• Save
Bandalux O BOX
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Bandalux O BOX

on

 • 713 views

De O-Box van Bandalux. Mooi design, een blikvanger voor zowel interieur als exterieur. Bedienbaar met ketting, slingerstang of elektrisch. Mooie oplossingen voor de montage. Maatvoering tot een ...

De O-Box van Bandalux. Mooi design, een blikvanger voor zowel interieur als exterieur. Bedienbaar met ketting, slingerstang of elektrisch. Mooie oplossingen voor de montage. Maatvoering tot een raamoppervlak van 14 m2.

Statistics

Views

Total Views
713
Views on SlideShare
710
Embed Views
3

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

3 Embeds 3

http://www.docseek.net 1
http://www.docshut.com 1
http://www.slashdocs.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Bandalux O BOX Bandalux O BOX Document Transcript

 • OmschrijvingBandalux O-Box rolgordijn systeem is bedienbaar met een ketting (O-Box 95), slingerstang of motor 230V. Het doek wordt opgerold op buizenmet de diameters Ø 32-44-55 mm afhankelijk van de maatvoering vanhet product en kan worden voorzien van verschillende typesondergewichten. De buizen en ondergewichten zijn vervaardigd uitgeëxtrudeerd aluminium. De ronde cassette van de O-box is een teopenen systeem vervaardigd uit twee aluminium profielen voorzien vanQualicoat® finish.
 • EigenschappenDe ronde fraai uitziende cassettebeschermd het doek tijdens hetoprollen, voorkomt dat er (regen)waterin lekt, beschermd dus de onderdelenGeleiders en onderdelen gemaakt vanweerbestendig materiaalDe cassette kan worden verplaatstnaar de gewenste positie door middelvan zijgeleiding stangenStoffen (voldoen aan bouwnormen enregelgeving):Polyscreen®, Black Out,Brandwerend, Parelmoer, Recyclet,Gemetalliseerd, Antibacterieel.Afhankelijk van type en kleur kan detemperatuur in een ruimtegereduceerd worden met 5 C to 10 Czonder gebruik van airconditioning.
 • Afmetingen
 • Geleiders