Hvor loyal er dinkommunikation?
Loyal kommunikation er hyppig, relevant kommunikation, dersker på modtagerens præmisser. Og når det bliver gjort rigtigt,h...
Hvem er denbedste i verden tilat kommunikerejeres virksomhed?   Ingen ved mere om jeres virksomhed end jer. Så   hve...
Hvordan er Copenhagen    Windows anderledes?            Vi designer kommunikation. For at kommunikationen s...
Design er kommunikation     Copenhagen Windows designer naturlig-     vis også identiteter og formgiver kommu-  ...
Hvordan bliver                                jeres kommunikation             ...
1+1 er stadig =Det er sagt så ofte, at det næsten er en kliché. Menvi tror stadig klippefast på, at det tætte samarbejdegi...
Man kanlytte sig klog
Man kan                       lytte sig klogAldrig har det været nemmere og billigere at komme i dia...
COPENHAGEN WINDOWS ØNSKER DIG/JERHERMED EN RIGTIG DEJLIG JUL OG ETLYKKEBRINGENDE NYTÅR.
COPENHAGEN WINDOWS ØNSKER DIG/JERHERMED EN RIGTIG DEJLIG JUL OG ETLYKKEBRINGENDE NYTÅR.
Julekort
Julekort
Julekort
Julekort
Julekort
Julekort
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Julekort

306
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
306
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Julekort

 1. 1. Hvor loyal er dinkommunikation?
 2. 2. Loyal kommunikation er hyppig, relevant kommunikation, dersker på modtagerens præmisser. Og når det bliver gjort rigtigt,hjælper det med at skabe loyale kunder.Det er præcis det vi gør hos Copenhagen Windows.Vi hjælper virksomheder og organisationer med at skabe loyalekunder gennem loyal kommunikation.I dette lille skriv kan du læse mere om, hvordan vi designerkommunikation, og hvorfor vi ser os som din loyale kommuni-kationspartner.
 3. 3. Hvem er denbedste i verden tilat kommunikerejeres virksomhed? Ingen ved mere om jeres virksomhed end jer. Så hvem kan være bedre til at kommunikere den? Men hvordan? Aldrig har mediebilledet været mere komplekst. Nye medier, gamle dyder. Nogle dør – andre vokser med lynets hast. Så hvilke kurve skal I lægge jeres guldæg i? I forstår jeres virksomhed som ingen andre, og vi forstår at kommunikere den. Når vi forener denne viden, er vi godt på vej mod at skabe loyal kommunikation.
 4. 4. Hvordan er Copenhagen Windows anderledes? Vi designer kommunikation. For at kommunikationen skal være e ektfuld, skal dendesignes. Vi taler ikke om formgivning, men om de tan- ker, der ligger til grund for både form og indhold.Når vi designer kommunikation, er det vigtigt, at det er hele virksomheden, der tager ejerskab, og at vi brugerde kanaler virksomheden allerede har. Men også at nyeog gamle kanaler spiller sammen. Og det er blandt an- det her Copenhagen Windows er anderledes.
 5. 5. Design er kommunikation Copenhagen Windows designer naturlig- vis også identiteter og formgiver kommu- nikationen. Men først når kommunikatio- nen er designet. Design af kommunikation handler om at træde et skridt tilbage og kigge på virk- somheden på et strategisk niveau. At tage udgangspunkt i virksomhedens DNA, og ud fra den skabe – eller designe – virk- somhedens kommunikation. Fordi kommunikation er en 360° disciplin, skal kursen sættes rigtigt fra starten. Og det er meget nemmere, når kommunika- tionen bliver rodfæstet i strategien.
 6. 6. Hvordan bliver jeres kommunikation endnu mere loyal?For at komme med et relevant svar, må vi i tættere dialog med jer.Udveksle hyppig, relevant kommunikation.For jo, vi tager faktisk vores egen medicin. Vi ved jo, at det virker, nårman er i hyppig og relevant dialog med sin kunde. Eller i vores til-fælde – med sin partner. Det er jo også derfor du får dette lille skriv.Måske lagde du mærke til, at vi ikke skrev kommunikation, men dia-log her. Og det er naturligvis helt bevidst. For i den frugtbare dialogopstår magien og det matematiske mirakel 1+1=3.
 7. 7. 1+1 er stadig =Det er sagt så ofte, at det næsten er en kliché. Menvi tror stadig klippefast på, at det tætte samarbejdegiver merværdi ud fra devisen 1+1=3.Summen af jeres og vores viden giver en helt unikplatform. Begge parter vokser i en symbiose.Vi kan være med til, at I får en større forståelse afjeres virksomhed, og I bliver helt sikkert klogere på,hvordan den kan kommunikeres.
 8. 8. Man kanlytte sig klog
 9. 9. Man kan lytte sig klogAldrig har det været nemmere og billigere at komme i dialog med andre.Tænk bare på de sociale medier. Og hvordan vi bruger dem. Men tænkogså på, hvor hurtigt loyalitet kan flytte.Det sker ofte fordi virksomheden glemmer at lytte.At lytte er jo halvdelen af en dialog. Så hvordan gøres virksomhedensegne kommunikationskanaler mere e ektive?Hvordan skabes og udvikles ”Den kommunikerende virksomhed”?Det er noget af det, vi glæder os til at have en dialog om i det nye år.
 10. 10. COPENHAGEN WINDOWS ØNSKER DIG/JERHERMED EN RIGTIG DEJLIG JUL OG ETLYKKEBRINGENDE NYTÅR.
 11. 11. COPENHAGEN WINDOWS ØNSKER DIG/JERHERMED EN RIGTIG DEJLIG JUL OG ETLYKKEBRINGENDE NYTÅR.

×