Wsi Romania Prezentare Generala

1,903 views

Published on

Prezentarea cabinet de consultanta WSI.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,903
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
25
Actions
Shares
0
Downloads
18
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Wsi Romania Prezentare Generala

 1. 1. Solu ţii de I nternet pentru Afacerea Dumneavoastră <ul><li>O p rezentare i ntroductivă WSI Romania </li></ul><ul><li>www.wsipronet.ro </li></ul>
 2. 2. Cine suntem … <ul><li>Cea mai mare reţea mondială de consultanţi autorizati pe probleme de internet </li></ul><ul><li>Lideri de marcă în furnizarea de soluţii de internet întreprinderilor mici şi mijlocii </li></ul><ul><li>Model de Producţie Globală — resurse mondiale dedicate creării unor rezultate locale de neegalat. </li></ul>Realitate WSI : Internetul este global şi aşa trebuie să fim şi noi . Peste 1000 consultanti lume – funcţionăm pe toate continentele!)
 3. 3. Cine suntem … <ul><li>Înfiinţaţi în 1995 </li></ul><ul><li>Creatori de Soluţii de Afaceri pe Internet încă de la începuturile web-ului </li></ul><ul><li>Cercetare & Dezvoltare continuă în domeniul Internetului </li></ul><ul><li>Parteneriate strategice </li></ul>Realitate WSI : Începând cu era website-urilor şi până la soluţiile de e-business din zilele noastre, am fost omniprezenţi în fiecare etapă de dezvoltare a internetului.
 4. 4. C e NU suntem … <ul><li>“ Design-eri Web ” </li></ul><ul><ul><li>D ezvoltăm soluţii complexe de e-business cu ajutorul celor mai avansate tehnologii in domeniu </li></ul></ul><ul><li>“ Experţi Tehnici ” </li></ul><ul><ul><li>S untem oameni de afaceri ( ca dumneavoastră )— afacerile sunt obiectivul nostru principal </li></ul></ul><ul><ul><li>A nalizăm “ de ce ? ” iar Centrele noastre de Producţie răspund la întrebarea “ cum ? ” </li></ul></ul>SFAT WSI : Feriţi-vă de cei care se axează pe un limbaj tehnic. Preţul de intrare în acestă afacere se traduce prin accesul la cea mai recentă tehnologie în domeniu ; succesul este determinat însă de maniera în care faceţi uz de acestă tehnologie.
 5. 5. Asadar, ce este un Consultant Internet ? <ul><li>Expert în analiza afaceri i determin and modul în care I nternetul poate genera profit companiei respective </li></ul><ul><li>Interpretează nevoile, le comunică Centrelor de Producţie pentru a fi dezvoltate din punct de vedere tehnic </li></ul><ul><li>Oferă suport continuu — nu dispare dupa livrarea produsului finit </li></ul>Realitate WSI : Consultanţii I nternet sunt parteneri de afaceri de încredere tot aşa cum se poate spune despre contabilul, consultantul pe probleme de investiţii şi avocatul dumneavoastră. Vă puteţi baza pe disponibilitatea acestora .
 6. 6. Ce oferim … <ul><ul><li>Dezvoltarea un ei strategii de e-business </li></ul></ul><ul><ul><li>Optimizarea website-urilor existente </li></ul></ul><ul><ul><li>Soluţii de e-Commerce </li></ul></ul><ul><ul><li>Soluţii de e-Learning </li></ul></ul><ul><ul><li>Generare de Trafic </li></ul></ul><ul><ul><li>Analizarea şi identificare a vizitatorilor </li></ul></ul><ul><ul><li>Solutii securizate de hosting </li></ul></ul><ul><ul><li>Soluţii de baze de date </li></ul></ul><ul><ul><li>Inventar Online şi soluţii de administrare a documentelor </li></ul></ul><ul><ul><li>Marketing on-line </li></ul></ul><ul><ul><li>Soluţii on-line destinate imbunatatirii serviciilor catre clienţi </li></ul></ul>Realitatea WSI : Experienţa de care ne bucurăm în acest domeniu se traduce prin dezvoltarea a mii de soluţii de intenet — cu un asemenea portofoliu cu siguranţă vă putem oferi şi dumneavoastră o soluţie optimă .
 7. 7. În ce manieră facem asta… Bazandu-ne pe e -marketplace-ul nostru global brevetat <ul><li>Reţea exclusivă de Centre de Producţie şi Furnizori Internaţionali </li></ul><ul><li>Amplasate în zone cu tehnologie avansată şi costuri reduse </li></ul><ul><li>Crează economii de sca l ă </li></ul>Fapt WSI : Reţeaua noastră mondială formată din centre de producţie şi consultanţii pe probleme de internet este conectată printr-un Extranet privat — o soluţie care demonstreaza internet ul în acţiune!
 8. 8. Realitate <ul><li>Majoritatea WEBSITE-urilor nu functioneaza! </li></ul>
