naturals-8
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

naturals-8

on

 • 833 views

Treball de naturals de l'Andrea i la Patrícia

Treball de naturals de l'Andrea i la Patrícia

Statistics

Views

Total Views
833
Slideshare-icon Views on SlideShare
767
Embed Views
66

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 66

http://blocs.xtec.cat 66

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  naturals-8 naturals-8 Presentation Transcript

  • La Deixalleria Patricia i Andrea Naturals 5è A L’Estació
  • La Deixalleria Municipal és un centre on es recull i s’emmagatzema materials selectius, per reciclar. A la Deixalleria de Sant Feliu de Guíxols els contenidors són de ferro. El materials que s’hi aboquen són: plàstics,papers,ordinadors,oli de cuina,… A la deixalleria només poden anar els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols i els que tenen tarjeta de la deixalleria municipal. La quantitat de tones de diferents materials que s’hi recullen són: Aproximadament en un mes de fusta s’hi recull 22.760 tones, de vidre 62.600 tones, envasos 120.000 tones i piles 2.830 tones. En el 2007 ha tingut 55.075 usuaris. A la deixalleria municipal tot el que es recull es pot reciclar.
  • Hi ha cinc tipus de deixalleria que són: Mobil: són per municipis d’entre 2.000 i 5.000 habitants,és un servei de dixalleria mobil. Mini deixalleria: són per apropar les deixalleries als ciutadans en locals de petits recuperadors de barris. Deixalleria: Per habitants potencials. Bàsica: entre 2.000 i 5.000 habitants i superfícies de 225 metres quadrats. Tipus A : 5.000 I 10.000 habitants i superficie de 625 metres . Els tipus de costus que té una deixalleria són: Mòbil uns 33.809.085 euros. Bàsica uns 101.612.094 euros.
  • Els residus municipals que originem són: Paper i cartró. Vidre. Envasos. Plàstics. Metalls. Tèxtils. Oli com podeu veure a la fotografia de més endavant.
  • Els contenidors de ferro són per els altres residus per exemple: catró, plàstic, verds… La trituradora serveix per triturar elements per reutilitzar-los.
  • Aquesta és la taula de la deixalleria municipal: 225m2 2.000-5.000 h. Bàsica SUPERFÍCIE PREVISTA HABITANTS POTENCIALS PER DEIXALLERIA Deixalleria A estudiar segons necessitats Mini-deixalleries A estudiar segons necssitats Mòbil Superfície prevista Habitants potencials per deixalleria Deixalleria
  • Equipaments Tots els contenidors afectes a la deixalleria estan inclosos en els imports màxims aplicables en cadascuna de les convocatòries excepte els contenidors per a la recollida de fluorescents i piles que seran subministrats per la planta de piles del Pont de Vilomara. Els contenidors a adquirir per a la recollida de cadascun dels residus serà consensuat amb el gestor de l’empresa recuperadora del residu per tal de que el model de contenidors elegit faciliti el transport dins i fora de la instal·lació com es el cas dels residus especials en petites quantitats, olis vegetals, etc… D’altra banda, la deixalleria mòbil s’entregarà totalment equipada amb els contenidors corresponents.
  •  
  • La Deixalleria Patricia i Andrea Naturals 5è A L’Estació