Nooitgedacht 29
     Zeist

Vraagprijs € 355.000,= k.k.
Vraagprijs
€ 347.500,-- k.k.

Kadastrale gegevens
Gemeente    : Zeist    Sectie         : L
Nummer    ...
Tuin

De woning heeft een voortuin, zijtuin met oprit alsmede een ruime achtertuin. In de
achtertuin bevindt zich een vrij...
Onderhoud
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van
visuele waarnemingen, gerelate...
Bedenktijd
De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of
bedrijf heeft beden...
Nooitgedacht 29 Zeist
Nooitgedacht 29 Zeist
Nooitgedacht 29 Zeist
Nooitgedacht 29 Zeist
Nooitgedacht 29 Zeist
Nooitgedacht 29 Zeist
Nooitgedacht 29 Zeist
Nooitgedacht 29 Zeist
Google Earth
Nooitgedacht 29 Zeist
De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of
offerte en wordt verstrekt op basis van elder...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Nooitgedacht 29 Zeist (www.boonmakelaars.nl)

1,289 views

Published on

Op loopafstand van het centrum van Zeist is te koop aan de rustige laan een charmant HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage, parkeerplaats op eigen terrein en gelegen op een zeer ruim perceel grond van 298 m2.

LOCATIE
De woning is rustig gelegen en toch nabij het centrum van Zeist en alle dagelijkse voorzieningen. Niet alleen winkels maar ook Figi, het Slot, uitgestrekte wandelbossen en natuurgebieden bevinden zich op loopafstand.

INDELING
Entree, ruime hal met trap naar de eerste etage, toegang tot de kelder (stahoog) en toilet. Vanuit de hal is de ruime keuken te bereiken. De keuken met granieten aanrechtblad heeft diverse inbouwapparatuur (zoals bijvoorbeeld een inductiekookplaat, een combimagnetron en een afzuiger) alsmede de aansluitingen voor de wasmachine. Vanuit de keuken is de beschutte ruime achtertuin te bereiken. De ruime woonkamer is voorzien van een schuifpui met convectorput alsmede een schouw.

1e verdieping: royale overloop, een 3-tal ruime slaapkamers, waarvan twee met ingebouwde kast alsmede een ruime moderne badkamer met een duo ligbad, separate douche en luxe wastafel. Deze badkamer is geplaatst in 2008/2009. Via de overloop is door middel van een trap de 2e verdieping te bereiken.

2e verdieping: Deze ruime verdieping is voorzien van een dakraam en thans in gebruik als bergzolder. Op deze verdieping bevindt zich de stookruimte (Nefit HR Ecomline, combi).

Tuin: De woning heeft een voortuin, zijtuin met oprit alsmede een ruime achtertuin. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande garage. Deze verwarmde garage is voorzien van isolatie, een eigen meterkast en de aansluitingen voor telefoon en internet. Derhalve bestaat de mogelijkheid de garage te gebruiken als bijvoorbeeld kantoorruimte.


AFMETINGEN:
Woonkamer: ca. 8.00 m x 3.80 m
Slaapkamer I: ca. 4.00 m x 3.20 m
Slaapkamer II: ca. 4.50 m x 3.20 m
Slaapkamer III: ca. 3.20 m x 3.20 m
Badkamer: ca. 3.00 m x 3.30 m
Achtertuin: ca. 14.00 m x 14.00 m

BIJZONDERHEDEN:
Perceelsoppervlakte 298 m2
Woonoppervlakte ca. 110 m2
Parkeren op eigen terrein. Op de openbare weg is het betaald parkeren.
Op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen
Bouwjaar 1933

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op www.funda.nl de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: zeist@boonmakelaars.nl.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!
www.boonmakelaars.nl

Published in: Real Estate
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • U vindt gratis documentatie aangaande isoleren van woningen en het energieprestatiecertificaat op de volgende link :
  http://www.epcdiensten.be/downloads.asp
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,289
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Nooitgedacht 29 Zeist (www.boonmakelaars.nl)

