thefuture.yagooft.com prezentacio hu

3,922 views
3,876 views

Published on

thefuture.yagooft.com prezentacio hu yagooft, yagooft bonus, Turbo Talk, Global Talk, Website Builder, yagooft launch, yagooft review, yagooft reviews

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
3,922
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3,700
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Előadó – beszélhetsz erről a diáról, fesd le a nagy képet… ez az a pillanat, amikor arról beszélhetsz, hogy szerinted mi hogyan kötjük össze a világot . Mi lenne, ha össze tudnánk kötni a világot ? Mi lenne, ha el tudnánk tüntetni a bábeli zűrzavart, minden nyelvi akadályt, és kapcsolatba léphetnél emberekkel világszerte ? Előadó : Ez az a pillanat, amikor elmondhatod a saját történetedet, hogy te hogyan ismerkedtél meg a Yagooft lehetőséggel, és hogy érzed magad ezzel kapcsolatban.
 • A Yagooft története sok évvel ezelőtt kezdődött, egy hatalmas ötlet, egy hatalmas elképzelés révén… 1994-ben két üzletember elhatározta, hogy megtanítja a világnak, hogyan kell a számítógépet használni….Néhány évvel később a cégük óriási vállalkozássá fejlődött, amely több mint 100 országban jelen volt, és az éves bevétele meghaladta a 220 millió dollárt… De gondoltak egy még nagyobbat! Egy olyan vállalatot is alapítottak, amely olyan szoftver programot kínált ügyfelei számára, amely professzionális honlapok létrehozását és fenntartását oldotta meg hihetetlenül egyszerű módon. Ezek az üzleti tapasztalatok adták az ötletet és egyengették az utat, a Yagooft modell megszületése felé… Ez a két ember azt vallja: A szerencse az, amikor a felkészültség találkozik a lehetőséggel. Akkor valami nagy születhet meg, és pontosan ez az ami a Yagooft-tal történt.
 • 9 évvel az ötlet megszületése, és a Yagooft alapjainak lefektetése után , a világ minden tájáról összeállt egy csapat, hogy elvégezze az utolsó simításokat, és elérhetővé tegye a Yagooft-ot mindenki számára.
 • A Yagooft koncepciója nem kevesebb, mint egy sok-sok nyelven beszélő közösségi rendszer, amelyben az emberek, éljenek bárhol is a világon, nyelvi akadályok nélkül tudnak kapcsolatot teremteni egymással. Ez annyit jelent, hogy a Yagooft összeköti a világot! Nem számít hol élsz, vagy milyen nyelvet beszélsz, kommunikálni tudsz bárkivel a Yagooft használatával.
 • Ez a Yagooft álom…hogy ez lesz az a vállalat, amely rájött, hogyan kötheti össze a világot….és megcsinálta! A Yagooft létrehozott egy Turbo-Talk nevű szoftvert, amely meg fogja változtatni az egész internetet, és az egész világot. Ha új baráti vagy üzleti kapcsolatokat akarsz építeni, most antól megteheted nyelvi akadályok nélkül, ha új nyelveken akarsz beszélni , ez is lehetséges lett számodra a Yagooft -t al.
 • Előadó: Íme néhány gyors adat a Yagooft vállalatról. Yagooft: 2012-ben indult el, a székhelye az Egyesült Államokban van, tapasztalt vállalati vezetői az amerikai üzleti élet ismert alakjai, munkatársai vannak több mint száz országból, és felkeltette a hálózatépítő csúcsvezetők figyelmét az egész világon.
 • A Yagooft-nál három egyszerű célunk van, de ahogy látni fogod, ezek hatalmasak.   Előadó – részletezheted ezeket a célokat, ha szeretnéd. KLIKK Az első célunk l étrehozni a világ első Globális Kereskedelmi és Kommunikációs rendszerét. KLIKK Második célunk az, hogy lét rehozzuk a világ legnagyobb online hirdetési vállalatát . KLIKK A harmadik célunk pedig f elépíteni a világ legnagyobb globális munkatársi csapatát .   Talán azt gondolod most, hogy ezek nagyon nagyra törő célok, és egyetértek veled. De reálisak és a segítségeddel elérhetőek.
