• Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
El jaguar (Alejandro)
 

El jaguar (Alejandro)

on

  • 469 views

 

Statistics

Views

Total Views
469
Views on SlideShare
444
Embed Views
25

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

4 Embeds 25

http://informatica5eelbruc.blogspot.com 12
http://informatica5eelbruc.blogspot.com.es 10
http://informatica5eelbruc.blogspot.ru 2
url_unknown 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as OpenOffice

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

    El jaguar (Alejandro) El jaguar (Alejandro) Presentation Transcript

    • JAGUAR
    • Presentació
      • El jaguar (Panthera onca) és un fèlid del gènere Panthera.
      • És el tercer fèlid més gran del món després del tigre i el lleó i el més gran i potent de l'hemisferi occidental.
    • Aspecte físic
      • El jaguar és un animal compacte i musculat.
      • El pes sol ser d'entre 56 i 96 quilograms.
      • Les femelles solen ser un 10-20% més petites que els mascles. La llargada del fèlid és d'entre 162 i 183 centímetres i la cua pot afegir uns 75 centímetres més.
      como tan dolorosa como las a bejas pican s ', este escorpión tiene una DL50 valor de 168 mg / kg. Sin
    • Hàbitat
      • A principis de la dècada del 1900, la distribució del jaguar s'estenia tant al nord dels EUA com el Gran Canyó i tant a l'oest dels EUA com a la Califòrnia del Sud.
    • Alimentació
      • Com tots els fèlids, el jaguar és un carnívor obligat, és a dir, s'alimenta únicament de carn.
      • És un caçador oportunista i la seva dieta inclou 87 espècies.
      Se nutren de diversos animales invertebrados como insectos o arañas, raramente de caracoles o pequeños vertebrados como roedores, serpientes o lagartos. La variedad de alimentos es por tanto inherente a la especie de manera más o menos marcada, sólo al tipo Isometroides vescus se lo considera especializado y se alimenta exclusivamente de unas pocas especies de arañas excavadoras.
    • Reproducció
      • Les femelles assoleixen la maduresa sexual aproximadament als dos anys d'edat i els mascles als tres o quatre anys.
      • Es creu que, en estat salvatge, aquest fèlid s'aparella durant tot l'any.
    • Altres
      • El jaguar és una espècie protegida als Estats Units sota l'Endangered Species Act, cosa que ha aturat la caça de l'animal pel seu pelatge.
      • El jaguar és un símbol nacional del Brasil. El jaguar sempre ha estat molt important al Brasil, on els indis n'utilitzaven el greix. Creien que els donaria coratge, com si fos màgic. També fregaven el greix al cos dels nois per fer-los forts i protegir-los del mal.
    • Fi