 1. 1. Nooitgedacht 29 Zeist Vraagprijs € 355.000,= k.k.
 2. 2. Vraagprijs € 347.500,-- k.k. Kadastrale gegevens Gemeente : Zeist Sectie : L Nummer : 730 Perceelopp. : 298 m2 Inhoud : circa 300 m3 Woonopp. : circa 110 m2 Omschrijving Op loopafstand van het centrum van Zeist is te koop aan de rustige laan een charmant HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage, parkeerplaats op eigen terrein en gelegen op een zeer ruim perceel grond van 298 m2. Locatie De woning is rustig gelegen en toch nabij het centrum van Zeist en alle dagelijkse voorzieningen. Niet alleen winkels maar ook Figi, het Slot, uitgestrekte wandelbossen en natuurgebieden bevinden zich op loopafstand. Indeling Entree, ruime hal met trap naar de eerste etage, toegang tot de kelder (stahoog) en toilet. Vanuit de hal is de ruime keuken te bereiken. De keuken met granieten aanrechtblad heeft diverse inbouwapparatuur (zoals bijvoorbeeld een inductiekookplaat, een combimagnetron en een afzuiger) alsmede de aansluitingen voor de wasmachine. Vanuit de keuken is de beschutte ruime achtertuin te bereiken. De ruime woonkamer is voorzien van een schuifpui met convectorput alsmede een schouw. 1e verdieping: royale overloop, een 3-tal ruime slaapkamers, waarvan twee met ingebouwde kast alsmede een ruime moderne badkamer met een duo ligbad, separate douche en luxe wastafel. Deze badkamer is geplaatst in 2008/2009. Via de overloop is door middel van een trap de 2e verdieping te bereiken. 2e verdieping: Deze ruime verdieping is voorzien van een dakraam en thans in gebruik als bergzolder. Op deze verdieping bevindt zich de stookruimte (Nefit HR Ecomline, combi). Nooitgedacht 29 Zeist
 3. 3. Tuin De woning heeft een voortuin, zijtuin met oprit alsmede een ruime achtertuin. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande garage. Deze verwarmde garage is voorzien van isolatie, een eigen meterkast en de aansluitingen voor telefoon en internet. Derhalve bestaat de mogelijkheid de garage te gebruiken als bijvoorbeeld kantoorruimte. Afmetingen: Woonkamer: ca. 8.00 m x 3.80 m Slaapkamer I: ca. 4.00 m x 3.20 m Slaapkamer II: ca. 4.50 m x 3.20 m Slaapkamer III: ca. 3.20 m x 3.20 m Badkamer: ca. 3.00 m x 3.30 m Achtertuin: ca. 14.00 m x 14.00 m Bijzonderheden: Perceelsoppervlakte 298 m2 Woonoppervlakte ca. 110 m2 Parkeren op eigen terrein. Op de openbare weg is het betaald parkeren. Op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen Bouwjaar 1933 Nooitgedacht 29 Zeist
 4. 4. Onderhoud De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). Aansprakelijkheid Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Koopakte De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. Overeenkomst De overeenkomst tussen koper en verkoper komt tot stand onder uitdrukkelijke voorwaarde dat beide partijen de akte ondertekenen. Ontbinding De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is 2 tot 3 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Onderzoeksplicht van de koper Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Lijst van zaken Een lijst van zaken is verderop in deze brochure aanwezig. Nooitgedacht 29 Zeist
 5. 5. Bedenktijd De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 00,00 uur op de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand wordt gesteld. Notariskosten Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - € 10,00 per telefonische overboeking; - € 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota(‘s) bij de hypotheek-/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - € 120,00*) per akte van gehele doorhaling; € 150,00*) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde gedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper *)kosten van inschrijving ad € 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen). Nooitgedacht 29 Zeist
 6. 6. Nooitgedacht 29 Zeist
 7. 7. Nooitgedacht 29 Zeist
 8. 8. Nooitgedacht 29 Zeist
 9. 9. Nooitgedacht 29 Zeist
 10. 10. Nooitgedacht 29 Zeist
 11. 11. Nooitgedacht 29 Zeist
 12. 12. Nooitgedacht 29 Zeist
 13. 13. Nooitgedacht 29 Zeist
 14. 14. Google Earth Nooitgedacht 29 Zeist
 15. 15. De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt op basis van elders verkregen gegevens. Wij kunnen derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde brochure. Aan deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden. Boon Makelaars is een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor met vestigingen in Bilthoven en Zeist en is ruim 60 jaar (reeds 3 generaties) vertrouwd met alle facetten en in iedere prijsklasse van onroerend goed. Wij zijn actief in de ruime regio op het gebied van onder meer verkoop/aankoop van woningen en appartementen voor onze clienten alsmede op het gebied van taxeren van woningen en appartementen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voor ons aanbod kunt U terecht op www.boonmakelaars.nl Op www.boontaxateurs.nl kunt U voor voordelige NVM taxaties van woningen en appartementen terecht. Hier treft U aan de werkwijze, ons werkgebied en onze aantrekkelijke tarieven. Zie ook: www.taxatieopdrachten.nl en www.taxatieprijzen.nl Wij zorgen ook voor een energieprestatiecertificaat / energielabel. Zie hiervoor onze websites www.energieprestatiecertificaten.nl www.energielabelwoonhuis.nl www.energielabelappartement.nl. Boon Zeist, 1e Hogeweg 2-A te Zeist 030-6922770, zeist@boonmakelaars.nl Boon Bilthoven, Julianalaan 26 te Bilthoven 030-2281347, bilthoven@boonmakelaars Nooitgedacht 29 Zeist

×