Jordi Secall

926 views

Published on

falset, 19 de novembre de 2008

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
926
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
30
Actions
Shares
0
Downloads
10
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Jordi Secall

  1. 1. Debat de Vi El futur del vi a Catalunya Vi i Territori Falset, 19 d’octubre de 2008 Jordi Secall Director de Relacions Institucionals Turisme de Catalunya
  2. 2. 5 punts per a situar la tasca de Turisme de Catalunya i el producte Enoturisme: Debat de Vi. Falset, 19 de novembre de 2008. <ul><li>Qui és Turisme de Catalunya? </li></ul><ul><li>Com fa la promoció turística? </li></ul><ul><li>La promoció del Turisme Gastronòmic – Enoturisme </li></ul><ul><li>Desenvolupament de l’enoturisme </li></ul><ul><li>Orientació del producte </li></ul>
  3. 3. 1. Qui és Turisme de Catalunya? <ul><li>El consorci Turisme de Catalunya és l’entitat de promoció turística de la Generalitat Catalunya. </li></ul><ul><li>Com treballa el desenvolupament de productes turístics?: </li></ul><ul><li>amb un equip de tècnics especialitzats </li></ul><ul><li>amb una estratègia de segmentació aplicada des de fa anys </li></ul><ul><li>En contacte amb el sector: clubs de producte www.catalunyaturisme.com </li></ul>Debat de Vi. Falset, 19 de novembre de 2008.
  4. 4. 2. Com fem la promoció turística? <ul><li>Amb presència en els mercats emissors més importants (CPTs) </li></ul><ul><li>Amb un programa d’accions (PAO) orientades a productes i mercats, d’acord amb una oferta cada vegada més segmentada </li></ul><ul><li>Amb plans específics de comunicació i de publicacions i altres eines orientades als productes </li></ul><ul><li>Amb nous portals temàtics </li></ul>Debat de Vi. Falset, 19 de novembre de 2008.
  5. 5. 3. Com fem la promoció del Turisme Gastronòmic – Enoturisme? <ul><li>Publicacions especialitzades i temàtiques (Agenda i calendari gatronòmic, Rutes per tastar una País, Col·lectius de Cuina, Catàleg del Club de T. gastronòmic) </li></ul><ul><li>Web de T. Gastronòmic www.turismedecatalunya.com/gastronomia </li></ul><ul><li>Suport al Fòrum Gastronòmic de Girona </li></ul><ul><li>Viatges de premsa i de familiarització </li></ul><ul><li>Workshops amb operadors turístics i empresaris catalans </li></ul><ul><li>Presència en altres salons importants (Salone del Gusto, Torí) </li></ul><ul><li>Esdeveniments gastronòmics (WTM, Londres) </li></ul>Debat de Vi. Falset, 19 de novembre de 2008.
  6. 6. 4. El desenvolupament de l’enoturisme I <ul><li>Amb uns productes competitius </li></ul><ul><li>Creant experiències enoturístiques atractives que posin en valor els recursos actuals i potencials </li></ul><ul><li>Sense confusions </li></ul><ul><li>recurs producte </li></ul><ul><li>recurs + serveis + comercialtzació producte </li></ul><ul><li> Estructuració </li></ul>Debat de Vi. Falset, 19 de novembre de 2008.
  7. 7. 5. Orientació del producte <ul><li>Motivacions específiques demandes específiques segments específics (interès especial) </li></ul><ul><li>Èmfasi en l’experiència del client i no només en les qualitats del producte </li></ul><ul><li>Aprendre dels millors (bones pràctiques) i aplicar les bones idees </li></ul><ul><li>L’eina és Internet </li></ul>Debat de Vi. Falset, 19 de novembre de 2008.
  8. 8. Moltes gràcies!

×