Διανομή
πετρέλαιο
θέρμανσης
Παναττική

Διεύθυνση: Κνωσού 6, Αγ. Βαρβάρα, 123 51, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 54 41...
Παράδοση Πετρελαίου Θέρμανσης
Η εταιρεία πετρελαίου θέρμανσης Παναττική παραδίδει πετρέλαιο θέρμανσης
στη πιο ανταγωνιστικ...
Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ενημερώνεται στην ιστοσελίδα μας
καθημερινώς. Η τιμολόγηση της παραγγελίας πετρελαίου θα γ...
Πως παραλαμβάνουμε πετρέλαιο θέρμανσης
Διανομή και σωστή παράδοση πετρελαίου
θέρμανσης;
Είναι απαραίτητο να ξέρετε πόσα λί...
Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων
Στον διαδικτυακό τόπο (website) http://www.fuelprices.gr/ του Υπουργείου
Ανάπτυξης, Αντ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Διανομή & παράδοση πετρελαίου θέρμανσης στην Αττική, Αθήνα

160 views
121 views

Published on

Παναττική - Διανομή & παράδοση πετρελαίου θέρμανσης στην Αττική. Διανομή πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίο θέρμανσης, πετρέλαιο θέρμανσης, Αττική, Αθήνα.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του πετρελαίου θέρμανσης από το 2000 και τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και στις υπηρεσίες κτηρίων και επαγγελματικών χώρων. Όσοι μας γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για την συνεχή βελτίωση, τις άριστες σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας και φυσικά για τις τιμές και την ποιότητά των υπηρεσιών μας.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
160
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Διανομή & παράδοση πετρελαίου θέρμανσης στην Αττική, Αθήνα

