Kako raditi sa sustavom your adria dodavanje oglasa

2,526 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,526
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2,261
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Kako raditi sa sustavom your adria dodavanje oglasa

  1. 1. Kako raditi sa sustavom YourAdria.com____________________________________________________________________________________ Dodavanje oglasaPritisnite link “Dodaj oglas”U ovoj sekciji U ovoj sekciji U ovoj sekciji U ovoj sekciji U ovoj sekcijitreba popunjiti moze se staviti moze se moze se moze se stavitipolja I detalji slike I spotovi u upravljati upravljati posebne oglas (broj slika cijenama zauzetim I postake kao I I spotova ovisi boravka, staviti slobodnim skinuti widget o paketu koji posebne terminima. Svi kalendara I ste odabrali) ponude, last termini instalirati ga na minute itd. automatski bit svoju web- ce prikazani u stranicu kalendaru u Vasem oglasuUpravljanje cijenama:U ovoj sekciji stavite cijene u ovisnosti o mjesecu, periodu itd.U ovoj sekciji moze se staviti sve sto dodatno naplacuje (boravisna pristojba, prijava, dodatne osobe itd)kao I posebne ponude (popusti, last minute itd). Nakon ipunjenja polja kliknite na “Dodaj cijenu”
  2. 2. Kako raditi sa sustavom YourAdria.com____________________________________________________________________________________To je potrebno jer kada gost na stranice Vaseg objekta stavi datumi dolaska I odlaska, sustav automatskiizracuna ukupnu cijenu boravka.Upravljanje kalendarom:U ovoj sekciji moze se upravljati kalendarom I slobodnim terminima.U slucaju da gost napravio rezervaciju preko portal YourAdria.com I Vi prihvatili ovu rezervacju, ukalendaru automatski ovaj termin bit ce oznacen kao zauzeti.U slucaju da gost napravio rezervaciju direktno s Vama (ili preko drugih resursa) vi mozete sami oznacitiovaj termin kao zauzeti.U ovom slucaju treba ici u “Upravljanje oglasima”
  3. 3. Kako raditi sa sustavom YourAdria.com____________________________________________________________________________________U listu oglasa kliknuti na slikuI tamo izabrati “Dostupnost”Takoder ovdje moze se urediti I cijene, slike, video, nadoplati ili kupiti dodatne usluge.Kada kliknite na “Dostupnost” otvara se calendar gdje moze se azurirati dostupnost.
  4. 4. Kako raditi sa sustavom YourAdria.com____________________________________________________________________________________Upravljanje rezervacijama:Upravljati rezervacijama meze se na stranice “Upravljanje rezervacijama”Otvara se popis rezervacija (naziv objekta I termin). Za potvrdu ili izbrisanje treba: 1. Izabrati rezervaciju (kliknuti ovdje) 2. Izabrati akciju (rezervirano – to znaci potvrda rezervacije, neaktivno – to znaci otkaz rezervacije. Izbrisi – to izbrisi rezervaciju iz popisa) 3. Detalji rezervaciji (tko je napravio, kontakte gosta I slicno moze se pogledati kliknuvsi na ovaj znak

×