130620 casa asia_india

211 views
158 views

Published on

L’Índia és avui dia una de les economies més dinàmiques del planeta i un dels mercats emergents que ofereix més oportunitats a mig termini en sectors com infraestructures, telecomunicacions, salut, educació o béns de consum. A més, l'Índia s'ha convertit en un laboratori de noves empreses, productes i solucions per a una societat i un mercat en expansió on la classe mitjana va en augment.

En aquest esmorzar de treball es parlarà sobre com afrontem els aspectes clau de l'economia índia, quins són els reptes del mercat indi i com establir-se a l'Índia. Així mateix, també donarem a conèixer alguns casos d'experiències empresarials d'èxit.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
211
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
17
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

130620 casa asia_india

  1. 1.  L’Índiemergetelecomlaboraton la cels asplÍndiaParauleSr. RamSr. JoaSr. Josde Barc InterveSr. Sup ExperièSr. VíctSr. FraSr. Jen * ACCIÓ                                ORGA"ASIia és avui dents que ofmunicacionstori de novesclasse mitjanpectes clau d. Així mateixes de benvingmón María Man Josep Berbep Maria Cercelona. enció principaprio Bose, dirències d’èxit: tor Xampenyncesc Saez,  ns Peter Hans és l’Agència de SDijous, 20 d9.00‐10:30 Seu de Cas  Av. Diagona         Barcelona  Inscripció:                                   ANITZADORS: IA BUSINdia una defereix més, salut, edus empreses, pna va en augmde leconomix, també donguda: oreno Gonzábel, Director drvera,  Directol: ector de l’ofic y, Director de   CEO de Yoptmsen, Director dSuport a l’Empresa de juny de 2013 a Àsia al, 373      gtasias@genc   Tel. 93 553 89    EsmorzNESS BRles economioportunitatsucació o bénproductes i sment. En aquia índia, quinnarem a conèález, Director  d’Internacionaor de lÀrea dcina d’ACCIÓ* Desenvolupamizo.  de l’Oficina dea Catalana adscri3 cat.cat  29   zar de trREAKFASies més dins a mig terns de consusolucions peuest esmorzarns són els reèixer alguns c General de Calització i InveInternacional* a Mumbai. ament i Negoce Representacita al Departamenreball: ST: el casnàmiques dermini en seum. A més,er a una socir de treball eeptes del mecasos dexperasa Asia. ersions ACCIÓització empre ci de The Eat ció de CaixaBnt d’Empresa i OcCOL∙LABORs de l’Índl planeta iectors comÍndia shaetat i un mers parlarà sobercat indi i criències empÓ*. esarial de la Ca Out Group. ank a Nova Dcupació de la GenRA:  dia" un dels meinfraestructconvertit enrcats en expabre com afroncom establirpresarials dèambra de ComDelhi. neralitat de Cataluercatstures,n unansióntem-se axit.merç unya 

×