Egomarketing - 3 okt 2013

239 views
169 views

Published on

www.denkproducties.nl/egomarketing

In het seminar EGOmarketing leert u van oa Ronnie Overgoor en Cor Hospes alles -maar dan ook echt alles- over professionele profilering.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
239
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Egomarketing - 3 okt 2013

  1. 1. 03 10 13 ééndaagsseminar|amsterdam www.denkproducties.nl/egomarketing Dehogeschoolvan onderscheiden enopvallen! EGOmarketing Eéndeelnemeraan ditseminar wint 2.500euro aanradio-zendtijd!
  2. 2. 03 10 13 programma 13.00 Ontvangst en registratie 13.30 Start seminar “Klantgericht?Myass.Datisiedereen.” • Diensten worden steeds meer commodity. • Richt de aandacht op jou als persoon. • Doe níet normaal. En doe vooral gek genoeg. • Een pittige attitude: uw klant smult ervan. Ronnie Overgoor Marketingzondergeld:‘thinkguerrilla’ • Creëer in plaats van adverteer • Tell, don’t sell • Spelen op safe is onveilig • Stop productdenken, start klantdenken Cor Hospes Lessenvan’swereldsbesteEGOmarketeer • Persoonlijke belevenissen uit kloppend hart Obama campagne • Basisprincipes van Obama’s succes • Spreek mensen persoonlijk aan, in plaats van via mediakanalen. • Niet hoe of wat, maar wáárom verkoop je iets? Kirsten Verdel Verzilverjeeigenmonopolie • Hoe begin je morgen met verzilveren van je niche • Weg met de vier P’s, hier zijn de vier B’s • Een stappenplan dat gegarandeerd werkt • Quick wins nodig? Hier zijn ze! Wouter de Vries jr. 21.00 Einde met een borrel Middag-avond programma.1 dagdeel werken+ 2 dagdelen leren! ‘Egomarketing? Ikzegdoen!’ Adformatie
  3. 3. Don’tthinkoutsidethebox… Thinklikethereisnobox. U bent goed in uw vak. Bovengemiddeld zelfs. Uw huidige klanten zijn hartstikke tevreden. Nooit klachten. Gezeur en geleur Maar toch komen de nieuwe opdrachten niet aanwaaien. Opdrachtgevers doen moeilijk over uw tarieven en zeggen dat ‘anderen het voor minder doen’. En: u moet méér bellen dan u lief is. Hoe word ik monopolist? Toch voelt u dat er een gat in de markt zit waarin u opereert. En precies dat gat vult u! Maar hoe schreeuwt u dat van de daken? Hoe claimt u die ene niche? Hoe pakt u een professioneel monopolie? Hoe zorgt u ervoor dat ze u bellen? 4 topexperts -voor het eerst- samen op één podium! In het seminar EGOmarketing leert u alles -maar dan ook echt alles- over professionele profilering. Met 4 absolute topexperts in ‘onderscheiden en opvallen’. Voor het eerst samen op één podium. Pak nu uw voorsprong, voordat uw concullega’s hier lucht van krijgen…. ­ Met350pagina’sbonusmateriaal! Als deelnemer aan dit seminar gaat u naar huis met veel praktische inzichten én een stapel boeken. Geen lastige theoretische verhandelingen maar superpraktische ‘how to’ literatuur: ‘Ondernemerslessen van een internetcowboy’ van Ronnie Overgoor, ‘Geld verdienen met sociale media’ van Cor Hospes en ‘Blauwe bananen’ van Wouter de Vries. Ondernemerboek van het jaar 2012. Maanden op 1 bij Managementboek!
  4. 4. uwexperts 03 10 13 RonnieOvergoor is een spraakmakend spreker, dagvoorzitter en internetondernemer. In het verleden was hij directeur van één van de grootste internetbureaus en vervolgde hij zijn pad als mediaondernemer. In 2012 werd zijn boek ‘Ondernemerslessen van een Internet Cowboy’ direct Ondernemersboek van het jaar. Zijn jarenlange kennis en ervaring over hoe je jezelf op de kaart zet brengt hij in een helder en boeiend verhaal. U zit vanaf minuut 1 op het puntje van uw stoel. CorHospes is één van de meest markante marketeers van Nederland. Hij was ruim 20 jaar zelfstandig journalist voor de belangrijkste kranten en tijdschrif- ten van ons land en begon drie jaar geleden het contentmarketingbureau Tsjee. Sinds dit jaar maakt hij deel uit van ‘internetpeople, agency for bright brands’. Ook schreef hij vijf marketingboeken waaronder enkele bestsellers. Uiteraard zou Cor hier niet staan als hij niet al jaren een bedreven spreker zou zijn. Een spreker die inspireert en toepasbare tips ideeën geeft. Kansopbizarrendement:2.500euroradiozendtijd! Hoe geweldig zou het zijn als u heel Nederland bereikt met uw idee? Dat kan! Er ligt 2.500 euro STER-zendtijd klaar voor één van de deelnemers aan dit seminar. Dat