 • Mint munkatársnak lehetőséged van felépíteni a saját globális üzletedet azáltal, hogy bemutatod a Yagooft-ot leendő tagoknak és kereskedőknek világszerte.   És nem csak összekapcsoljuk a világot a nyelvi akadályok megszüntetésével, hanem létrehoztunk egy online kereskedelmi rendszert is, amelyből mindenki profitálni tud. Bevezetünk egy az egész világon átívelő csoportos kedvezmény-, azaz kupon kínáló és vásárló rendszert, mellyel egy multimilliárd dolláros arénába lépünk. 2012-ben arra koncentrálunk, hogy munkatársi hálózatunkat megalapozzuk, mert munkatársaink lesznek azok, akik által a Yagooft-ot megismeri majd az egész világ.
 • A Yagooft modell a következő módon működik. KLIKK Ez egy olyan kirakós, ami négy elemből áll : munkatársak , tagok , kereskedők , és non-profit szervezetek . Kezdjük a munkatársakkal.
 • Tervünk első része a munkatársi bázis megalapozása. Jelenleg csak munkatársak csatlakozhatnak, KLIKK ők pedig elkezdik építeni a saját csapatukat.
 • A tervünk második része az ingyenes tagok és a kereskedők csatlakoztatása a munkatársak által, 2013 elején.  
 • Munkatársként használhatod a TURBO-TALK programot, szabadalmazott fordító-szoftverünket, amely lehetővé teszi, hogy nyelvi akadályok nélkül kommunikálhass a világ különböző pontjain élő emberekkel. A TURBO-TALK lehetővé teszi számodra hogy üzeneteket küldj, posztolj, csetelj a saját nyelveden, s az általad írottak pedig azonnal le legyenek fordítva több mint 50 nyelv valamelyikére. A TURBO-TALK eddig soha nem látott módon kapcsolja össze a világot, tökéletesen megszüntetve a nyelvi akadályokat, megnyitva az utat a világ kommunikációs és kereskedelmi forradalma előtt.
 • Ajándékba kapod ezen kívül a Turbo-Talk weboldal készítő programot, ingyenes fenntartással, hogy még könnyebb legyen megismertetned magad a világgal. Hirdetési munkatársként rendelkezésedre áll egy 10 MB-os multifunkciós üzleti weboldal. Ezáltal a TURBO-TALK mellett még egy nagy lehetőséget kapsz hogy kapcsolatba lépj a "világgal”. Ez elég nagy méretű a legtöbb vállalkozás számára, és ingyenes a fenntartása.
 • Minden Hirdetési munkatársnak lehetősége van kipróbálni fő termékünket, a Global-Talk nyelvoktató programot. Természetes, hogy ezt használni akarod majd, hiszen szerves része mind a Yagooft-nak, mind a te sikerednek.
 • E többnyelvű oktatóprogram segítségével alapszintű angolt tanulhatnak azok, akiknek az anyanyelve : kínai, spanyol, francia, német, vietnámi, orosz, és még sok más.
 • A z angolul tudó emberek pedig megtanulhatják a következő nyelvek alapjait: spanyol, kínai, japán, német, francia és mások. A Global-Talk a tiéd, egyszeri díjért. 2013-tól korlátlan számban léptetheted be a Yagooft tagokat és kereskedőket az egész világról.
 • Mindenki, aki ingyen csatlakozik a Yagooft-hoz, megkapja a Turbo-Talk és a Turbo-Talk weboldal készítő használati jogát, KLIKK p lus z 30 napig ingyen kipróbálhatja a Global-Talk programot . Ha egy tag úgy dönt, hogy kell neki a Global-Talk, akkor egyszeri 100 dollárért megvásárolhatja azt .
 • Csak hogy adjunk némi elképzelést arról, hogy mindez mennyit és… a Turbo-Talk weboldalkészítő értéke… KLIKK sok , a Turbo-Talk értéke KLIKK még több , a Global -Talk pedig KLIKK Nos, az megfizethetetlen érték .
