Alfresco

188 views
148 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
188
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Alfresco

  1. 1. Christian Florensa Torres
  2. 2. Què és?● Alfresco és un sistema de gestió de contingutempresarial. Ajuda a emmagatzemar i compartir elsdocuments dels que tota lempresa depèn. Alfresco shadissenyat per a la portabilitat de la tablet i el poder delnúvol i garanteix que el seu contingut estigui disponiblevagi a on vagi.
  3. 3. Versions● Alfresco Community: És la versió gratuita, però noinclou ni garantia, ni assistència online i no està testejatni certificat.● Alfresco Enterprise: És la versió de pagamentdAlfresco, però inclou garantia, assistencia online i estàtestejat i certificat.
  4. 4. On descarregar Alfresco?● El podem descarregar des de la pàgina web oficialdAlfresco: http://www.alfresco.com/
  5. 5. Funcionalitat● Un cop instal·lat Alfresco i iniciat els seus serveis hi accediremposant http://127.0.0.1:8080/alfresco en el nostre navegador.Ens sortirà la següent pantalla:
  6. 6. Funcionalitat● Iniciarem sesió com administradors posant com a nom dusuari“admin” i contrasenya “admin”.
  7. 7. Funcionalitat● Dins de la consola dadministració podríem crear usuaris i grupsque posteriorment utilitzaríem per accedir-hi.
  8. 8. Funcionalitat● En lapartat “Mi Alfresco” de la barra lateral hi podem crear espaisde treball i afegir contingut com per exemple arxius Word quevulguem compartir.

×