Your SlideShare is downloading. ×
Presentatie1power Indianen
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Presentatie1power Indianen

553

Published on

mijn power Indianen

mijn power Indianen

Published in: Spiritual, Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
553
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Indiaanse Regels van Ethiek  
 • 2. Wees tolerant. voor degene die van hun pad zijn geraakt. Onwetendheid, Boosheid, Jaloers gedrag en materialistisch gedrag zijn tekenen van een verdwaalde ziel. Bid dat ze hulp krijgen om hun weg terug te vinden. Wees tolerant. voor degene die van hun pad zijn geraakt. Onwetendheid, Boosheid, Jaloers gedrag en materialistisch gedrag zijn tekenen van een verdwaalde ziel. Bid dat ze hulp krijgen om hun weg terug te vinden .
 • 3. Sta op met de Zon.   Bid alleen.   Bid vaak.   De grote Geest zal horen of je alleen      spreekt of ook luisterd. Behandel de gasten in je huis met   respect. Geef ze het beste eten en het beste bed om in te slapen
 • 4. Respecteer alles wat op aarde leeft of het nu mensen zijn planten of dieren . Eigen niet toe wat niet van jouw is, of het nu van een persoon is, een communitie, de natuur of een cultuur. Als het niet verdiend is of aan je gegeven word is het niet van jouw. Alle mensen maken fouten, alle fouten zullen vergeven worden.
 • 5.  
 • 6. Zoek voor jezelf, sta niet toe dat andere beslissen, over de weg die jij wilt volgen. Andere kunnen met je het pad bewandelen maar niemand kan het pad voor je bewandelen.     Kinderen zijn onze toekomst. Zorg dat ze liefde ervaren en geef ze je wijsheid en levens lessen. Als ze volwassen worden geef ze de ruimte om te groeien.
 • 7. Spreek nooit negatief over andere mensen, de negatieve energie die je uitdraagt in het universum zal in meervoud bij je terugkeren. Spreek altijd de waarheid. De waarheid is een test van ons spirituele, emotionale en lichaamlijke zelf. Elk deel moet sterk, puur en gezond zijn. Werk aan het lichaam om je geest te versterken, werk aan je ziel om emotionele ziektes te bestrijden.
 • 8. Respecteer de privacy en persoonlijke ruimte van andere. Raak niet aan wat niet van jouw is vooral als het gaat om heilige voorwerpen dit is verboden. Respecteer de privacy en persoonlijke ruimte van andere. Raak niet aan wat niet van jouw is vooral als het gaat om heilige voorwerpen dit is verboden. Respecteer de privacy en persoonlijke ruimte van andere. Raak niet aan wat niet van jouw is vooral als het gaat om heilige voorwerpen dit is verboden. Respecteer de privacy en persoonlijke ruimte van andere. Raak niet aan wat niet van jouw is vooral als het gaat om heilige voorwerpen dit is verboden.
 • 9.  
 • 10. Respecteer andermans geloof, dwing niemand om jouw geloof te volgen. Probeer te voorkomen om andere pijn te doen, het gif van die pijn zal naar je terug komen .

×