De toekomst van Google Authorship

147 views
115 views

Published on

Film met

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
147
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • In Slide Show mode, click the arrow to enter the PowerPoint Getting Started Center.
 • De toekomst van Google Authorship

  1. 1. Analyse: de toekomst van rel=Author Aan de hand van een vraag die hij beantwoord over Google Authorship en rel=“author”
  2. 2. Vraag aan Matt Cutt’s over Authorship (5 juni 2013)
  3. 3. Vertaling en uitleg van de vraag Wordt, met het oog op de toekomst, een zodanige uitbreiding van de functie rel=“author” overwogen, zodat deze dan ook van toepassing zou worden op generieke, niet blog/nieuwspagina’s zoals een Homepage of Over ons pagina’s?
  4. 4. “Het korte antwoord is. Ja.” „Ik ben erg enthousiast over het concept achter rel equals author. Als we van een anoniem internet veranderen richting een internet met een basale vorm van identiteit dan brengt dit extra voordelen met zich mee. In welk duister anoniem hoekje kunnen spammers zich dan nog verschuilen?‟ Antwoord Matt Cutt’s vrij vertaalt
  5. 5. Antwoord Matt Cutt’s geïnterpreteerd  In zijn rol als chef zoekmachine ontwerp bij Google ziet Matt Cutt‟s een grotere rol voor rel=Author weggelegd dan nu.  Wat hem betreft wordt dit principe in de toekomst ook toegepast op generieke internet pagina‟s.  We ruilen een deel anonimiteit in voor de mogelijkheid om te achterhalen wie waar wat over je zegt.
  6. 6. Conclusie voor mogelijke toekomst van Authorship • rel=Author krijgt bredere toepassing dan blogs en nieuwswebsites: • Authorship wordt belangrijker bij het bestrijden van spam. • Authorship schuift meer op naar answerability. • Het internet wordt gepseudonimiseerd en minder anoniem. • Eigendom en herleidbaarheid van oorsprong worden gescheiden.
  7. 7. PowerPoint 2013 Ontwerp intuïtief mooie presentaties, deel gemakkelijk informatie, werk samen met anderen en maak een professionele indruk met geavanceerde presentatiehulpmiddelen. Bezoek het PowerPoint Getting Started Center voor meer informatie

  ×