SlideShare is now on Android. 15 million presentations at your fingertips.  Get the app

×
  • Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
 

Une Ricikloj - Buletini Informativ Nr.1

by on Feb 16, 2013

  • 538 views

Ekipi Ecovolis është krenar t’ju prezantojë buletinin e parë të nismës së re ‘Unë Ricikloj’. Kjo nismë, me qëllime sa ambientaliste aq sociale, vjen e vendosur të krijojë një shteg ...

Ekipi Ecovolis është krenar t’ju prezantojë buletinin e parë të nismës së re ‘Unë Ricikloj’. Kjo nismë, me qëllime sa ambientaliste aq sociale, vjen e vendosur të krijojë një shteg të ri, nga ku do kalojë për t’u instaluar në shoqërinë tonë kultura dhe praktika e riciklimit. Përmes kurioziteteve, fakteve reale, por dhe shifrave konkrete, riciklimi evidentohet si një nevojë por dhe kënaqësi. Nga Erika Simmons që krijon art me materiale të ricikluara e deri tek ngjashmëria jonë me Mozambikun, përsa i përket mungesës së mundësive dhe praktikës së riciklimit, duke kaluar nga elektorati në SHBA dhe Romët tanë ambientalistë, rruga nga shtëpia tek kazani është po aq e shpejtë sa dhe leximi i këtij buletini, me mbi 15 artikuj, që shpresojmë t’ju duken interesantë, t’ju japin dëshirën për të ricikluar dhe që mund të gjenden vetëm online, pasi në mbrojtje të pemëve, ne nuk e shpërdorojmë letrën.

Statistics

Views

Total Views
538
Views on SlideShare
538
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
16
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Upload Details

Uploaded via SlideShare as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
Post Comment
Edit your comment

Une Ricikloj - Buletini Informativ Nr.1 Une Ricikloj - Buletini Informativ Nr.1 Presentation Transcript