Your SlideShare is downloading. ×
0
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Slide Show GO
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Slide Show GO

510

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
510
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Organiseer de verkoop en beheer uw artikelvoorraden. Beschik steeds over het exacte overzicht van uitstaande vorderingen en posten. Verbeter uw liquiditeit door consequent aanmanen. In emalo worden de facturen automatisch als openstaande post met vorderingsdoel geboekt. Het voorstel tot aanmanen toont alle facturen met verstreken vervaldatum en genereerd ook meteen de aanmaning zelf. Via een intuïtief begrijpelijke dialoog worden de binnenkomende goederen geboekt. Uitgaande goederen boekt emalo automatisch. Zo is er altijd, met minimale moeite, een exact overzicht van de goederenvoorraad – want een te grote voorraad kost geld en een te kleine wellicht klanten. Ideaal voor zelfstandige ondernemers en teamworkers© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 2. Optimaliseer en automatiseer uw bedrijfsprocessen. Van de goederenontvangst tot en met het betalingsverkeer. Laat door het systeem bestelvoorstellen aanmaken, genereer provisie calculatie en classificeer doelgroepen, bijvoorbeeld aan de hand van het koopgedrag. Dankzij de geïntegreerde mailmodule zijn outlook en dergelijke niet meer nodig en kan er zelfs met gezamenlijke postvakken gewerkt worden. De bedrijfscockpit en de grafische evaluaties tonen meteen de stand van zaken van uw bedrijf. Ideaal voor Midden - en Kleinbedrijf© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 3. Bedrijfscockpit Met emalo│GO ziet u alles in één oogopslag. De belangrijkste informatie en evaluaties worden direct op de interface weergegeven. Zo is een korte blik op de grafieken voldoende om een precieze indruk van de actuele situatie te krijgen.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 4. Perfect teamwork met taken en afspraken emalo│GO biedt een op teams ingesteld afspraken- en takenmanagement aan. Stel taken op en wijs deze aan de medewerkers toe. Plan afspraken en nodig hier collega’s voor uit. De actuele status kan altijd worden opgeroepen. Ook is het mogelijk om serietaken of –afspraken op te stellen. Iedere gebruiker kan zijn individuele status, zoals bijvoorbeeld ‘aanwezig’ of ‘in overleg’ aan de anderen berichten. Zo wordt de samenwerking beter en eenvoudig gecoördineerd.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 5. Geïntegreerde e-mail module De e-mail module bevat alle functies die bekend zijn van outlook, plus nog veel meer. Vanwege de gezamenlijke postvakken wordt de bewerking van e-mails door alle gebruikers mogelijk gemaakt, bijvoorbeeld voor het info@ - of support@ - e-mailadres. E-mails aan klanten of leveranciers worden, naar wens, automatisch als contact opgenomen. Daardoor is de gehele correspondentie voor alle medewerkers in te zien.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 6. Klantenrelatiemanagement (CRM) Kent u uw klanten? Weet u exact wanneer welke klant wat bij u gekocht heeft of wanneer het laatste contact was? emalo│GO biedt het juiste instrument voor succesvolle marketing. Hier is meteen te zien welke medewerker met een klant heeft gesproken, wanneer dit was, en wát er is besproken. Daarnaast kun je in de contactmanager zien welke verkoop- en inkoopdocumenten zijn aangemaakt en wat de gegevens van alle contactpersonen van de klant zijn. Alles compact in één oogopslag.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 7. Offertes evalueren en omzetkansen inschatten Stel voor de offertes in hoe de waarschijnlijkheid van een contractafsluiting ingeschat wordt. Tevens kunnen de redenen waarom een contractafsluiting niet heeft plaatsgevonden vastgelegd worden. Zo ontstaat er een goed overzicht van uw opdrachtkansen.