Ganoderma pecsétviaszgomba, a gyógynövények királya

254 views
188 views

Published on

Egészség és üzleti lehető

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
254
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ganoderma pecsétviaszgomba, a gyógynövények királya

 1. 1. Ganoderma:A gyógynövények királyaDXN
 2. 2. GANODERMA (LINGZHI) –Egy csodálatos gyógynövényKínában már több ezer éve rendkívülhatékony gyógynövényként tartják számona Ganodermát.Olyan gyógynövény, melynek nincsmellékhatása még hosszú távú használatután sem.Javítja a szervezet általános állapotát,öngyógyító képességét, ezáltalkarbantartja a testet, és hosszabb életetbiztosít.
 3. 3. GANODERMA (LINGZHI) –Egy csodálatos gyógynövényTudományos kutatások és kísérletekminden szempontból megerősítették aganoderma pozitív hatásait, különöstekintettel vértisztító hatására: javítja avérkeringést és a sejtek minőségét.Lehetővé teszi, hogy belső szerveinkrendeltetésszerűen működjenek, javítja agyenge fizikai állapotot és erősíti azimmunrendszert.A Ganoderma gomba összetevői kiválóélettani hatással vannak a szervezetműködésére és ezáltal az egészségre.
 4. 4. A Ganoderma alkotóelemei:PoliszacharidokFő funkcióik:a) Javítja immunrendszer hatékonyságátb) Antioxidáns hatásúc) Csökkenti a koleszterin-szintetTriterpénekFő funkcióik:a) Csökkentik a koleszterin-szintetb) Mérséklik a magas vérnyomástc) Nyugtató hatásúak, és növelik astressz tűrő képességet
 5. 5. A Ganoderma alkotóelemei:AdenozinFő funkciói:a) Gátolja a vérlemezkék összetapadásátb) Javítja a vérkeringéstc) Erősíti az idegrendszeri funkciókatSzerves germániumFő funkciói:a) Javítja a sejtek oxigénellátásátb) Javítja az immunfunkciókhatékonyságát
 6. 6. Sikeres termesztésA vadon növő ganoderma nagyon ritka,és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenülrá is bukkan, a hatása szinte mindigelvész a gomba öregedése miatt, hiszenolyan keménnyé válhat, mint a bőr.1970-ben a Kiotói EgyetemÉlelmiszertudományi Kutató Intézeténekegyik technikusa, Mr. Yukio Naoisikeresen alkalmazta a„spóraszétválasztó termesztésimódszert” a ganoderma termesztésére.A módszert 1975-ben vezették beÁzsiában. Mivel a klíma és a talajrendkívül kedvező, ez az eljárás máraszéles körben elterjedt.
 7. 7. Klinikai kísérletek alapján a ganoderma akövetkező alapfunkcióinak köszönhetihatékonyságát.Csökkenti a vérben a koleszterin és aszabad zsírok mennyiségét.Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítjaa hasnyálmirigy működését.Csökkenti a vérben található lipidekszámát, és stabilizálja a vörösvérsejtekmembránjait.Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz,csökkentheti a vérlemezkékfelhalmozódását, bomlasztja atrombinokat és megakadályozza atrombózist.
 8. 8. Klinikai kísérletek alapján a ganoderma akövetkező alapfunkcióinak köszönhetihatékonyságát.Javítja a mellékvesekéreg működését azendokrin-egyensúly fenntartásaérdekében.Fokozza a szervezet természetesöngyógyító képességét, és lehetővé teszi,hogy a szervezet erős immunrendszertalakítson ki.Megakadályozza a szövetsejtek elhalását.Megakadályozza a szenilitást a szervezetfiatalosan tartásával.
 9. 9. Köszönjük figyelmét!DXN
 10. 10. Köszönjük figyelmét!DXN

×