  1. 1. Διανομή πετρέλαιο θέρμανσης Παναττική Διεύθυνση: Κνωσού 6, Αγ. Βαρβάρα, 123 51, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα Τηλέφωνο: 210 54 41 933, Κινητό: 697 24 33 872 http://www.panattiki.gr Παναττική - πετρέλαιο θέρμανσης, Έκδοση κοινοχρήστων, Απολυμάνσεις Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του πετρελαίου θέρμανσης από το 2000 και τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και στις υπηρεσίες κτηρίων και επαγγελματικών χώρων. Όσοι μας γνωρίζουν έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για την συνεχή βελτίωση, τις άριστες σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας και φυσικά για τις τιμές και την ποιότητά των υπηρεσιών μας.
  2. 2. Παράδοση Πετρελαίου Θέρμανσης Η εταιρεία πετρελαίου θέρμανσης Παναττική παραδίδει πετρέλαιο θέρμανσης στη πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς και εγγυάται την ποιότητα και ποσότητα που εσείς θέλετε. Πλεονεκτήματα της θέρμανσης με πετρέλαιο Η θέρμανση με πετρέλαιο είναι ο πιο δοκιμασμένος και ασφαλής τρόπος θέρμανσης του σπιτιού σας. Το πετρέλαιο θέρμανσης και τα καλοριφέρ ζεσταίνουν ομοιόμορφα το χώρο και έχει την καλύτερη απόδοση από κάθε άλλο μέσο. Είναι ένα προϊόν εύκολο στη χρήση και χωρίς κινδύνους (εκρήξεις, αναθυμιάσεις). Επίσης δεν απαιτεί νέα και μεγάλη επένδυση, καθ’ ότι οι περισσότεροι διαθέτουμε ήδη την απαραίτητη υποδομή. Δεν απαιτείται καμία άλλη συντήρηση εκτός του καυστήρα μια φορά το χρόνο, για απόδοση και εξοικονόμηση πετρελαίου. Φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης     Παρέχουμε ασυναγώνιστες τιμές πετρελαίου θέρμανσης με εγγύηση ποιότητας. Άμεση παράδοση πετρελαίου θέρμανσης και αυθημερόν εξυπηρέτηση. Ποιοτική εξυπηρέτηση στο πετρέλαιο θέρμανσης Οικονομία στην τιμή πετρελαίου θέρμανσης και σιγουριά Το ποιοτικό πετρέλαιο θέρμανσης σας εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση καυστήρα, μειωμένα έξοδα συντήρησης και χαμηλότερη κατανάλωση. Είναι το συμφέρον σας να εμπιστευτείτε την παράδοση πετρελαίου θέρμανσης σε εμάς! Δείτε λεπτομέρειες για την παράδοση πετρελαίου στο άρθρο μας: Παράδοση πετρελαίου θέρμανσης Μην ξεχνάτε επίσης ότι η τιμή κατεβαίνει κάτω από το ένα ευρώ με το Επίδομα θέρμανσης πετρελαίου Online παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης Μπορείτε να παραγγείλετε την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που επιθυμείτε επιλέγοντας ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ από την αριστερή στήλη ή εδώ: Online παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης.
  3. 3. Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ενημερώνεται στην ιστοσελίδα μας καθημερινώς. Η τιμολόγηση της παραγγελίας πετρελαίου θα γίνει βάσει της τιμής που ισχύει την ημερομηνία παραλαβής. Και τώρα σας προσφέρουμε και πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας όλων των τύπων. Πριν το πετρελαιο θερμανσης τι; Αποφασίσατε να παραγγείλετε πετρελαιο θερμανσης για τις κρύες μέρες του χειμώνα που έρχονται. Τι πρέπει όμως να κάνετε πριν και μετά ώστε να έχετε τη μέγιστη απόδοση; Πριν, για την εγκατάσταση Απαραίτητο είναι η συντήρηση - ρύθμιση του συστήματος κεντρικής θέρμανσης και η συντήρηση του καυστήρα θέρμανσης. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο Συντήρηση Καυστήρων. Η καλή συντήρηση σημαίνει και μεγάλη οικονομία σε πετρέλαιο θέρμανσης, εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και καθαρό περιβάλλον. Χρησιμοποιείτε σε κάθε γέμισμα της δεξαμενής βελτιωτικό πετρελαίου για να εξασφαλίσετε καλύτερη καύση και οικονομία. Μετά, για το σπίτι Απομακρύνετε όλα τα αντικείμενα πάνω από τα σώματα θέρμανσης. Έχετε πάντα έναν πυροσβεστήρα μέσα στο σπίτι σας. Οι Πυροσβεστήρες είναι απαραίτητοι όχι μόνο στο λεβητοστάσιο και τους κοινόχρηστους χώρους. Μην ξεχνάτε επίσης την εξαέρωση όλων των σωμάτων θέρμανσης.
  4. 4. Πως παραλαμβάνουμε πετρέλαιο θέρμανσης Διανομή και σωστή παράδοση πετρελαίου θέρμανσης; Είναι απαραίτητο να ξέρετε πόσα λίτρα πετρελαίου αντιστοιχούν στα εκατοστά ύψους της δεξαμενής σας. Ας δούμε πως... Η χωρητικότητα υπολογίζεται: μήκος επί πλάτος επί 10. Παράδειγμα σε μια δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης με διαστάσεις 2 x 3 μέτρα, έχουμε 2 x 3 x 10 = 60 λίτρα για κάθε εκατοστό ύψους. Το χρώμα του πετρελαίου που παραλαμβάνετε πρέπει να είναι ζωηρό κόκκινο και όχι θολό. Το χρώμα αποτελεί και ένδειξη της ποιότητας του πετρελαίου θέρμανσης. Φροντίστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά την παραλαβή του πετρελαίου θέρμανσης για να αποφύγετε ατυχήματα. Μην ξεχνάτε, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να κάνετε και Online παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης
  5. 5. Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων Στον διαδικτυακό τόπο (website) http://www.fuelprices.gr/ του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μπορείτε να δείτε την ανάρτηση των τιμών και λοιπών στοιχείων των πρατηρίων υγρών καυσίμων. Μια ενέργεια του Υπουργείου που αποσκοπεί στην πληρέστερη, καλύτερη και συνεχή ενημέρωση του καταναλωτή και στην συλλογή χρήσιμων στατιστικών στοιχείων.

×