 9. 9. De ce majoritatea website-urilor nu funcţionează … <ul><li>Lipsa interactivitatii </li></ul><ul><li>Functionalitate redusa </li></ul><ul><li>Design precar </li></ul><ul><li>Trafic insuficient de vizitatori </li></ul><ul><li>Întreţinere inadecvată </li></ul><ul><li>Lipsa unei corelări cu obiectivele afacerii </li></ul><ul><li>Lipsa unei contorizări </li></ul><ul><li>Imposibilitatea măsurării ROI </li></ul><ul><li>“ 65% din utilizatorii intervievaţi nu vor revizita un site al cărui design lasă de dorit — nici chiar dacă este vorba de marca lor preferată ; 30% au susţinut că design-ul website-ului este mai important decât un produs excelent. &quot; Sursă : CyberAtlas </li></ul>FAPT WSI: Website-ul nu trebuie perceput ca o cheltuială pentru afacerea dumneavoastră ; ar trebui văzut ca o investiţie cu rezultate măsurabile.
 10. 10. “ A BC-ul succesului pe internet” al WSI <ul><li>Tehnologie A vansată </li></ul>F iţi uşor de găsit Servicii de c onsultanţă si educatie A B C
 11. 11. (A) Tehnolo g ie Avansată <ul><li>Conţinut acţionat de baza de date </li></ul><ul><li>Multimedia şi Flash </li></ul><ul><li>Prezentări Online : web-conference, webcast-uri </li></ul><ul><li>Solutii E-commece </li></ul><ul><li>Aplicaţii de e-Learning </li></ul><ul><li>Intranet -uri şi Extranet -uri </li></ul>FAPT WSI: Tehnologia folosita, de Dezvoltare Modulară ™, ne permite să construim o soluţie avansată şi personalizată în timp mai scurt şi la costuri inferioare celor practicate de “dezvoltatorii tradiţionali de web ”.
 12. 12. (B) Fiţi uşor de găsit <ul><li>Optimizarea site-ului pentru moto arele de căutare potrivite </li></ul><ul><li>Strategii garantate de includere </li></ul><ul><li>Pay-Per-Click </li></ul><ul><li>Marketing Afiliat </li></ul><ul><li>Publicitate B2C, B2B </li></ul>FAPT WSI: Listarea în cadrul motoarellor de căutare nu mai este la fel de simplă cum era înainte, şi nici nu mai este suficientă. Generarea traficului pe website necesită o strategie mai complexă în cazul internetului actual.
 13. 13. Marketing-ul motorului de căutare funcţionează ! <ul><li>“ ... studiile efectuate de trei companii de publicitate en-detail au subliniat prezenţa unor rate de conversie extrem de ridicate , percepute pentru listările în motoarele de căutare .” Sursă : Advertising.com </li></ul><ul><li>  “ 58% din companiile intervievate intenţionează să sporească nivelul achiziţiilor bazate pe cuvinte cheie ( cu 9% faţă de 2003 ); 63% intenţionează de asemenea să investească în servicii SEO (10% în plus faţă de 2003 )” Sursă : CyberAtlas </li></ul>
 14. 14. (C) Servicii de Consultanţă <ul><li>Servicii unice furnizate la nivel local </li></ul><ul><ul><li>Internet Business Analysis ™ (IBA) </li></ul></ul><ul><ul><li>Strategii specializate de afaceri pe internet </li></ul></ul><ul><ul><li>Suport continuu, în paralel cu evoluţia internetului şi a afacerii dumneavoastră </li></ul></ul><ul><ul><li>Rela t ii de afaceri pe termen lung </li></ul></ul>FAPT WSI: Combinarea resurselor globale de dezvoltare cu reprentanţele locale experimentate reprezintă elementul cheie care ne diferenţiază în cadrul industriei soluţiilor de internet.
 15. 15. Internet Business Analysis ™ <ul><li>Parte integrantă a Ciclului de Viaţă al Soluţiilor de Internet ™ </li></ul><ul><li>Dezvăluie modul în care internetul poate sp ori eficienţ a si profitul </li></ul><ul><li>Rezultatele sunt unice pentru fiecare afacere în parte </li></ul>FAPT WSI: IBA ™ reprezintă un instrument avansat de analiză a afacerii care ne oferă o serie de elemente importante în vederea dezvoltării unei soluţii de internet unice şi profitabile, corespunzătoare afacerii dumneavoastră.
 16. 16. Internet Business Analysis ™ <ul><li>Primul pas în sensul cre a rii unei Propuneri Specializate de Afaceri pe Internet </li></ul><ul><li>Realizată pe loc , impreuna cu un manager </li></ul><ul><li>Investi ti a de o oră se poate traduce </li></ul><ul><li>prin dividende </li></ul>
 17. 17. Impresii Finale … <ul><li>Conform unui sondaj realizat în rândul proprietarilor de afaceri : </li></ul><ul><li>77% sunt de acord că un Website este “ obligatoriu &quot; în cazul micilor întreprinderi ; </li></ul><ul><li>60% regretă faptul că nu şi-au lansat site-ul mai devreme ; </li></ul><ul><li>85% îi sfătuiesc pe ceilalţi proprietari de întreprinderi mici să-şi creeze un website . — Sursă : CyberAtlas </li></ul>
 18. 18. We Build Websites That WORK!

×