betekent: prime time op Radio 1 of 3FM!. Hoe krijgt u deze bonus? Dat hoort u op 3 oktober! KirstenVerdel was als enige buitenlander in Washington D.C. medeverantwoordelijk voor o.a. de strategie- en communicatieontwikkeling van de presidentsverkiezingen van Obama 2008. Daarvoor hield ze zich al jaren bezig met campagne voeren. Tegenwoordig is ze strategisch adviseur en is ze een veelgevraagd spreker. Kirsten Verdel heeft een bijzonder leerzaam verhaal over personal branding en deelt op een fascinerende wijze alle ins en outs die tijdens de Obamacampagne aan bod kwamen. WouterdeVries is docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en auteur van inmiddels 18 boeken. Hij is Nederlands beste specialist in dienstenmarketing. Met zijn laatste titel ‘Blauwe Bananen’ maakt hij duidelijk hoe belangrijk het is om jezelf te onderscheiden, en vooral ook hóe je dat voor elkaar krijgt. Zijn boek stond maanden- lang op 1 bij Managementboek, mede door toedoen van De Vries zelf. Een spreker met een gefundeerd theoretische achtergrond en een fenomenaal verhaal.
  5. 5. Donderdag 3 oktober Pakhuis de Zwijger Amsterdam € 995,- Pittig geprijsd seminar dat tóch elke euro waard is! Dit thema is extreem actueel in de professionele dienstverlening. Waarom dan zo’n pittig geprijsde dag? Heel eenvoudig: u krijgt op 3 oktober gewoon de allerbeste experts op dit terrein voorgeschoteld. Speciaal voor u bijeengebracht op één podium. Super effectief. Dat kost wat, maar daar heeft u tenminste ook iets aan.* In geen enkele andere programma krijgt u in één dag: • én de auteur van het ‘ondernemersboek van het jaar’ • én de snelst denkende en meest tegendraadse marketeer van Nederland • én de vrouw die meedraaide in het kloppende hart van de Obama campagne • én de beste expert in dienstenmarketing (wiens boek maanden op nummer 1 stond) 100% terugverdiengarantie Dit seminar staat zo bol van kwaliteit dat we u een garantie geven: als u na dit seminar denkt dat u de investering niet direct gaat terugverdienen, krijgt u van ons het geld terug. Onvoorwaardelijk. Kijk: dat kiest een stuk gemakkelijker. * Tuurlijk, er zijn ook goedkopere sessies. Met zelfbenoemde experts in personal branding en netwerken. Sessies waarvan u na een half uur al denkt: wat doe ik hier eigenlijk? Zonde van uw tijd! Wiezijnhoofdbovenhetmaaiveldsteekt zietnogeenswat. ‘Ik ben een deskundig professional met focus op resultaat’ ‘Ik ben een teamplayer met oog voor de menselijke factor’ ‘De klant staat bij mij centraal en ik denk in win-win oplossingen’ Als u zichzelf echt wil onderscheiden, volstaan deze open deuren niet. Echt niet. U moet met iets beters komen. Iets originelers. Uw grootste vijand daarbij: bescheidenheid. Nuance. Doe-maar- gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg. EGOmarketing gooit die schroom van u af. Pochen mag, pronken moet. U leert om uzelf stevig in de spotlights te zetten. Op uw borst te kloppen. Dat is even wennen, maar daarna voelt het heerlijk!
  6. 6. d13020,vormgeving:Adeptvormgeving,druk:prezco inschrijven HOE SCHRIJF IK IN? Dat kan op twee manieren. 1. via de seminarsite: www.denkproducties.nl/egomarketing(duurt 2,5 minuut) 2. met een mailtje naar: aanmelden@denkproducties.nl WAT KOST HET? Dit seminar kost € 995,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc. Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten. HOE ZIT HET MET ANNULEREN EN ZO? Op onze site vindt u alle relevante voorwaarden. Ze zijn niet opzienbarend, maar bekijk ze toch even voordat u inschrijft. IK WIL NOG MEER WETEN Dat kan. Bel ons op 020-3033 820. Vraag naar Claudia Righi. Of stuur haar een mailtje op righi@denkproducties.nl GROEPSARRANGEMENTEN: SAMEN BIJSPIJKEREN Steeds meer organisaties sturen een delegatie van meerdere deelnemers naar onze seminars. Dat maakt het toepassen van de inzichten in de praktijk veel gemakkelijker: iedereen is bijgespijkerd en kan meteen samen aan de slag. Voor groepen gelden aangepaste, aantrekkelijke voor­waarden. Stuur een mailtje naar groepen@denkproducties.nl voor de mogelijkheden. Of bel 020-3033 820 en vraag naar Jeroen van der Woude of Marjolein de Wit. Veel meer informatie en eenvoudig inschrijven: www.denkproducties.nl/egomarketing Snel en makkelijk inschrijven

×