Filozofie ...si umor
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Like this? Share it with your network

Share
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
338
On Slideshare
338
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. -Nu te îngrijora de ceea ce gândesc oamenii - nu li se întâmplă prea des. -Dacă trebuie sa alegi între două rele - alege-o pe cea pe care nu ai mai încercat-o până atunci. -A avea conştiinţa curată înseamnă a avea memorie proastă.
 • 2. -Peştele care luptă împotriva curentului ... moare electrocutat. -Nu este important să câştigi! Este important să-l faci pe celălalt să piardă. -Nu sunt complet inutil! Cel puţin servesc de exemplu negativ pentru alţii.
 • 3. -A greşi este omeneşte. A da vina pe altul este şi mai omeneşte. -Cel mai important nu este “să ştii"! Mai important este să ai telefonul celui care ştie. -Eu nu sufăr de nebunie! Mă bucur de ea în fiecare minut.
 • 4. -Este bine să laşi băutura. Mai rău este să uiţi unde ai lăsat-o. -Banii nu fac fericirea, o cumpără gata făcută. -Inteligenţa mă urmăreşte, dar eu sunt mai rapid.
 • 5. -Fugi de tentaţii, dar încet, să te poată ajunge. -Există o lume mai bună, dar este foarte scumpă. -A studia înseamnă să te îndoieşti de inteligenţa colegului de birou.
 • 6. -Dacă o păsărică ţi-a şoptit ceva, atunci înseamnă că ai înnebunit pentru că păsărelele nu vorbesc. -Munca nu a omorât niciodată pe nimeni; dar de ce să rişti? -Alcoolul omoară încetîncet. Nu contează, te grăbeşti?
 • 7. -Există două cuvinte care î ţi deschid multe uşi: "trage“ şi "împinge". -De ce să bei şi să conduci, când poţi să fumezi şi zbori? -Nu bea la volan! Te love şti de ceva şi se varsă băutura.
 • 8. -Se spune că înotul face bine la siluetă... Spun cei care n-au văzut încă balena. -Orice bărbat are nevoie de o femeie, fiindcă sunt o grămadă de lucruri pentru care nu poţi să faci guvernul vinovat.. -Să cucereşti o femeie şi să nu povesteşti la prieteni, e ca şi cum ai trece Pacificul înot în secret.
 • 9. -Fiecare al cincilea om e chinez. Iar noi suntem cinci în familie, deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel sau fratemeu mai mic Ho-Xiao-Pen. Eu cred că-i Costel. -M-am sculat cu stângul. Mi-am îmbrăcat camaşa, s-a rupt nasturele, am luat servieta, i s-a rupt toarta, deja mi-e frică să mă duc la budă... -Prieteni sunt acele persoane, care te
 • 10. -Bunica mea a fost o femeie dură. Trei soţi a îngropat, cu toate că doi numai moţăiau... -Nu-ţi cumpăra nimic ce are coadă sau toartă. Va trebui să lucrezi cu ele. -În momentele dificile ale vieţii trebuie să ridici capul, să scoţi pieptul în faţă şi să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că-s terminat!".
 • 11. -Psihiatrii zic că una din patru persoane are o deficienţă mintală. Daca eşti cu încă trei amici şi nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gândi la chestia asta! -Dacă eşti în stare să zâmbeşti când ceva merge rău este pentru ai găsit un tâmpit pe care să arunci vina. -Ca să-ţi realizezi obiectivele trebuie să fii un visător... Aşa că nu mai pierde vremea, lasă totul baltă şi du-te să te culci!
 • 12. -Dacă încă n-ai găsit persoana ideală, distrează-te cu cea pe care o ai la îndemână! -Nevasta e persoana ce-i mereu lângă noi să ne ajute în rezolvarea marilor probleme pe care nu le-am fi avut dacă n-ar fi fost lângă noi. -Dacă într-o zi femeia pe care-o iubeşti ţi-e infidelă şi îţi trece prin cap să te arunci din balcon, adu-ţi aminte că ai doar coarne, nu şi aripi!
 • 13. -Sexul e ca jocul de cărţi; dacă n-ai o bună parteneră, mai bine ai avea o mână bună. -Femeile sunt ca traducerile: cele mai bune nu-s fidele şi cele fidele nu-s bune. -Dacă într-o zi simţi un gol mare în stomac... mănâncă, căci sigur ţi-e foame!