 • Ahhoz, hogy el tudd kezdeni a Yagooft vállalkozást, csupán annyit kell tenned, hogy Hirdetési munkatárssá válsz . Először is, próbáld ki a Global-Talk programot, és ha úgy döntesz, hogy kell neked, akkor KLIKK egyszeri 100 dollárért a tiéd . KLIKK Ezt követően fizetned kell egy egyszeri 25 dolláros kezelési költséget, amivel létrehozod a Hirdetési munkatársi pozíciódat.   Így van, most még korlátozott ideig csupán ennyire van szükség ahhoz, hogy elindíts egy nemzetközi vállalkozást. Csupán száz dollár, plusz egyszeri 25 dollár kezelési költség .
 • Amikor Hirdetési munkatárssá váltál, és aktiváltad a Global-Talk programot, életre szóló hozzáférést kapsz a Turbo-Talk-hoz. Csakis a Hirdetési munkatársak értékesíthetik a Turbo-Talk-ot, és használhatják üzletépítésre világszerte . Előadó : Fejtsd ki egy kicsit bővebben annak a jelentőségét, hogy CSAK a Hirdetési munkatársak adhatják oda a Turbo-Talk-ot a világnak !
 • Beszéljünk a jövedelmekről is . Két juttatási rendszerünk van, és részt vehetsz csak az egyikben, vagy mindkettőben, ahogy akarod .
 • A Hirdetési munkatársak elkezdhetik globális üzletük építését a 2 Csapat Munkatársi Marketing program használatával. Ez az 1/3-2/3 bináris modell lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy két csapatot építsenek, egy BAL és egy JOBB oldali csapatot.   Munkatársként életre szóló kvalifikációt szerzel csupán két munkatárs beléptetésével, az egyiket a bal, másikat a jobb csapatodba. Ők persze megvásárolják a Global-Talk programot is. Igen, elmondom újra … munkatársként életre szóló kvalifikációt szerzel csupán két munkatárs beléptetésével, az egyiket a bal, másikat a jobb csapatodba. Csak kettőt kell hoznod, és egy életre kvalifikált vagy.  
 • És jutalékot kapsz, minden alkalommal, amikor 3 eladás történik a két csapatodban, 2 az egyik, 1 pedig a másik oldalon.
 • De talán kíváncsi vagy, mi történik, ha több mint két közvetlen munkatársat hozol? KLIKK Ha több mint két munkatársat hozol, ők a két csoportod szélső lábának az aljára kerülnek, a jobb vagy a bal oldalra választásod szerint. Előadó : A 25 -ös dia mutatja majd azt, hogy egy személy a jobb csapat alján kerül elhelyezésre .
 • Mindig jutalékot kapsz, méghozzá 25 dollárt, amikor három eladás történik a binárisodban 1/3 – 2/3 arányban. 3,6,9,12,15,18..21. 3,6,9,12,15,18,21. 3,6,9,12,15,18,21 -   Igen, jutalékot kapsz minden alkalommal, amikor három Global-Talk program ot eladsz te vagy a csapatod . Azért állok meg mindig 21-nél, mert további 50 dollár bónuszt is fizet a cég minden alkalommal, amikor 21 eladás történik alattad . Tehát 225 dollárt keresel minden 21 eladás után, ami a csapatodban történik 1/3-2/3 arányban .   Azok számára pedig, akik megijednek, hogy mi történik, ha az egyik csapatuk elszáll? Nos, az a legjobb ami történhet, mert ekkor minden egyes új eladásnál, ami a gyengébbik csapatban történik, jutalékot kapsz .   Kapsz egy pozíciót a Két Csapat Munkatársi Marketing programban, és ezzel kereshetsz maximálisan heti 25,000 dollárt . Azonban, amikor eléred a heti 10,000 dollár jövedelmet, ajándékba kapsz egy új pozíciót, amit feltehetsz vagy a gyengébb, vagy az erősebbik csapatod tetejére, te döntöd el. Itt és most fontos megemlíteni, hogy egyetlen munkatársnak sincs megengedve, hogy több pozícióval induljon, vagy hogy pozíciókat adjon el.
