Your SlideShare is downloading. ×
0
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Dental implants in australia
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Dental implants in australia

142

Published on

Dr Alex Fibishenko runs a dental clinic Melbourne to offer quality and inexpensive dental services.

Dr Alex Fibishenko runs a dental clinic Melbourne to offer quality and inexpensive dental services.

Published in: Health & Medicine, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
142
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. Easiest Way to Get Rid of Dental Problems & Procedures Dental Implants in Australia
  • 2. DENTAL PROBLEMS Stained or Dull Teeth Chipped Teeth Gaps Between Teeth Old / Unsightly Fillings Old / Unsightly Crowns Crooked or Crowded Teeth Damaged or Missing Tooth Multiple Missing Teeth or Damage Teeth Full Set Compromised or Missing Teeth Gummy Smile Excessive Wear Loose Dentures In a Need of Smile Make over Bleeding Gums
  • 3. DENTAL PROBLEMS & SOLUTAIONS
  • 4. Stained or Dull Teeth Solution : Brite Smile Teeth Whitening
  • 5. Chipped Teeth Solution : Porcelain Veneers
  • 6. Gaps Between Teeth Solution : all-ceramic crowns, bonding, or orthodontics
  • 7. Old / Unsightly Fillings Solution : Tooth-Colored Fillings
  • 8. Old / Unsightly Crowns Solution : Smile Makeover, Replacement of old Crowns, All-Ceramic Crowns and Implants
  • 9. Crooked or Crowded Teeth Solution : porcelain veneers, all-ceramic crowns, bonding, No Braces Teeth Straightening.
  • 10. Damaged or Missing Tooth Solution : Dental Implant
  • 11. Multiple Missing Teeth or Damage Teeth Solution : Dental Implant
  • 12. Full Set Compromised or Missing Teeth Solution : Dental Implant , All On 4 Dental Implants
  • 13. Gummy Smile Solution : Gum Lift Procedure
  • 14. Excessive Wear Solution : Full Oral Rehabilitation
  • 15. Loose Dentures Solution : All-on-4
  • 16. In a Need of Smile Make Over Solution : All On 4 Dental Implants
  • 17. Bleeding Gums Solution : Oral Hygiene Instructions for prevention For More Information Visit : http://www.smilenet.com.au

×