Tugas Basa Jawa Babagan Layang.
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Tugas Basa Jawa Babagan Layang.

on

  • 839 views

 

Statistics

Views

Total Views
839
Views on SlideShare
839
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
7
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

Tugas Basa Jawa Babagan Layang. Tugas Basa Jawa Babagan Layang. Presentation Transcript

  • TUGAS BASA JAWA Layang/Serat Ega Saputra
  • LAYANG? OPO TO KUWI...? • Ing jaman biyen Layang iku biasa dadi alat komunikasi andhalan kanggo ngetokake gagasan lan uneg-uneg marang sapa wae. Layang iku wujud lan warnane akeh banget rupane.
  • BAGIAN-BAGIANIPUN LAYANG • • • • • • • • • 1. SATATA BASA 2. ADANGIYAH 3. PURWAKA BASA 4. SURASA BASA 5. WASANA BASA 6. TITI MANGSA 7. PEPRENAH 8. TAPAK ASMA / TANDHA ASMA 9. ASMA TERANG
  • JENIS-JENIS LAYANG Layang Paturan Layang Dhawuh Layang Iber-iber Layang Kitir Layang Ulem Layang Lelayu
  • CUKUP SEMANTEN..., NGAPUNTEN, MBOK BILIH KAWONTEN KELENTA-KELENTINIPUN KULO SEDOYO NYUWUN NGAPUNTEN INGKANG SANGET..., WASSALAMU’ALAIKUM WR.WB