130214 pi6 fa_qs

429 views
381 views

Published on

FAQs de la convocatòria de Corresponsals Internacionals COAC; emmarcada dins del programa 6 del Pla Impulsa del Col•legi Ofcial d’Arquitectes de Catalunya.

Published in: Career
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
429
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
187
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

130214 pi6 fa_qs

  1. 1. FAQ’s DE LA XARXA DE CORRESPONSALS. PROGRAMA 6D’ACOMPANYAMENT A L’EXERCICI PROFESSIONAL A L’EXTERIOR.Quins són els objectius del COAC?El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya vol implementar una Xarxa d’arquitectes corresponsals perassolir els següents objectius: 1. Generar una xarxa de confiança internacional que faci aflorar l’activitat dels arquitectes COAC arreu del món. 2. Promocionar i difondre l’activitat dels arquitectes i les empreses d’arquitectura COAC internacionalment. 3. Recolzar als arquitectes que s’internacionalitzen.Quines són concretament les tasques que el col·laborador corresponsal hauria dedesenvolupar?La corresponsalia té encomanades tres tasques. 1. Enviar una redacció al COAC on hi consti una presentació del corresponsal i la seva experiència al país, els passos que ha de seguir un arquitecte per poder exercir d’arquitecte o per treballar com a arquitecte per compte d’altri i un llistat d’institucions i empreses d’arquitectura del país. (de 2 a 10 pàgines) 2. Respondre al COAC en aquelles preguntes que el COAC no pugui respondre • En el moment en que una corresponsalia és adjudicada, el col·legi obrirà un compte de correu al que tindran accés tant la corresponsalia com el tècnic/s del Servei Internacional del COAC. La tasca de respondre els correus electrònics recaurà en el COAC, llevat d’aquelles preguntes que no es sàpiguen respondre. En aquest casos el COAC es posarà en contacte amb el corresponsal per saber com respondre a aquestes preguntes. 3. Mantenir informat al COAC d’aquelles activitats i/o accions que siguin d’interès per a la xarxa d’arquitectes.Llevat de la redacció, les tasques restants no han de suposar una càrrega de treball substancial.Quina seria la contraprestació que es rebria a canvi? • La contraprestació principal es la visibilitat que el corresponsal pot obtenir. Dins de les limitacions del COAC, el col·legi confia que el càrrec pugui ajudar al corresponsal a ser el nexe d’unió entre arquitectes, empreses i institucions interessades en tendir ponts entre l’exterior i Catalunya. • El COAC té el compromís de recolzar logísticament la seva activitat com a corresponsal amb les eines de que disposa (Servei internacional COAC, web COAC internacional, grup Linked IN, difusió.) • El COAC treballarà per promocionar l’activitat com a corresponsal dels arquitectes escollits. (Està previst crear una pàgina web que agrupi i promocioni als corresponsals i arquitectes interessats en formar part de la xarxa internacional COAC).
  2. 2. Per que m’he de col·legiar i quant em costarà a l’any?La col·legiació com a arquitecte expatriat permet al COAC oferir els serveis de gestió imanteniment de la xarxa. El cost d’aquesta col·legiació és de 30 €/any. Podeu trobar mésinformació sobre les modalitats de col·legiació en aquest link.http://www.coac.net/COAC/Agenda_Setmanal/2013/Setmana_06/Noves%20vinculacions%20COAC%202013%20definitiu.pdfOn van destinats els 15.000€ del programa 6 del Pla Impulsa?Els 15.000€ van destinats a la posada en marxa del servei i a la creació del pla de viabilitat delmateix.Moltes gràcies per interessar-se en la convocatòria de corresponsals del Col·legi d’Arquitectes deCatalunya a l’Exterior.Si tens més dubtes si us plau posat en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic,plaimpulsa@coac.net, i et respondrem el més aviat possible.

×