Your SlideShare is downloading. ×
 • Like
Connections
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×

Now you can save presentations on your phone or tablet

Available for both IPhone and Android

Text the download link to your phone

Standard text messaging rates apply

Connections

 • 435 views
Published

The online magazine of personal development Connections - May 2012, ComunicArte

The online magazine of personal development Connections - May 2012, ComunicArte

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
435
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
10
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Diana-Maria Cismaru
 • 2. A reality for each professional: each expert is on an ascending trendLeaning as internal growth is an integrating aspect of lifeIn the last time, personal development became an important subject in the private sector
 • 3.  NetWork Sources Grow up Attitudes Team Learning Orientation Personal branding Mentorship Xtreme communication Society
 • 4. “Mă numesc Galina Pinteac și atunci când trebuie să mă prezint mă simt în dificultate. Cu siguranță, sunt prea multe de zis…Însă modestia nu mă lasă. Pe această pagină însă, îmi las inspirația să se joace. Așadar, sunt o persoană atrasă de științele umaniste, de aceea îmi place să scriu și să citesc. Domeniul meu de preocupare este studiul fenomenului de personal branding. Îmi place tot ce presupune acest “curent” și zi de zi încerc să ma auto- perfecționez și să creez suficiente premise pentru a scoate la suprafață, cândva, un brand personal cunoscut. Planul meu pe viitor este sa lucrez în PR, iar în timpul liber mi-ar plăcea să particip la conferințe menite să ajute oamenii să își gestioneze corect imaginea lor publică.”
 • 5. “Am absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, S.N.S.P.A, ca mai apoi să mă întorc pe băncile facultăţii pentru masteratul de Brand Management şi Comunicare Corporatistă, din cadrul aceleaşi universităţi. Domeniile mele de interes sunt comunicarea intra- şi interumană, povestea – ca vehicul al dezvoltării umane, retorica, şi lista este deschisă. Îmi întregesc pregătirea în mod constant, atât în ţară cât şi în străinătate, întrucât încă nu am cunoscut limitele cuvântului “suficient”. Lucrez în telecomunicaţii, abordând domeniul într-un mod uman, deşi, se pare că tehnologia abordează omul mai bine decât ar putea-o face însuşi cel din urmă. Citesc cu nesaţ despre lucrurile care-mi plac, şi admir, deopotrivă, oamenii ce reuşesc să-mi fie exemple şi modele, în activităţile de peste zi, de toate zilele. Rădăcinile viitoarei mele cariere profesionale îşi găsesc, cel mai probabil, originea în profesia de jurnalist, în cea de om al justiţiei, sau om al scenei publice. Unele rădăcini au murit, altele au devinit mai puternice. Sunt doar curioasă, florile în ce anotimp vor înflori?”
 • 6. “Sunt pasionată de literatura universală și de pictură, și iubesc să călătoresc. Am dezvoltat de mică o afinitate pentru lumea artei, în care m-am inițiat prin muzică. Treptat, mi-am descoperit o latură mai analitică a personalită ții. Astfel, am ajuns să fiu din ce în ce mai interesată de spațiul comunicării și mi-am părăsit orașul natal pentru a o studia mai aprofundat. Am obținut o diplomă de licență la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, iar în prezent urmez cursurile unei masterat de Management și Comunicare în afaceri la SNSPA. Doresc să urmez o carieră în domeniul relațiilor publice sau a protocolului instituțional, iar pe viitor intenționez să scriu o carte.”
 • 7. “Sunt studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul SNSPA. Sunt pasionată de domeniul businessului şi vreau să mă lansez în lumea antreprenoriatului, de aceea am ales să urmez un master în Management şi Comunicare în Afaceri.Sunt o persoană care iubeşte natura, în special marea, îmi place foarte mult să pictez, să gătesc mâncăruri exotice, să călătoresc şi să descopăr noi culturi. În acelaşi timp mă consider a fi răbdătoare, dar nu ezit niciodată să îmi susţin punctul de vedere asupra lucrurilor şi problemelor în care cred. Sunt inovativă, dinamică, perseverentă, tenace şi devotată, dar, de asemenea, formală, precisă şi uneori prea strictă.”