Viatge a tarragona

2,531 views

Published on

Viatge a Tarragona.
Fedor Galceran Arellano
CFA Joan Comorera
Cervera

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,531
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,795
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Viatge a tarragona

 1. 1. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Projecte: “Viatge a Tarragona” Fedor Galceran Arellano [email_address] CFA Joan Comorera Cervera Informàtica Usuari I Curs 2011 / 2012
 2. 2. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Objectius 1- Buscar rutes alternatives per anar a un cert indret. 2- Treball amb el Google Earth i el Google Maps. 4- Pujar fotos amb el Panoramio. 5- Ús de la xarxa i el correu electrònic. Requeriments tècnics necessaris 1- Disposar d'ordinador i connexió a Internet. 2- Tenir instal·lat el Google Earth. 4- Estar registrats al Panoramio o disposar de correu gmail. 5- Càmera fotogràfica digital. Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 3. 3. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Descripció. - La nostra experiència ha consistit en preparar el viatge a Tarragona que es durà a terme durant el segon trimestre. - Primerament hem planificat l'itinerari: “Cervera - Tarragona”, amb la web de viamichelin.es ; hem vist que podem elegir diverses itineraris segons les nostres necessitats: el recomanat, el més curt, el més econòmic, el més ràpid... També hem après a visualitzar-lo i enviar-lo per correu electrònic als amics. - La segona part ha consistit en situar al Google Maps els llocs a visitar i mirar la distància entre aquests. També mirar com es veuen amb l'Street View i després amb el Google Earth. - Finalment hem après a situar fotografies dels llocs visitats a Google Earth amb el Panoramio. Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 4. 4. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Aquí podem veure la planificació del nostre itinerari a la web viamichelin.es Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 5. 5. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Nosaltres hem decidit visitar l'anfiteatre romà i la Catedral, el bus ens ha deixat a la plaça Imperial Tarraco. Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 6. 6. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Ruta de la plaça Imperial Tarraco a la Catedral. Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 7. 7. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 -Vistes de l'anfiteatre Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 8. 8. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 -Vistes de la Catedral Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 9. 9. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Pujar fotografies a Google Earth. - Primer passarem les fotografies de la nostra càmera a l'ordinador a través del port USB. - Anirem al Panoramio (si es té correu gmail no cal registrar-se) i posicionarem la fotografia. Es poden pujar fotos fins a 2 GB. - Dalt de la foto, s'ha de clicar: “Veure en Google Earth” i se't demanarà que descarreguis o obris el fitxer: Google Earth s'obrirà. - A l'esquerra al panell Llocs, sota Llocs temporals es pot veure la secció de les nostres fotos. -En el panell Cercar, es pot cercar el lloc on vam posicionar la foto. - Les imatges es veuen com a punts blaus, si els cliquem s'obre la imatge. Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 10. 10. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 - Exemple de foto pujada amb el Panoramio. Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 11. 11. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Asignatura Conclusions i comentaris sobre l'experiència - Ha sigut una activitat molt motivadora i interessant ja que molts alumnes no havien planificat un viatge abans de fer-lo. Els ha agradat usar la web viamichelin.es i veure els possibles itineraris per anar d'un lloc a l'altre. - La majoria coneixien el Google, però no havien treballat amb les opcions del Maps i de l'Street View. - El poder pujar fotos fetes per un mateix al Google Earth, també ha tingut molta acceptació. Ho hem fet amb el Panoramio. Aquí també han aprés com descarregar fotos de la càmera digital a l'ordinador a través del port USB. - Si un vol profunditzar ja ha adquirit els coneixements mínims i només cal disposar de més temps per a fer tasques una mica més complexes. La part que els ha costat més ha sigut el de treballar amb les fotografies i penjar-les al Panoramio. Projecte: “ Viatge a Tarragona ”
 12. 12. Experiències TAC a l'Educació d'Adults | curs 2011/2012 Asignatura Fedor Galceran CFA Joan Comorera 14-02-2012 Referències utilitzades: http://www.viamichelin.es http://www.google.es http://www.panoramio.com Projecte: “ Viatge a Tarragona ”

×