• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
 

Kako raditi sa sustavom your adria dodavanje oglasa

on

 • 1,592 views

 

Statistics

Views

Total Views
1,592
Views on SlideShare
251
Embed Views
1,341

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 1,341

http://www.youradria.com 1341

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Kako raditi sa sustavom your adria  dodavanje oglasa Kako raditi sa sustavom your adria dodavanje oglasa Document Transcript

  • Kako raditi sa sustavom YourAdria.com____________________________________________________________________________________ Dodavanje oglasaPritisnite link “Dodaj oglas”U ovoj sekciji U ovoj sekciji U ovoj sekciji U ovoj sekciji U ovoj sekcijitreba popunjiti moze se staviti moze se moze se moze se stavitipolja I detalji slike I spotovi u upravljati upravljati posebne oglas (broj slika cijenama zauzetim I postake kao I I spotova ovisi boravka, staviti slobodnim skinuti widget o paketu koji posebne terminima. Svi kalendara I ste odabrali) ponude, last termini instalirati ga na minute itd. automatski bit svoju web- ce prikazani u stranicu kalendaru u Vasem oglasuUpravljanje cijenama:U ovoj sekciji stavite cijene u ovisnosti o mjesecu, periodu itd.U ovoj sekciji moze se staviti sve sto dodatno naplacuje (boravisna pristojba, prijava, dodatne osobe itd)kao I posebne ponude (popusti, last minute itd). Nakon ipunjenja polja kliknite na “Dodaj cijenu”
  • Kako raditi sa sustavom YourAdria.com____________________________________________________________________________________To je potrebno jer kada gost na stranice Vaseg objekta stavi datumi dolaska I odlaska, sustav automatskiizracuna ukupnu cijenu boravka.Upravljanje kalendarom:U ovoj sekciji moze se upravljati kalendarom I slobodnim terminima.U slucaju da gost napravio rezervaciju preko portal YourAdria.com I Vi prihvatili ovu rezervacju, ukalendaru automatski ovaj termin bit ce oznacen kao zauzeti.U slucaju da gost napravio rezervaciju direktno s Vama (ili preko drugih resursa) vi mozete sami oznacitiovaj termin kao zauzeti.U ovom slucaju treba ici u “Upravljanje oglasima”
  • Kako raditi sa sustavom YourAdria.com____________________________________________________________________________________U listu oglasa kliknuti na slikuI tamo izabrati “Dostupnost”Takoder ovdje moze se urediti I cijene, slike, video, nadoplati ili kupiti dodatne usluge.Kada kliknite na “Dostupnost” otvara se calendar gdje moze se azurirati dostupnost.
  • Kako raditi sa sustavom YourAdria.com____________________________________________________________________________________Upravljanje rezervacijama:Upravljati rezervacijama meze se na stranice “Upravljanje rezervacijama”Otvara se popis rezervacija (naziv objekta I termin). Za potvrdu ili izbrisanje treba: 1. Izabrati rezervaciju (kliknuti ovdje) 2. Izabrati akciju (rezervirano – to znaci potvrda rezervacije, neaktivno – to znaci otkaz rezervacije. Izbrisi – to izbrisi rezervaciju iz popisa) 3. Detalji rezervaciji (tko je napravio, kontakte gosta I slicno moze se pogledati kliknuvsi na ovaj znak