• Share
  • Email
  • Embed
  • Like
  • Save
  • Private Content
Business Quizzards Episode: 7
 

Business Quizzards Episode: 7

on

  • 1,314 views

The mark of a new beginning for Business Quizzards with a new look and a new format to go with it....

The mark of a new beginning for Business Quizzards with a new look and a new format to go with it.

Test your mettle Quizzards

For more daily questions and updates, log on to : http://www.facebook.com/quizzardsofbusiness

Statistics

Views

Total Views
1,314
Views on SlideShare
1,177
Embed Views
137

Actions

Likes
0
Downloads
174
Comments
0

1 Embed 137

http://businessquizzards.com 137

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

    Business Quizzards Episode: 7 Business Quizzards Episode: 7 Presentation Transcript

    • EPISODE: 07
    • Question 1: With which brand would you associate the 'Rapid Rewards' program?
    • Answer 1: South West Airlines
    • Question 2: As per the latest IDC report, which Chinese handset maker has replaced Samsung at the number 2 slot in the Indian market behind Nokia?
    • Answer 2: G’Five
    • Question 3: Town X has 50000 kids of schooling age while Town X's schools have 25000 pupils. The ratio of students admitted to total eligible students is therefore, 1/2. What is this ratio globally referred to as?
    • Answer 3: Gross Enrollment Ratio
    • Question 4: Which business personality's thrilling business endeavors and life is discussed in the book 'Cold Steel'?
    • Answer 4: Laxmi Narayan Mittal
    • Question 5: Identify the logo .
    • Answer 5: Brahmos
    • Question 6: Which brand's rejuvenation would you associate with the book 'Grit, Guts and Gumption'?
    • Answer 6: State Bank of India
    • Question 7: Connect XXX, Rejuve, Nicofix and Minus
    • Answer 7: A ll brands of the JMJ group
    • Question 8: What connects Turmeric Vision pvt. limited, Cif and 'Grain of Salt'
    • Answer 8: Sanjeev Kapoor
    • Question 9: Between which two global giants would you associate the Joint Venture 'Beverage Partners ?
    • Answer 9: Coca Cola and Nestle
    • Question 10: With which Indian brand would you associate the baseline 'Move with your audience'?
    • Answer 10: OOH Media
    • www.businessquizzards.com