Ecovolis - Bicycles @ Hotels

290 views

Published on

Biçikletat në hotele, trendi që tërheq vizitorët! Mënyra më efikase për të vizituar qytetin

Ecovolis ndërrmer hapat e parë për të çuar biçikleta edhe në hotele
Biçikleta ngelet një nga mënyrat më tërheqëse për të vizituar një qytet. Ajo ofron avantazhe të shumta për të shëtitur nëpër qytet, për të fotografuar monumentet, për tu njohur me vëndet më tërheqëse, me mënyrën e jetesës lokale dhe njerëzit rrotull. Biçikletat pranë hoteleve janë tashmë një praktikë e përhapur në shumë vënde, duke ofruar një alternativë sa efikase dhe ekologjike për vizitorët. Shërbimi ndonëse pa kosto të lartë për hotelet përben një veçanti mjaft tërheqëse për turistët, duke ndikuar pozitivisht në punën e tyre.

Biçikletat mund të siglohen në forma të ndryshme kreative, unike, me emblemën e hotelit përkatës, duke ndihmuar kështu dhe marketingun e hotelit. Fakti që ky shërbim i dyrrotakëve nëpër hotele po vjen duke u përhapur gjithmonë e më shumë, tregon se preferohet, është i suksesshëm, është një mënyrë efektive marketingu që ndikon pozitivisht për transportin e gjelbërt. Tirana edhe pse është ende shumë mbrapa vëndeve të tjera me korsitë dhe sinjalistikën biçikletë, ka avantazhe të tjera si terrenin e sheshtë, distancat e shkurtra apo trotuaret dyfunksionësh, që do të mundësonin këtë praktikë nga vizitorët e ndryshëm. Megjithë avantazhet dhe disavantazhet e praktikimit të kësaj nisme.

Ecovolis ka ndërrmarë tashmë hapat e parë dhe kontaktet me disa nga hotelet kryesore të qytetit për zbatimin e kësaj praktike, duke shpresuar që disa prej tyre do të bëhen pjesë e kësaj alternative ekologjike, mjaft të rëndësishme për mjedisin dhe për imazhin europian të qytetit tonë.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
290
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ecovolis - Bicycles @ Hotels

 1. 1. Bicycles for your hotel! Hotels Offer Bikes To Guests Proposal
 2. 2. Best Practices
 3. 3. IntroductionSight seeing on bicycle is one of the most efficient ways todiscover a city and its surroundings. Not only one gets to becloser to the monuments and attractions, but one can alsoapproach the people and the local way of living just by ridingaround.Hotel bicycle rent is a practice, which lately has been spreadto many countries and cities, however easy or difficult itmight be to ride around. It is growing into a common hotelservice, just as all the other services one seeks whensearching for a good hotel.Tirana is a city with flat relief and very easy to bi riddenaround. Even if the traffic situation might seemcomplicated, riding around Tirana is much easier and morefun than driving or walking.The Ecovolis projects provides branded bicycles, which willbe branded under your hotel’s logo and slogans, but notonly. We will also provide your clients’ touristic itinerarystarting from your hotel and back.
 4. 4. Two-Wheel Trend:
 5. 5. Visit Tirana by Bike Getting green-friendly Personalized bicycles Exploring the city by bike Environmental friendly Offering bikes is quite a bonus Types of bike share programs It could make the difference for your clients! Best practices Green Bonus
 6. 6. Save Tirana’s environment!
 7. 7. Branding and marketing 10 branded bicycles. Green advertising. Partnership start promotion,events&activities. Weekly social media & websites promotion. Media promotion,TV,newspaper & newsletter Maintenance, service & cleaning. Alo Ecovolis support everywhere! Free promotions @ 5 Ecovolis Bike Station
 8. 8. Bicycle Branding
 9. 9. Budget
 10. 10. Ju faleminderit Pyetje ose komente? Ened Mato, Ecovolisenedmato@gmail.com (00355) 672049164

×