El conill (Paula)
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

El conill (Paula)

on

  • 1,557 views

 

Statistics

Views

Total Views
1,557
Slideshare-icon Views on SlideShare
1,524
Embed Views
33

Actions

Likes
0
Downloads
7
Comments
0

4 Embeds 33

http://informatica5eelbruc.blogspot.com 17
http://informatica5eelbruc.blogspot.com.es 14
url_unknown 1
http://informatica5eelbruc.blogspot.ru 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as OpenOffice

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

    El conill (Paula) El conill (Paula) Presentation Transcript

    • CONILL
    • Presentació
      • Els conills són un grup de mamífers de la família dels lepòrids.
    • Aspecte físic
      • En general, són animals petits que no superen el mig metre, amb una cua molt curta i unes orelles molt llargues.
      • Tenen unes potents potes posteriors que utilitzen per desplaçar-se corrent i saltant.
      • Tenen els ulls més laterals que molts mamífers; això els brinda una vista més panoràmica, perquè puguin detectar qualsevol predador prop.
      • El seu esquelet és molt fràgil, essent solament el 8% del total del pes corporal. Els ossos llargs i l'espina lumbar, que estan coberts per una gran quantitat de múscul, són molt susceptibles a sofrir fractures.
      • Les seves orelles els ajuden a regular la temperatura, com també a captar els sons. Són fràgils i no han d'usar-se per a subjectar els conills.
      • Pel que fa a les potes, els conills no posseeixen coixinets com altres mamífers. Aquestes zones estan cobertes amb un pelatge abundant.
    • Hàbitat
      • Viuen en àrees seques pròximes al nivell del mar amb un sòl arenós i tou per facilitar la construcció de caus.
      • Habiten en boscos, tot i que prefereixen camps extensos coberts per matolls on poder amagar-se.
      Aquí es veuen els llocs d'on provenen (en vermell) i els llocs on s'han introduït (en lila).
    • Alimentació
      • Són exclusivament herbívors i utilitzen el seu fi olfacte i els seus bigotis per buscar aliment.
      • Mengen: flocs de civada, ordi, blat de moro triturat, pastanagues i alfals.
        Aquí tenim un parell de conills alimentant-se.
    • Reproducció
      • Són fèrtils durant tot l'any, però la quantitat de naixements més gran es dona a la primera meitat de l'any.
      • El període de gestació dura 32 dies i les ventrades oscil·len els 4-12 individus.
      • Poden tenir varies ventrades a l'any, tot i que els avortaments i la reabsorció d'embrions són comuns, possiblement degut a l'estrès al que aquesta espècie està sempre sotmesa.
    • Comportament
      • Són el principal objectiu de molts predadors com llops, àguiles, guineus o llúdrigues, pel que mantenir una actitud sempre alerta és la seva millor arma.
    • FI