Beter gevonden worden op internet

1,811 views

Published on

Beter gevonden worden op internet

Published in: Technology, Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • Goede punten Edwin,
  Mooi overzicht van hoe je beter gevonden kan worden.
  Complimenten,
  Toon
  http://www.betergevonden.com
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,811
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Beter gevonden worden op internet

 1. 1. BETER GEVONDEN WORDEN OP INTERNET Door Edwin Bonthuis
 2. 2. Als je niet gevonden wordt, dan heb je eigenlijk geen website.
 3. 3. Ÿ Voor mezelf Ÿ Voor mijn bedrijf Ÿ Voor mijn klanten Ÿ Voor eventuele nieuwe klanten
 4. 4. DENK VANUIT DE BEZOEKER EN NIET VANUIT UW BEDRIJF
 5. 5. Ÿ Google - 82% Ÿ Bing - 11% Ÿ Marktplaats ??? Ÿ Ilocal 0,02% Ÿ Telefoongids / Goudengids 0,3% Ÿ Anders 2%
 6. 6. RANKING, META TEKST, VERWIJZINGEN Ÿ Ranking, belangrijk, maar niet bepalend Ÿ Meta tekst, vroeger erg belangrijk Ÿ Meta titel en teksten laten zoekmachines zien als omschrijving in de zoekmachines Ÿ Verwijzingen, belangrijk, maar niet bepalend Ÿ Snelheid pagina, belangrijk, maar niet bepalend
 7. 7. TWEE MANIEREN OM VINDBAARHEID TE VERBETEREN Ÿ Werken met thema websites Ÿ Optimalisatie huidige website
 8. 8. WERKEN MET THEMA SITES ( MINI WEBSITES ) Ÿ Voordelen Ÿ Gericht op een product Ÿ Snel te realiseren Ÿ Meerdere eigen websites in de top 10 Ÿ Website voldoet direct aan de vraag van de bezoe- ker Ÿ Na indexatie zoekmachines gemakkelijk over te hevelen naar hoofdwebsite Ÿ
 9. 9. RANDVOORWAARDEN WEBSITES Als voorbeeld nemen we www.inkoopijzer.nl van deventer metaal recycling. Deze site staat op nummer 1 binnen Google.
 10. 10. WELKE ONDERDELEN ZIJN BELANGRIJK Ÿ Webadres (Url) Ÿ Titel van de pagina Ÿ Titel van het onderwerp Ÿ Titel van de menuitems Ÿ Inhoud van de pagina
 11. 11. DE ONDERDELEN
 12. 12. DE ONDERDELENDe titel Het webadres Menu items Titel van het artikel Subtitel
 13. 13. VOLGORDE VAN BELANGRIJKHEID 2 1 3 4
 14. 14. WEBTEKSTEN 10 gouden regels
 15. 15. TIP 1 - HOEVEEL WOORDEN Teksten dienen een lengte te hebben van minimaal 150 woorden, maximaal 300 woorden.
 16. 16. TIP 2 - HERHALING Zorg dat het desbetreffende trefwoord meerdere malen in de tekst voorkomt. - minimaal 3 keer - maximaal 6 keer.
 17. 17. DE BESTE DAGPRIJS VOOR IJZER, KOPER EN ALUMINIUM Natuurlijk wilt u de beste dagprijs voor oud ijzer, koper of metaal. Dat kan bij ons. Deventer Metaal- recycling is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inkopen van oud ijzer, koper en andere meta- len. Wij bieden niet alleen een uitstekende dagprijs, maar kunnen wij ook desgewenst bij u een gratis container plaatsen. Erg handig bij het ontruimen van uw bedrijf of bedrijfshal. Altijd contante betaling Wij betalen u contant. U krijgt meteen uw geld voor het oud ijzer, koper of ander metaal. Dat is na- tuurlijk wel zo fijn. Inkoop van oud ijzer, koper en aluminium De prijs van oud ijzer verschilt van dag tot dag. De grootte van de partij bepaald mede de waarde. Ook is van belang om te weten om welk soort oud ijzer of andere soorten metaal het gaat. Bel daarom altijd voor de beste dagprijs: 0570 – 626286 Gratis opgehaald Gratis plaatsen van containers en transport. Bel Ons Direct een mooie prijs voor oud ijzer, koper en ander metaal. Dat kan! Bel ons: 0570 – 626286. Langs komen kan natuurlijk ook, dit is altijd de beste optie!
 18. 18. TIP 3 - KOPREGELS Wanneer u gebruik maakt van verschillende alinea's maak gebruik van kopteksten, dit houdt de tekst overzichtelijk.
 19. 19. TIP 4 - MEERVOUDSVORMEN Zorg dat de tekst, indien mogelijk, ook meervoudsvorm van het trefwoord(en) bevat.
 20. 20. TIP 5 - RELEVANT De tekst moet relevant zijn voor het trefwoord.
 21. 21. TIP 6 - GEEN OVEREENKOMST De tekst mag geen overeenkomst met andere teksten (ook die op andere websites) vertonen. De tekst moet per trefwoord uniek zijn.
 22. 22. TIP 7 - JUISTE PAGINA De tekst moet zo geschreven worden dat de zoeker direct het gevoel krijgt dat hij op de juiste pagina is beland.
 23. 23. TIP 8 - DE GEWENSTE HANDELING De tekst kan het beste uit een commercieel oogpunt worden geschreven, oftewel de klant aanzetten tot de gewenste handeling: een contactformulier invullen, een product bestellen, een offerte aanvragen.
 24. 24. VOORBEELD GEWENSTE HANDELING WWW.AARNINK.NL
 25. 25. TIP 9 - VERKOOPPUNTEN Begin met de belangrijkste verkooppunten, waarom is uw bedrijf/product het beste? Wat zijn de onderscheidende onderdelen van het bedrijf?
 26. 26. BELANGRIJKE ARGUMENTEN Natuurlijk wilt u de beste dagprijs voor oud ijzer, koper of metaal. Dat kan bij ons. Deventer Metaalrecycling is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inkopen van oud ijzer, koper en andere metalen. Wij bieden niet alleen een uitstekende dagprijs, maar kunnen wij ook desgewenst bij u een gratis container plaatsen. Erg handig bij het ontruimen van uw bedrijf of bedrijfshal. Altijd contante betaling Wij betalen u contant. U krijgt meteen uw geld voor het oud ijzer, koper of ander metaal. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Inkoop van oud ijzer, koper en aluminium De prijs van oud ijzer verschilt van dag tot dag. De grootte van de partij bepaald mede de waarde. Ook is van belang om te weten om welk soort oud ijzer of andere soorten metaal het gaat. Bel daarom altijd voor de beste dagprijs: 0570 – 626286 Gratis opgehaald Gratis plaatsen van containers en transport. Bel Ons Direct een mooie prijs voor oud ijzer, koper en ander metaal. Dat kan! Bel ons: 0570 – 626286. Langs komen kan natuurlijk ook, dit is altijd de beste optie!
 27. 27. TIP 10 - CREËER EEN BEHOEFTE Creëer een behoefte bij de klant en speel hier op in. Welke behoeftes van de klant vervult u?
 28. 28. TIJD VOOR VRAGEN

×