Your SlideShare is downloading. ×
0
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Green jobs italia
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Green jobs italia

35

Published on

Grundtvig project

Grundtvig project

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
35
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. Colegiul Economic Buzău Green Jobs Proiect desfășurat în Tagliacozzo, Italia An școlar 2013-2014
 • 2. Instituții partenere Instituțiile partenere ale acestui proiect sunt Azienda Agricola Maria Consilia Antonelli – Italia, Ocak zi Dernegi – Turcia, Coneed eG Bildungswerk – Germania, Noorsooühing Rõuge Noorteklubi – Estonia, Salkininku community – Lituania, Colegiul Economic Buzău - România.
 • 3. Obiectivele proiectului Obiectivele acestui proiect sunt creșterea gradului de conștientizare cu privire la nevoile de educa ție informală și bunele practici în domeniul agriculturii, conștientizarea problemelor de mediu prin munca din mediul rural, identificarea de noi abilități necesare pe piața forței de muncă, identificarea de noi oportunități de locuri de muncă ecologice, intensificarea coope-rării și crearea de rețele între instituțiile implicate în educația adulților în țările partenere, facilitarea utilizării TIC, implicarea în crearea de oportunități pentru șomeri pentru angajare și reintegrarea în societate.
 • 4. Prima reuniune Prima reuniune de proiect, reuniunea de kick off, a avut loc în Italia, la Tagliacozzo, în perioada 1822 noiembrie 2013, ocazie cu care micul orășel de munte a fost gazdă pentru 20 de participan ți din cele șase țări.
 • 5. Am avut dezbateri, activități de cunoaștere și învățare...
 • 6. Activitatea noastră Agenda de lucru a fost foarte variată și a cuprins ateliere de lucru cu privire la dezvoltarea proiectului pentru viitor, vizite la ferme agricole alese ca exemple de bună practică, vizite culturale, degustări de alimente și băuturi tradiționale.
 • 7. Degustări alimentare
 • 8. Ziua la fermă a fost plină de surprize! Am văzut modul de creștere al animalelor și felul in care acestea sunt îngrijite iar pe final, am făcut brănzică demonstrând astfel că românii suntem pricepuți si ne implicăm în orice.
 • 9. Am avut și o zi de naștere. La mulți ani!
 • 10. Ultima zi a proiectului, plecarea...
 • 11. Păreri proprii „ Dacă aș putea descrie toată această experiență într-un cuvânt cu siguranță acesta ar fi „De neuitat!”. Am avut ceva de învățat și am ajuns să cunosc niște oameni minunați dornici să se implice și să realizeze ceva prin acest proiect. ” Alina Boarcăș
 • 12. „ Prin cadrul acestui proiect, am avut ocazia sa vizitez prima data o tara straina, si pentru asta îi mulțumesc domnei profesoare Cătălina Poștovei. Am ajuns să cunosc niste oameni minunati, comunicativi, dornici de munca, si sa realizeze ceva prin acest proiect "Green Jobs"! ” Andrei Șerban
 • 13. Proiectul a fost finanțat din programul „Lifelong Learning” al Comisiei Europene-subprogramul GRUNDTVIG pe perioada 20132015. Vă mulțumim!

×