 • Nagyon fontos a másolódás. Itt láthatunk rá egy példát. Ha ebben a hónapban indultál, és beléptettél két munkatársat, majd azon dolgoztál a csapatoddal, hogy minden munkatárs csak két munkatársat hozzon, és ez mindenkinek eltartott egy hónapig… KLIKK Ha ez másolódik lefelé, akkor egy év múlva így fog kinézni a csapatod . Ha a csoportod havonta másolódik, akkor egy év múlva lesz egy 8190 munkatársból álló csapatod.
 • Ha ők 1/3-2/3 arányban csatlakoznak, akkor a te potenciális bevételed egy év alatt 87,750 dollár .  
 • De legyünk reálisak, mi lesz, ha ennek csak a fele valósul meg? Az 4 3,875 dollár lenne egy év alatt.. .
 • Vagy mi lennek, ha csak a negyede valósulna meg ? Az 21,937 dollár . KLIKK Ez volt tehát a kirakós első eleme, a munkatársak. A kérdés most az…
 • Hogyan fogjuk összekötni a világot?
 • Ez a kirakós második eleme – a tagjaink . 2013 -ban hozzáférést adunk a tagjainknak minden eszközhöz, amelyre szükségük van, hogy kommunikálni kezdhessenek másokkal világszerte . Minden Yagooft tag meg fogja kapni a Turbo-Talk-ot és a Turbo-Talk weboldal készítőt, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját weboldalat készítsenek maguknak, ingyenesen, fenntartási költségek nélkül. A tagok bármilyen célra használhatják a weboldalaikat – családi hírek megosztására, üzleti célra, sport egyesületek reklámozására, egyházi célra, vagy non-profit célokra, amit szeretnének. Ahhoz, hogy a Turbo-Talk használata ingyenes maradjon számukra, mindössze meg kell hívniuk 10 embert a Yagooft rendszerbe, a “ Hívd meg a világot ” funkció segítségével .
 • Az ingyenes tagok 30 napig ingyen használhatják a Global-Talk alkalmazást is, amely által nyelveket tanulhatnak. Amennyiben az ingyenes tag tovább szeretné használni az alkalmazást, be kell fizetnie ennek ellenértékét, 100 dollárt.
 • Továbbá minden tagnak lehetősége lesz kedvezményes kuponokat vásárolni a Yagooft kereskedőktől világszerte, és jelentős összegeket megtakarítani olyan termékeken és szolgáltatásokon, amelyeket már egyébként is vásárolnak . Mondok egy teljes példát a kupon programra egy percen belül, csak meg szeretném még említeni, hogy amikor a tagok meghívnak másokat a Yagooft-ba, pontokat fognak kapni ezért, amelyeket Yagooft utalványok vagy más néven kuponok vásárlására fordíthatnak !  
 • A kirakós harmadik eleme a Yagooft kereskedők. Amikor 2013 elején megnyílik a kereskedők csatlakozási lehetősége, ők is ingyenesen csatlakozhatnak majd, de csak munkatársakon keresztül. KLIKK A kereskedők szintén megkapják a Turbo-Talk , valamint a Turbo-Talk Web oldal készítő használati jogát, melynek segítségével korlátlan számú új vásárlót szerezhetnek, még ha ők más nyelven beszélnek is . Több millió kisvállalkozás, akiknek eddig nem futotta saját weboldalra, most lehetőséget kap arra, hogy online reklámozhassa vállalkozását. A kereskedők is 30 napig ingyenesen kipróbálhatják a Global-Talk programot. Ha úgy döntenek, hogy megtartják, akkor egyszeri 100 dollárért megvásárolhatják.
 • És ezzel eljutottunk a Korlátlan Kereskedői Marketing programhoz. 2013-ban, Hirdetési munkatársként korlátlan lehetőséged nyílik arra, hogy „szemeket és hirdetőket” csatlakoztass a Yagooft rendszerhez. Ahhoz, hogy ki tudd használni a Korlátlan Kereskedői Marketing program előnyeit, kereskedőket akarsz majd csatlakoztatni, és KIZÁRÓLAG a munkatársak csatlakoztathatnak kereskedőket. KLIKK Amikor majd elkezdjük behozni a kereskedőket, ki mindenkit kereshetsz meg ?  
