• Like
Word_funcions
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
Uploaded on

 

 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
81
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. 1Amb aquestes opcions podem triar el tipus de lletra que volem i podem guardar-ho i inseriraltres documents.2Amb aquest menú podem triar diferents opcions com obrir un document nou, guardar-lo,imprimir-lo enviar-lo, etc.
 • 2. 3En el menú d’inserir podem fotografies, gràfics, hipervincles, etc.4Amb aquesta opció podem fer que el document es vegi més gran o més petit.5Aquestes opcions ens indiquen les pàgines i les paraules que portem escrites i l’idioma en queestem escrivint.
 • 3. 6En aquest menú podem veure diferents tipus de taules que podem utilitzar i podem fer servirdiferents opcions de les entrades.7Amb aquest menú podem escriure una carta i crear una llista de contactes i enviar-la a totsd’un sol cop, d’aquesta manera podem enviar la mateixa carta a diferents contactes sensetenir-la que escriure-la tantes vegades com contactes tinguem.8En aquesta imatge podem veure les vistes en un document word.
 • 4. 9Amb el botó de guardar podem guardar el document i amb les fletxetes podem anar endavani ienderrera per veure el proces del document.10En el menú tenim la opció de imprimir el document de diferents maneres.