Oficis

246
-1

Published on

Meet our agency!

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
246
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Oficis

 1. 2. ¿Qui som? Un conjunt de professionals EXPERIMENTATS i PREPARATS per donar respostes i un servei proper tant en la creació estratègica d’accions i campanyes com en la implementació de les mateixes: Professionals de la creativitat, del marketing, del trade marketing, de la coordinació i la comunicació d’accions tàctiques i estratègiques de les diferents empreses, ja sigui en el sector del gran consum o en el més exclusiu segment de mercat.
 2. 3. El nostre objectiu: Dotar a les empreses d’un departament extern que faciliti la gestió diaria de les marques. Aportar els recursos adecuats a cada acció, evitant estructures fixes i costoses. Assessorar i participar en la rentabilització dels pressupostos, respectant els objectius establerts per la marca. Detectar i transmetre proactivament possibilitats de negoci, derivades d’un estudi de mercat competent. Compartir el feed back de les accions per a optimitzar la continuitat de les mateixes.
 3. 4. Al ser professionals independents podem col·laborar directament amb el departament de la companyia que contracta la gestió. Gestionem tots els processos des de la creació de l’acció o campanya fins la seva implementació i control de resultats. <ul><li>CONCEPTUALITZACIÓ: </li></ul><ul><ul><li>Plantejament Estratègic </li></ul></ul><ul><ul><li>Concepte creatiu </li></ul></ul><ul><ul><li>Disseny gràfic </li></ul></ul>Plà de treball  Servei global al client
 4. 5. PRODUCCIÓ: Impressió Producció industrial Construcció de mobiliari Producció fotogràfica i audiovisual Plà de treball  Servei global al client NOVES TECNOLOGIES: Disseny i maquetació sites Manteniment de continguts Programació (web, mòbil, telèfon) Control on-line dels resultats Xarxes socials DISSENY GRÀFIC: Creativitat per premsa Imatge corporativa Catàlegs producte Materials OOH Packaging Llançament producte
 5. 6. Accions adaptades al públic objectiu  <ul><li>Incentius Xarxes de Vendes </li></ul><ul><li>Incentius al Canal </li></ul><ul><li>Incentius al Consumidor </li></ul>
 6. 7. Incentius Red de Vendes: Accions destinades a l’incentiu de les xarxes comercials pròpies o externes (distribuïdors), amb mecàniques tradicionals o amb la incorporació de les noves tecnologies, en funció del procés de venda en cada cas: Catàlegs de punts. Bescanvi inmediat de premis en metàlic (aleatoris): HalCash, Cybertarjeta,… Viatges exclusius on viure una experiència unica. Concursos de grups objectius qualitatius i quantitatius.
 7. 8. Incentius al Canal Una vegada diferenciat el destinatari real de l’acció (comprador, responsable o prescriptor), es determina l’incentiu més adequat per al target (sense oblidar al principal interessat en que la operació funcioni). Las mecàniques dependran, una vegada més, de la capacitat d’obtenir un comprovant real de rotació: Codificació d’etiquetes per a l’acumulació de punts o premis aleatoris. Formacions exclusives del desenvolupament del producte. Concursos en grup amb objectius de participació numèrica i rotació.
 8. 9. Incentius al consumidor Tots els consumidors, independentment del seu nivell econòmic i social, son susceptibles de ser atrets per una promoció de vendes. En alguns casos (gran consum), l’incentiu és directe i tangible, en altres casos (premium), la recompensa és emocional o intangible, pero no per això menys efectiva. Selecció de mecàniques i incentius adaptats al target i al canal en el que es desenvolupa l’acció. Creació de tendències de la mà de marques líders (  rituals). Gestió de clubs (Base de Dades).
 9. 10. Exemples:
 10. 11. Exemples:
 11. 12. Exemples:
 12. 13. Exemples:
 13. 14. Exemples:
 14. 15. Exemples:
 15. 16. Exemples:
 16. 17. Exemples:
 17. 18. Exemples:
 18. 19. Exemples:
 19. 20. Exemples:
 20. 21. Gràcies per la vostra atenció
 1. A particular slide catching your eye?

  Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×