Idiomes   Carmen Sanjusto   Ariadna González   Paula Fernández
ÍndexAnglaterra       IrlandaXina         JapóEspanya       EscòciaPortugal       RússiaFranç...
Anglaterra (anglès)Es una de les llengües més parlades al món,   i  la  més   utilitzada internacionalment com ...
Xina (xines)Lidioma xinès, és la llengua sinotibetana  més estesa de les llengües de la Xina.  La major part de les vega...
Espanya( espanyol)Lidioma espanyol o castellà és una  llengua romanç del grup ibèric.És un  dels sis idiomes oficials de...
Portugal (portguès)El portuguès o portugués, amb uns 240 milions de parlants nadius, és la cinquena llengua més parlada ...
França (francès)    Es     una     llenguaromànica occidental també conegudacom a llengua doïl -encara que no ...
India(hindi)India és un Estat del sud de lÀsia. És el seté país més gran del món en superfície, i el segón més poblat. E...
Equador(castella)Equador és un estat de lAmèrica del Sud. Limita a loest amb loceà Pacífic al nord amb Colòmbia i a lest i...
Canadà(anglès)Canadà és un estat de lAmèrica delNord localitzat a lextrem nord delcontinent; en realitat, es tracta delest...
Irlanda(irlandès)Irlanda és un estat membre de la Unió Europea, que ocupa gran part de lilla homònima. Es parla lIrlandès.
Japó(japonès)Japó és un país insular de lÀsia Oriental. Localitzat a loceà Pacífic, està situat a lest de la República P...
Escocía(escocès )El sistema verbal ha adaptat elementsde lantic britànic o del gal·lès. El tempspresent té una certa signi...
Rússia(rus)• Lidioma        rus       és una llengua indoeuropea de la branca eslava oriental, i idioma o...
Italià (italià) Litalià és una llengua romànica (ode grup llengües) oriental parlada abona part dItàlia, a Suïssa, a part...
Argentina(argentí) El castellà és la llengua oficial delArgentina  a   nivell  nacional.Però,   el  2004,  la ...
Marroc(marroquí)Árabe    marroquí    también llamado    árabe    coloquial marroquí , es el conjunto de var...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Idiomes

169
-1

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
169
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Idiomes

 1. 1. Idiomes Carmen Sanjusto Ariadna González Paula Fernández
 2. 2. ÍndexAnglaterra IrlandaXina JapóEspanya EscòciaPortugal RússiaFrança ItàliaIndia ArgentinaEquador MarrocCanadà
 3. 3. Anglaterra (anglès)Es una de les llengües més parlades al món, i la més utilitzada internacionalment com a segona llengua.La llengua actual que li és més propera és el frisó. Lescocès té un estatus ambigu.
 4. 4. Xina (xines)Lidioma xinès, és la llengua sinotibetana més estesa de les llengües de la Xina. La major part de les vegades el terme "xinès" es refereix al mandarí estàndard, Xinès estàndard.
 5. 5. Espanya( espanyol)Lidioma espanyol o castellà és una llengua romanç del grup ibèric.És un dels sis idiomes oficials de lONU, i és la segona llengua mésparlada del món pel nombre de persones que la tenen com llengua materna.
 6. 6. Portugal (portguès)El portuguès o portugués, amb uns 240 milions de parlants nadius, és la cinquena llengua més parlada del món i la tercera més parlada del món occidental.
 7. 7. França (francès) Es una llenguaromànica occidental també conegudacom a llengua doïl -encara que no lés,només és una llengua que prové de lallengua doïl.
 8. 8. India(hindi)India és un Estat del sud de lÀsia. És el seté país més gran del món en superfície, i el segón més poblat. Es parla l’hindi.
 9. 9. Equador(castella)Equador és un estat de lAmèrica del Sud. Limita a loest amb loceà Pacífic al nord amb Colòmbia i a lest i al sud amb el Perú.Es parla el Castella.
 10. 10. Canadà(anglès)Canadà és un estat de lAmèrica delNord localitzat a lextrem nord delcontinent; en realitat, es tracta delestat independent més septentrionalde la Terra, i per la seva extensió és elsegon més gran del món, darrerede Rússia.Es parla lAnglès.
 11. 11. Irlanda(irlandès)Irlanda és un estat membre de la Unió Europea, que ocupa gran part de lilla homònima. Es parla lIrlandès.
 12. 12. Japó(japonès)Japó és un país insular de lÀsia Oriental. Localitzat a loceà Pacífic, està situat a lest de la República Popular de Xina, Corea i Rússia.Es parla el Japonès.
 13. 13. Escocía(escocès )El sistema verbal ha adaptat elementsde lantic britànic o del gal·lès. El tempspresent té una certa significació futura,ja que no existeix el temps futur, i eraexpressat per la forma de present+verbsubstantiu.
 14. 14. Rússia(rus)• Lidioma rus és una llengua indoeuropea de la branca eslava oriental, i idioma oficial a Rússia, Bielorrusia, Kirguizistán i Kazaji stán; dampli ús a Ucraïna A més, és un dels sis idiomes oficials de lONU . És parlat també per importants sectors de la població.
 15. 15. Italià (italià) Litalià és una llengua romànica (ode grup llengües) oriental parlada abona part dItàlia, a Suïssa, a partdEslovènia, i a Còrsega.
 16. 16. Argentina(argentí) El castellà és la llengua oficial delArgentina a nivell nacional.Però, el 2004, la provínciade Corrientes va declarar lacooficialitat del guaraní enlensenyament i en els actes degovern.
 17. 17. Marroc(marroquí)Árabe marroquí también llamado árabe coloquial marroquí , es el conjunto de variedades de árabe dialectal habladas en Marruecos.
 1. A particular slide catching your eye?

  Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×