DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro
          GHIDUL PRIN...
DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro

SANATATE

-La diferite cabinete d...
DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro

Daca nu esti sigur de castigurile...
DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro
Nivelul 2 – Pasul 1
Aduna 1000...
DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro

Bine ai Venit! Trimite-ne un emai...
DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro

Pentru a incasa comisionul este n...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

BDCard Facebook-DIVIZIA DE VANZARI ONLINE

906 views
832 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
906
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
10
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

BDCard Facebook-DIVIZIA DE VANZARI ONLINE

 1. 1. DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro GHIDUL PRIN CARE CASTIGI BANI UTILIZAND FACEBOOK SI BDCARD Mai mult decat o FRANCIZA! Acordati 10 minute de atentie prezentului material pentru a castiga BANI pe termen lung. Introducere Toată lumea vrea să economiseasca bani, si de ce nu sa si CASTIGE. BDCARD este singurul BUSINESSCard – fara linie credit - din ROMANIA adresat tuturor sectoarelor de activitate, oferind reduceri la scara nationala si internationala pentru achizitia de produse si servicii. Reamintim sectoarele in care beneficiati de reduceri : TURISM -La achizitia de bilete de avion (online) de pe site-ul BDTURISM, Sejururi, Excursii (Insulele Baleare,Spania, Portugalia, Madeira, Turcia, Egipt, Grecia insulara, Italia, Tunisia, Maroc, Africa, s.a… ) -In parcuri de distractii international (Center Parks, Disneyland, Paris,Europa-Park Rust) www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Impreuna Inovam Investim Devenim Puternici!
 2. 2. DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro SANATATE -La diferite cabinete de control si sanatate de pe teritoriul ROMANIEI.(stomatologie,dermatologie, oftalmologie). HORECA Pe teritoriul ROMANIEI in Hoteluri, Cluburi, Baruri, Cafenele, Pizzeri, Restaurante, Pub-uri. JUSTITIE Pe teritoriul ROMANIEI - pentru consultante - in Cabinete Avocatura, Notari publici, Juristi. SHOPPING Pe teritoriul ROMANIEI la comercianti en-detail – magazine (Alimente, Imbracaminte) CUM CASTIGATI BANI din crearea unui grup pe ?! Este foarte SIMPLU! Tot ce trebuie sa faceti este sa raspanditi mesajul si veti incepe sa CASTIGATI! Ca prim pas veti constitui un Grup BDCARDRomania-numele dvs (acesta are un link special generat de reteaua de parteneri Facebook si linkul de autentificare BDCARD ROMANIA care se obtine prin cerere catre BDCARD – astfel veti beneficia de toate materialele de marketing si promovare necesare unei bune desfasurari a activitatii de targetare). Astfel cu grupul format va invitati prietenii sa se alature grupului format de dumneavoastra . Odata ce grupul este format, acesta va continua sa creasca şi dumneavoastra veti putea castiga bani pe termen lung! CAT PUTETI CASTIGA? Fiecare persoana care intra gratuit in Grupul Creat de Dumneavoastra va putea castiga 5 (Ron). De pe fiecare card vandut direct de dumneavoastra incasati 10 RON. Persoanele din grupul dumneavoastra care achizitioneaza cardul au o reducere de 5 (RON). Plata de mai sus se aplica si pentru membri dumneavoastra care intra si formeaza un nou grup.(mai jos vezi schita) Din vanzarile indirecte de card dumneavoastra castigati 3 ron la nivelul 1; pe celelalte 3 nivele castigati 2 RON. www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Impreuna Inovam Investim Devenim Puternici!
 3. 3. DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Daca nu esti sigur de castigurile tale iti oferim detalii referitoare la METODA DE CASTIG FACEBOOK! Nivelul 1 – pasul 1 Creeaza-ti un grup Facebook – BDCARDROMANIA-NUMELE TAU – Ex : BDCARDIULIAN (pentru evidenta retea si facturare). Pentru a UPLODA si creea un profil cat mai complex se adauga Fotografie plus numele Site-ului si numele dvs pentru evidenta facturare: Nivelul 1 –pasul 2 Invită prietenii să se alăture grupului creat de tine. www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Impreuna Inovam Investim Devenim Puternici!
 4. 4. DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Nivelul 2 – Pasul 1 Aduna 1000 membri in reteaua ta si Ai INTRAT IN ECHIPA DE VANZARI ONLINE- BDCARD. Nivelul2-Pasul 2 www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Impreuna Inovam Investim Devenim Puternici!
 5. 5. DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Bine ai Venit! Trimite-ne un email pe office@bdcard.ro; adrian@bdcard.ro; cornel@bdcard.ro si vei obtine un contract si toate instrumentele necesare unei bune desfasurari a activitatii de Agent Vanzare a Cardului Business BDCARD. Emailul trebuie sa contina ….detalii cu linkul Grupului format de tine! (1000 persoane) detalii privind persoana ta –Carte Identitatea / Cazier Judiciar / Cont bancar pentru primirea comisioanelor aferente desfasurarii ca Agent Vanzari Online. Nivelul 2-Pasul 3 Odata cu primirea materialelor de marketing (contracte ,mape prezentare, logo, semnatura) poti incepe vanzarea de carduri in grupul tau. Gaseste 2 cumparatori ai produsului BDCARD- si ai devenit SPONSOR FACEBOOK BDCARD. Pe fiecare card BD vandut de tine primesti un comision de 10 lei . www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Impreuna Inovam Investim Devenim Puternici!
 6. 6. DIVIZIA DE VANZARI ONLINE BDCARD ROMANIA - www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Pentru a incasa comisionul este necesar sa transmiteti datele clientului (membrului dvs. din grup – copie C.I. pentru a-i elibera efectua factura si a va deconta banii dupa plata acesteia ). Nivelul 2-Pasul 4 (Castiguri LUNA DE LUNA) Felicitari ai vandut doua carduri BD ? ai DEBLOCAT primul nivel ! Castigurile se Amplifica! Din cei 1000 membri de retea va alegeti 10 persoane de vanzari BDCARD ONLINE –pentru a deveni agenti online ca si dumneavoastra, acestia la randul lor vor creea retele de cate 1000 membri si vor vinde 2 carduri (sau mai multe); astfel prin vanzarea indirecta de carduri dvs castigati comision de 3 ron . SA FACEM UN CALCUL : DEALER Daca ati atins toate cele 3 nivele inseamna ca sunteti UN adevarat BD. Si pentru asta va rasplatim ! Ce va oferim ? Un business fiabil si flexibil si care va va pune in lumina toate calitatile de antreprenor. Veti primi tot sprijinul nostru in dezvoltarea pe zona atribuita fara a mai fi restrictionat de mediul online. Deasemenea veti primi uneltele necesare unei bune desfasurari ale activitatii BD. (NOTEBOOK, TEL, MASINA) veti putea deasemenea dezvolta si segmentul de turism al BDTurism prin oferirea de pachete turistice ,sejururi si bilete avioncatre potentiali client –astfel veti avea un business si in turism fara a mai avea nevoie de o agentie de turism. Ne apucam de treaba???? Transmite-ne pe mail linkul cu grupul format de dvs si va inscriem in sistem !!e- mail pe cornel@bdcard.ro. www.bdcard.ro / www.businessdesigncompany.ro Impreuna Inovam Investim Devenim Puternici!

×