 10. 10. Projecte daulaPer a treballar el projecte, ens organitzam dediferents maneres: - En gran grup: converses. - En petit grup: grups cooperatius. - Individualment: feines que necessiten de la reflexió individual de cadascú.
 11. 11. Jocs matemàticsCada setmana en grups desdoblats realitzam diferentsJocs matemàtics que ens ajuden a aprendre iinteriortizar nous conceptes
 12. 12. Religió/ Estudi Assistit- Es fa 1h setmanal, els fillets i filletes que fan estudi assistit treballen a partir de construir un diccionari de valors.- A religió es fa cultura religiosa.
 13. 13. Sala dordinadors Saprofita el desdoblament o suports per anar a lasala dordinadors, per aprendre a emprar diferentsprogrames, aplicacions i jocs, depenent de la necessitque sorgeix dins laula: recerca dinformació,processadors de textos...El blog daquest curs: http://cientificssegona.blogspot.com.es/
 14. 14. Racons- Es dedica un temps per a treballar per racons.- Els fillets/es shan de saber organitzar.- És per fer feines de manera individual, saprofita el temps que a laula hi ha un suport per poder donar una atenció més individualitzada.
 15. 15. Assamblea/TutoriaDedicam aquest temps per tractar els problemesque hi ha dins del grup: conflictes al pati,organització daula....
 16. 16. TallersEs mesclen els infants de 2n i 3r i fan diferents tallers: - Itineraris dArt (M. Àngels) - ArtTic (Àngels) - Cuina Creativa (Merxe) - Ecoart (Sofi) - Putxinel.lis (Eli) - Contes en anglès(Tere) - FotoArt (Clàudia)
 17. 17. La noticia Aquest curs la noticia la preparem a classe perparelles.Tot i que es prepara a classe, duran algunafeina per fer a casa.
 18. 18. COM PODEM AJUDAR ALS NOSTRES FILLS I FILLES?- Revisar amb ells/es l’agenda cada dia i la carpetaper si tenen deures, fulls informatius…- Col·laborar amb ells a les feines, però no fer-les.- Ajudar-los a assolir un hàbit de lectura.- Ajudar-los a preparar la motxilla la nit abans.
 19. 19. - Ajudar-los a organitzar el seu temps (estudi, activitats,esbarjo…) i respectar-los aquesta organització. Procurarque el temps de feina sigui diari i, si és possible, a lesmateixes hores i en un lloc adequat ( sense la televisió ialtres possibles distraccions).- Mantenir contacte amb la tutora i informar-li dequalsevol canvi que observin i que pugui tenir unarepercussió en el rendiment acadèmic i/o afectiemocionalment a l alumne/a.
 20. 20. Àngels, per favor, avui a la reunió dels nostres pares i mares els podries dir .....• Que som molt intel.ligents• I feiners• Que millor que no dugem jocs de casa que ens donen molts de problemes.• Que hem après a fer feina en equip i és una de les coses de les que estem més contents.• Que som bons al.lots i de cada vegada sabem escoltar més.• Que ens volem ajudar els uns als altres.• Que sabem que hem de millorar en moltes coses però que ho volem fer.• Que duguem més fruita per berenar que és molt sana.• I que fem molt de cas a a la mestra.
 21. 21. Gràcies per venir!!!
 22. 22. Foto grup

×