KNEIPP.NL
Natuurlijk Zacht
KNEIPP CRÈME BAD AMANDELMELK -
AMANDELOLIE
Sluit de dag af met een zacht geurend Kneipp crème
bad amandelmelk - amandeloli...
KNEIPP CRÈME BAD VIJGENMELK - ARGANOLIE
•Sluit de dag af met een zacht geurend Kneipp crème
bad vijgenmelk - arganolie. Ho...
KNEIPP CRÈME DOUCHE AMANDELMELK -
AMANDELOLIE
Gun jezelf en je huid iets bijzonders met de
zacht geurende Kneipp crème dou...
KNEIPP CRÈME DOUCHE VIJGENMELK -
ARGANOLIE
Geniet van een dagelijks verwenmoment met de zacht
geurende Kneipp crème douche...
KNEIPP DOUCHEOLIE AMANDEL-ARGAN
Heerlijk zacht genieten onder de douche met de Kneipp
Amandel-Argan doucheolie. De doucheo...
CONTACT - KNEIPP
Kneipp Nederland
Kneipp België
Aardvletterweg 10
Groenenborgerlaan 84 bus 7
PO Box 40
2610 Wilrijk
417 ZG...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Kneipp natuurlijk zacht

148 views
100 views

Published on

natuurlijk zacht

Published in: Health & Medicine
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
148
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Kneipp natuurlijk zacht

  1. 1. KNEIPP.NL Natuurlijk Zacht
  2. 2. KNEIPP CRÈME BAD AMANDELMELK - AMANDELOLIE Sluit de dag af met een zacht geurend Kneipp crème bad amandelmelk - amandelolie. Hoogwaardig amandelmelkextract is de perfecte dagelijkse verzorging voor de droge huid. Samen met natuurlijke amandelolie voedt het de huid intensief en geeft het de huid een zijdezacht gevoel. Kneipp crème bad biedt een dagelijks verwenmoment van diepe verzorging en hydratatie en vormt een weldaad voor lichaam en geest.
  3. 3. KNEIPP CRÈME BAD VIJGENMELK - ARGANOLIE •Sluit de dag af met een zacht geurend Kneipp crème bad vijgenmelk - arganolie. Hoogwaardig vijgenmelkextract verzacht de huid en laat het op een natuurlijke manier stralen. Arganolie voedt de huid en beschermt tegen uitdrogen. Kneipp crème bad biedt een dagelijks verwenmoment van diepe verzorging en hydratatie en vormt een weldaad voor lichaam en geest.
  4. 4. KNEIPP CRÈME DOUCHE AMANDELMELK - AMANDELOLIE Gun jezelf en je huid iets bijzonders met de zacht geurende Kneipp crème douche amandelmelk - amandelolie. Hoogwaardig amandelmelkextract is de perfecte dagelijkse verzorging voor de droge huid. Samen met natuurlijke amandelolie voedt het de huid intensief en geeft het de huid een zijdezacht gevoel. Gun jezelf het allerbeste en verzorg je huid dagelijks met de kracht van de natuur.
  5. 5. KNEIPP CRÈME DOUCHE VIJGENMELK - ARGANOLIE Geniet van een dagelijks verwenmoment met de zacht geurende Kneipp crème douche vijgenmelk - arganolie. Hoogwaardig vijgenmelkextract verzacht de huid en laat het op een natuurlijke manier stralen. Rijke arganolie voedt de huid en beschermt tegen uitdrogen. Gun jezelf het allerbeste en voed je huid dagelijks met de kracht van de natuur.
  6. 6. KNEIPP DOUCHEOLIE AMANDEL-ARGAN Heerlijk zacht genieten onder de douche met de Kneipp Amandel-Argan doucheolie. De doucheolie bevat meer dan 70% natuurlijk verzorgende oliën die de huid voeden, verzorgen, hydrateren en herstellen. Ontdek de natuurlijke zachtheid van de Kneipp doucheolie en laat je huid genieten.
  7. 7. CONTACT - KNEIPP Kneipp Nederland Kneipp België Aardvletterweg 10 Groenenborgerlaan 84 bus 7 PO Box 40 2610 Wilrijk 417 ZG Montfoort Tel.: +32 (0) 3 8308950 Tel.: +31 (0) 348 479 111 Fax: +32 (0) 3 8308959 Fax: +31 (0) 348 473 734 Web : http://www.kneipp.nl Kijk hier voor de meest gestelde vragen.Of bel met onze consumenten service. 00800 - 563 477 46 36 Dit is een internationaal telefoonnummer. (Gratis voor vaste nummers). Je wordt doorgeschakeld naar een medewerker van Kneipp in Nederland.

×