18-19.12.12 Missio inversa a algeria

422 views
378 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
422
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
122
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

18-19.12.12 Missio inversa a algeria

  1. 1. MISSIÓ COMERCIAL INVERSA ALGERIA Barcelona, del 18 al 19 desembre de 2012El CEAM conjuntament amb el CEP (Centro Español del Plástico), organitzen amb l’associacióBASTP. (Bourse de Soustraitance et de Partenariat d’Alger) una missió inversa amb empresesdel sector del metall, del plàstic, automoció, construcció, material elèctric i de les energiesrenovables d’Alger.Aquesta iniciativa, que compta amb el suport dACCIÓ constitueix una oportunitat per conèixer enprofunditat empreses d’Algèria i les possibilitats de col·laborar amb elles en el camp comercial iestablir acords de subcontractació, joint-ventures, fabricació, representació...:La missió inversa es realitzarà dels dies 18 al 19 de desembre de 2012 a Barcelona.A continuació indiquem lactivitat de les empreses que han confirmat, per ara, la seva assistènciaa la missió inversa.En el cas de què esteu interessats en mantenir una entrevista amb alguna de les empresesalgerines assistents a la missió, podeu enviar-nos el butlletí següent, indicant la referència delempresa o empreses que us interessaria contactar.Ref. 1.- ACMP. Especialitzada en la construcció mecànica de precisió i manteniment industrialque busca proveïdors espanyols en acer inoxidable.Ref. 2.-. AMETAL . Especialitzada en la transformació de la xapa fina, de la mecànica –soldadura, del perfil i d’assemblatge de la xapa. Volen trobar-se amb empreses prospectar unpartenariat amb empreses de subcontractació del sector d’automoció i en la transformació de laxapa per l’automòbil, en el marc del projecte de vehicles que volen desenvolupar a Oran. Tambévolen mantenir reunions amb empreses de fusteria d’alumini..Ref. 3.- CLIMAL Especialitzada en la instal·lació i reparació de climatització industrial. Busquenproveïdors en la matèria de climatització.Ref. 4.- Sarl SETER SUD. Enginyeria, “procurement” i construcció. Busquen projectesd’enginyeria industrial, construcció arquitectura i restauració, així com estudis i producció per al’industria ferroviària.Ref. 5.- Sarl HOPS. Enginyeria, estudis i prestació de serveis en BTPH (construcció i obrapública). Busquen projectes d’enginyeria industrial, construcció arquitectura i restauració.Ref. 6.- Sarl BUILDEV. Treballs de construcció i promoció immobiliària. Busquen fabricants iproveïdors d’ascensors per a l’industria de la construcció.
  2. 2. Ref. 7.- SETIRAIL. Estudis i seguiment de realització d’infraestructures ferroviàries. Busquenprojectes d’enginyeria industrial, construcció arquitectura i restauració, així com estudis i produccióper a l’industria ferroviària.Ref. 8.- Sarl SAMIFE. Especialitzada en la construcció mecànica de precisió i mantenimentindustrial que busca proveïdors espanyols en acer inoxidable.Ref. 9.- ETPBH - TCE MOKDAD. Empresa especialitzada en treballs públics i infraestructuresRef. 10.- Sarl TECHNO SEAL. Empresa especialitzada en disseny i fabricació de productes depoliuretà i goma.Ref. 11 - MESUT CHIFA Sarl. Realització de treballs de habitatges socials.Ref. 12 – KM- INDUSTRIE. Maquinària d’hostaleria, restauració i equipaments per cuinesindustrials.Ref. 13 – Sarl BTPH ADJEMOUT Treball de obra pública, hidràuliques i construcció immobiliària.Busquen material i accessoris de obra pública.Ref. 14 – ATP – MESROUK Fabrica de peces de formes complexes i de precisió:- Fabricació de peces i motlles de termo formatge para la industria farmacèutica- Subcontractació para la industria automòbilRef. 15 – INFRATELE Especialitzada en telecomunicacions, senyalitzacions, instal·lació deinfraestructures de telecomunicacions. Busquen activitats de telecomunicacions i senyalitzacionsen el sector ferroviària.Ref. 16 – U. T. P. S. Especialitzada en la transformació de plàstiques per extrusió i fabricació defilms alimentaria, agrícola, ... etc. Interessats per un nou know - how i transferència de tecnologia imatèria prima.Ref. 17 – C. A. P. Busquen RDV amb institucions, confederacions dempreses o patronat.Ref. 18 – Bourse Algérienne de Sous-traitances Recolzament a les empresesEn cas d’estar interessat en participar en la missió inversa d’Alger preguem ens trameteu aquestdocument al nostre mail amb les vostres dades de contacte.
  3. 3. Les empreses interessades han de retornar el butlletí adjunt abans del dia 13 de desembre.Per a qualsevol informació complementària podeu contactar:Paola Cobos. Departament de Relacions ExteriorsTel. 933 188 058 / e-mail:ceam@ceam-metal.es Dades de contacte:Nom i cognoms: _____________________________________________________________Nom Fiscal Empresa: __________________________________________________________Activitat: ____________________________________________________________________Adreça: ______________________________________________ CP: ________________Població: _______________________________________Província: __________________Tel. _______________________________ Fax: _________________________________E-mail: ___________________________________Ref. Empresa/ses amb les quals vol entrevistar-se: __________________________________Trametre a: CENTRE DESTUDIS I ASSESSORAMENT METAL·LÚRGIC c/ Josep Anselm Clavé, núm. 2 - 08002 BARCELONA Tel.: 93.318 80 58 - Fax: 93.317 14 63 - E-Mail: ceam@ceam-metal.es Amb el suport de

×