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 8. Vertegenwoordigers beheren en provisie afrekenen Laat vertegenwoordigers op provisiebasis werken. Met emalo│GO is er steeds een actueel overzicht van de gemaakte vertegenwoordigersomzet en kan er met één muisklik een provisieafrekening opgesteld worden.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 9. Actieve marketing en doelgerichte klantenbenadering Om een nieuwsbrief succesvol te maken, moet de inhoud van de nieuwsbrief exact passen bij de wensen van de ontvangers. Daarom wordt er een precieze definitie van de doelgroep vereist opdat er een doelgericht aanbod aan deze doelgroep kan worden voorgelegd. Met de dynamische doelgroepen van emalo│GO kunt u de ontvangers c.q. klanten samenstellen aan de hand van bijvoorbeeld het koopgedrag. Zo kunt u de koper van een notebook - die de bijbehorende reserve accu nog niet heeft gekocht – exact deze accu of een ander passend toebehoren aanbieden. Stel adreslijsten op van klanten die in een bepaald tijdsbestek contact, of juist geen contact, met uw bedrijf hebben gehad. Hierdoor kan het aanschrijven van uw klanten doelgericht geformuleerd worden. Zo wordt de interesse van de ontvanger automatisch gewekt. Formuleer tevens een passend e-mail sjabloon en verzend deze via de geïntegreerde serie e-mailfunctie aan de opgestelde doelgroep.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 10. Offertes en facturen eindelijk onder controle Met emalo│GO kunt u overal en altijd een duidelijk overzicht van uw offertes en facturen opvragen. Via de zoekfunctie gaat u naar het klantnummer of de klantnaam om offertes op te roepen. Via één muisklik wordt de offerte tot een opdrachtbevestiging verwerkt. Vervolgens dient u de opdrachtbevestiging te actualiseren en dan kan hij naar de klant. Net zo gemakkelijk wordt van de opdrachtbevestiging een pakbon of een factuur gegenereerd.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 11. Openstaande posten onder controle emalo│GO biedt een comfortabele debiteurenbewaking en u zorgt er daardoor voor dat uw facturen tijdig worden betaald. Laat het programma een aanmaning aanmaken. Hier worden alle facturen, waarvan de betalingstermijn is verstreken, getoond. U kunt vervolgens nog handmatig bepaalde klanten of documenten verwijderen, omdat u bijvoorbeeld de klant binnenkort nog persoonlijk spreekt.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 12. Betere liquiditeit dankzij de debiteurenbewaking Via één muisklik wordt er een aanmaning voor de geselecteerde post aangemaakt en het aantal wordt oplopend vastgelegd. Er kan precies worden ingesteld hoeveel aanmaningen er gestuurd worden en ook de toonzetting kan worden bepaald. Is de eerst aanmaning nog een vriendelijke betalingsherinnering, moet de 3de of 4de aanmaning duidelijke consequenties bevatten. U bepaalt tot en met welke aanmaning de klant een schrijven krijgt en hoeveel interne aanmaningen daarna nog geteld worden. Als de klant bijvoorbeeld de laatste aanmaning (nr. 3) krijgt, kan de volgende aanmaning (nr. 4) als aanleiding voor een telefoongesprek of bezoek dienen, de volgende aanmaning (nr. 5) is dan het document voor het incassobureau of advocaat. Zo is er steeds een nauwkeurige controle en kunnen op het juiste moment de juiste stappen worden genomen.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 13. Bestelvoorstellen Als de klant naar een product vraagt, wordt alles wat van belang is in een uitvoerige offerte gedocumenteerd. Als de klant vervolgens bij u besteld, wordt dit via een orderbevestiging gedocumenteerd. Aan de hand van de magazijnvoorraad en de reeds bevestigde bestellingen wordt door emalo│GO de voorraadbehoefte berekend en worden automatisch bestelvoorstellen gegenereerd - natuurlijk met prijsvergelijking van de verschillende leveranciers. U kunt ook uit de offerte of uit de orderbevestiging een bestelling voor de leverancier genereren. Als u uiteindelijk de goederen naar uw klant verstuurd, gebeurd de afboeking uit het magazijn weer automatisch.© 2012 I emalo BV I De inhoud van deze presentatie is beveiligd.
 • 14. JOIN US IN THE CLOUD !

×