Presentació sobre les xarxes socials
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
596
On Slideshare
596
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
1
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. DEFINICIÓ DE XARXA SOCIAL• Una xarxa social és una estructura social virtual on es creen relacions entre els membres d’una comunitat, una forma de interacció social definida com un intercanvi dinàmic entre persones, grups i institucions en un context de complexitat.
 • 2. TIPUS DE XARXES SOCIALSSEGÚN ELS CONTINGUTS – General (facebook, twitter, google+, tuenti) – De musica (myspace, lastfm, spotify) – De negocis (linkedin, xing) – Viatges i geo localització ( tripadvisor, foursquare) – Fotografia i arts (flickr, instagram, pinterest, devianart, ) – Videos (youtube, vimeo) – Parellas (badoo, meetic, hi5)
 • 3. LES XARXES SOCIALS MÉS UTILITZADES 1. FACEBOOK – més de 1.000 milions d’usuaris 2. GOOGLE+ - 470 milions d’usuaris 3. TWITTER – 200 milions d’usuaris 4. LINKEDIN – 175 milions d’usuaris 5. MYSPACE – 25 milions d’usuaris 6. DEVIANART – 20 milions d’usuaris 7. PINTEREST – 15 milions d’usuaris (Aquestes dades poden no ser 100% exactes)
 • 4. AVANTATGES DE LES XARXES SOCIALS- Permet retrobarse amb persones que ja coneixíem abans- Molta facilitat de comunicació amb la gent que viu molt lluny- Vàries plataformes disponibles per a consultar- Suporten molts tipus darxius multimèdia per a compartirlos com fotos, vídeos, enllaços a webs.
 • 5. RISCOS AMB LES XARXES SOCIALS Addicció: pot crear alts nivells de dependència§ Mès comunicació desde llocs virtuals, però menys relacions interpersonals convencionals.§ Hi ha risc de pèrdua de privacitat si penges fotos privades a la xarxa (aquestes poden ser manipulades o utilitzades inadecuadament)§ Pèrdua de control de la seva identitat§ Les nostres dades poden ser utilitzades per delinqüents
 • 6. CONCLUSIÓ FINAL§ La tecnologia ha avançat tant que la generació d’avui dia no pot entendre el nostre món sense aquesta.§ Es molt important saber on és el límit entre passatemps i la dependència. Els pares també han de tenir el control sobre el que fan els seus fills davant de l’ordinador.§ Com tot en aquesta vida, s’ha de consumir amb mesura: la responsabilitat del correcte ús d’aquesta eina revolucionària depèn de cadascú.
 • 7. CONCLUSIÓ FINAL§ La tecnologia ha avançat tant que la generació d’avui dia no pot entendre el nostre món sense aquesta.§ Es molt important saber on és el límit entre passatemps i la dependència. Els pares també han de tenir el control sobre el que fan els seus fills davant de l’ordinador.§ Com tot en aquesta vida, s’ha de consumir amb mesura: la responsabilitat del correcte ús d’aquesta eina revolucionària depèn de cadascú.