3013 water usage

803 views
692 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
803
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
44
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

3013 water usage

  1. 1. Alina Yoona Yuval Mitchell
  2. 2. How much do you know about water? DOMESTIC WATER CONSERVE WATER OTHER WATER WASTE WATER USAGE 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 4 4 4 4 4 5 5 5 5 5 6 6 6 6 6
  3. 3. What home appliance uses the most water? A) Dishwasher B) Lawn Sprinkler C) Toilet D) Bath Answer: B 20
  4. 4. When you flush the toilet how much water does it use? A) 2-6 L B) 4-8 L C) 5-9 L D) 8-12 L Answer: D 20
  5. 5. When this leaks it wastes more water than any other leaking thing. What is it? A) Pipes B) Tap C) Toilet D) Shower Answer: B 10
  6. 6. When you brush your teeth and don’t turn off tap while brushing your teeth how much water do you use for 2 minutes? A) 5 L B) 8 L C) 13 L D) 14 L Answer: D 40
  7. 7. What uses more water in 10 minutes? Bathtub or shower? A) Bathtub B) Shower Answer: A 10
  8. 8. Sorry… -30
  9. 9. In how many ways can you waste Water?! A)1-3 B)2-5 C)4-7 D) Lots more! 10 Answer: D
  10. 10. What is our most common household water source? A) Mountains B) Under ground C) Shops D) Machines Answer: B 30
  11. 11. How much water do we waste for 2 baths in 1 week? A) 50 litters per bath B) 80 litters per bath C) 100 litters per bath D) 250 litters pet bath Answer: B 30
  12. 12. How much water does an average person in the UK use? A) 20 litters per day B) 160 litters per day C) 200 litters per day D) 300 litters per day Answer: B 40
  13. 13. Where does used water generally go? A) Stays in your house B) Septic Tank C) In the sewer D) To your backyard Answer: B 50
  14. 14. True or false… Is it true that water coming out of sewage treatment plants is used for other purposes? (in the US and UK) A) True B) False Answer: A 10
  15. 15. How many gallons can a leaky faucet waste a day? A) 100 gallons B) 10 gallons C) 50 gallons D) 1 gallon E) 2 gallons Answer: B 10
  16. 16. About how much percent of water is allocated to farming? A) 65-70 B) 10-20 C) 90-100 D) 30-40 Answer: A 20
  17. 17. What is the best way to conserve water at home? A) Stop washing your clothes B) Stop going to the bathroom C) Keep your shower under five minutes D) Turn off the tap when your brush your teeth Answer: c 30
  18. 18. About how much water does the average family of four use Per day? A)50 gallons B) 1000 gallons C)400 gallons D)100 gallons Answer: c 40
  19. 19. How many percent of water does a leaky pipe waste?! A) 100% B) 50% C) 25% D) 7% Answer: D 50
  20. 20. Sorry… -30
  21. 21. How much water does the average person use at home per day? A)60-80 gallons B)80-100 gallons C)100-120gallons D)120-140gallons Answer: B 10
  22. 22. How many water bottles did the cafeteria at AAS sell per day last year? A) 50 B) 500 C) 1000 D) 2000 Answer: c 40
  23. 23. Sorry… -30
  24. 24. What is the percentage of water can we drink on Earth? A)1% B)30% C)0.0075% D)99.999% Answer: c 20
  25. 25. What is salty water NOT used for? A) Cooling thermoelectric power-plants. B) industrial purposes C) Mining purposes D) Making candies Answer: D 30
  26. 26. Where does our household water NOT come from? A) Under a volcano B) well C) river D) lake Answer: A 10
  27. 27. How much water fills up our world? A) 99% B) 40% C) 80% D) 20% Answer: C 30
  28. 28. How much water fills up our bodies? A) 50% B) 90% C) 20% D) 70% Answer: D 50
  29. 29. To survive all living things need water. True or false? A)True B)False Answer: A 5
  30. 30. What is the smallest ocean? A)Arctic B)Indian C)Atlantic D)Pacific Answer: B 10
  31. 31. Which one of these things do we use water for? A) T-shirts B) Candy C) Tires D)All of the above 20 Answer: 4
  32. 32. In a day how much water does an average person drink? A)500 ml B)2 L C)4 L D)100 ml E)1500 ml F)1 L Answer : F Wow!! 100 G)3 L

×