• Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Be the first to comment
    Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
984
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
8
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
    No notes for slide

Transcript

  • 1. TUGAS BASA JAWA Layang/Serat Ega Saputra
  • 2. LAYANG? OPO TO KUWI...? • Ing jaman biyen Layang iku biasa dadi alat komunikasi andhalan kanggo ngetokake gagasan lan uneg-uneg marang sapa wae. Layang iku wujud lan warnane akeh banget rupane.
  • 3. BAGIAN-BAGIANIPUN LAYANG • • • • • • • • • 1. SATATA BASA 2. ADANGIYAH 3. PURWAKA BASA 4. SURASA BASA 5. WASANA BASA 6. TITI MANGSA 7. PEPRENAH 8. TAPAK ASMA / TANDHA ASMA 9. ASMA TERANG
  • 4. JENIS-JENIS LAYANG Layang Paturan Layang Dhawuh Layang Iber-iber Layang Kitir Layang Ulem Layang Lelayu
  • 5. CUKUP SEMANTEN..., NGAPUNTEN, MBOK BILIH KAWONTEN KELENTA-KELENTINIPUN KULO SEDOYO NYUWUN NGAPUNTEN INGKANG SANGET..., WASSALAMU’ALAIKUM WR.WB