• Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
Business quizzards Episode 8
 

Business quizzards Episode 8

on

  • 2,003 views

Episode 8 includes questions asked by quizzards on the community. A big thank you to all of them in contributing to the community

Episode 8 includes questions asked by quizzards on the community. A big thank you to all of them in contributing to the community

Statistics

Views

Total Views
2,003
Views on SlideShare
1,717
Embed Views
286

Actions

Likes
0
Downloads
264
Comments
0

6 Embeds 286

http://businessquizzards.com 277
http://feeds.feedburner.com 3
http://paper.li 3
http://www.youngdigitallab.com 1
http://fannagioscd.sourceforge.net 1
http://www.linkedin.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

    Business quizzards Episode 8 Business quizzards Episode 8 Presentation Transcript

    • EPISODE: 08
    • Question 1: This was first announced in June 2009 and it's code name was kept after the name of a city in Brazil. The code name also relates to birth and hence represents the birth of new generation home entertainment. What was the code name and the product being referred to?
    • Answer 1: Project natal and the XBox 360 Kinect
    • Question 2: "The name Platform 51 was chosen because women account for 51 per cent of the population and the charity gives women a platform from which they can be heard and helps them progress to the next stage of their lives". Which organization's England and Wales division has chosen to change its name to Platform 51?
    • Answer 2: YWCA
    • Question 3: Identify this great entrepreneur (with associated brand) and philanthropist who, with his wife, opened their first store in San Francisco in 1969, after running into difficulties finding jeans that fit
    • Answer 3: Donald Fisher of Gap
    • Question 4: With which brand would you associate Saturn, Orion, Epsilon, Alpha and Alpha-II engines?
    • Answer 4: Hyundai
    • Question 5: Identify d brand... Creditt: Gaurav Gupta
    • Answer 5: Toblerone
    • Question 6: This car's brand name in English denotes a sport but is actually derived from the German name for a warm, swift Atlantic ocean current. In the U.S and Canada, the car is sold as 'Rabbit' and is one of the world's largest selling cars. Name the brand
    • Answer 6: VW Golf
    • Question 7: IL&FS Engineering and Construction Company Ltd was better known as what earlier?
    • Answer 7: Maytas Infra Ltd
    • Question 8: X was started in 2004 as a key initiative to commemorate the death centenary of J.R.D Tata and Naval H. Tata. It received huge response in the first year itself. Identify the company/event. Credit: Swaroop Bhupalam
    • Answer 8: Tata Crucible.
    • Question 9: Which brand's logo is known as the 'Spiral of Success'?
    • Answer 9: Patni
    • Question 10: X, designed by NID, will be registered under the Trademarks Act 1999 and the entire process from designing, setting up of testing labs to infrastructure will cost Rs 20 crore. Garments with X will cost more. The standardization will also help control sale of spurious and fake garments in the market which is illegal under the Khaddar Act of 1950. What is X?
    • Answer 10: Khadi Mark
    • www.businessquizzards.com