 • Előadó : Időzz el itt egy kicsit, és használj olyan példákat, amik számodra fontosak . KLIKK Nos, hol fogyasztod el a reggeli kávét ? Hova jársz ebédelni? Kitől rendelsz pizzát? Melyik a kedvenc éttermed ? KLIKK Hol vágatod a hajadat, kinél manikűröztetsz, hol kapsz masszázst? KLIKK Fogorvosok, csontkovácsok, természetgyógyászok KLIKK Utazások és üdülőhelyek KLIKK Vagy hány olyan kisvállalkozót ismersz, aki szeretne ingyen weboldalt készíteni ?   A célközönséged gyakorlatilag minden üzlettulajdonos az egész világon. Nyiss ki egy újságot, hallgasd a rádiót, nézd meg a postai reklámokat, és nézd meg, ki hirdet a többieknél.   Mindenkinek fontos lesz a Yagooft, aki jelenleg hirdetésre költ . Elmondom, miért…
 • Manapság általában a legtöbb kuponos rendszerben 50% engedményt kell a kereskedőknek felajánlaniuk. Tegyük fel, hogy regisztrálsz egy kereskedőt, aki a 40 dollár értékű termékét 20 dollárért adja. Amikor egy Yagooft tag letölt egy kupont, be kell fizetnie a cégnek a kedvezményes ár értékének, azaz a kupon értékének a 25%-át, azaz 5 dollárt. Amikor pedig a Yagooft tag felhasználja a kupont   KLIKK Kifizeti a kereskedőnek a helyszínen a maradék 15 dollárt KLIKK A kereskedők kontrollálni tudják a hirdetéseiket, egyszerre több hirdetést is feladhatnak különböző termékekre, szolgáltatásra, futtathatnak többszörös hirdetést, speciális bemutatókat, szezonális üzleti ajánlatokat. KLIKK Mindezt költségmentesen, úgy hogy nem kell hónapokig várniuk arra, hogy a pénzükhöz jussanak. A helyszínen rendezi a vásárló a termék vagy szolgáltatás ellenértékét KLIKK Nem beszélve arról hogy a Yagooft 25%-a, jóval kevesebb, mint más kuponos rendszerekben ahol 50%-ot is elkérnek. Mellékesen megjegyzem, hogy még az 50%-os rendszerekre is nagy igény van a kereskedők részéről, hát még mekkora lesz az igény egy ilyen lehetőségre! KLIKK És más kuponos rendszerekkel ellentétben, ez a lehetőség azon kereskedők számára is rendkívül vonzó lesz, akik nagy értékű terméket, szolgáltatást kínálnak. A 40 dolláros, vagy annál magasabb értékű kuponok esetében ugyanis a kereskedő költsége maximum 10 dollár lehet, még akkor is ha a termék vagy a szolgáltatás értékének 25%-a jóval több ennél.   Például ha egy kereskedő 200 dollár értékű szolgáltatást kínál 100 dollárért , a Yagooft nem ennek a 25%-át vagyis 25 dollárt fog kérni, hanem csak 10 dollárt. Amikor a kupon letöltésre kerül, a Yagooft 10 dollár befizetést kap a vásárlótól, a kereskedő pedig a helyszínen 90 dollárt. Tehát a kereskedő a kupon értékének 90%-át visszakapja, ami kuponos rendszerekben eddig soha nem fordult elő.   Tehát a kereskedők igen sokat nyernek, úgy hogy semmit sem fektettek be, de mennyit nyerhetsz te ezzel a lehetőséggel?
 • Minden alkalommal, amikor egy általad behozott kereskedő elad egy utalványt , te 40% -ot kapsz a befizetett 25% előlegből. Például, amikor egy kereskedő elad egy 20 dolláros kupont, a Yagooft-ot 5 dollár előleg illeti meg. Amikor a vásárló kifizette a Yagooft-nak az 5 dollár előleget, te megkapod az 5 dollár 40%-át, azaz 2 dollárt. Minden egyes eladott kupon után 2 dollár lesz a te jutalékod. KLIKK   Egy kereskedő egy szokásos kuponos rendszerben 100-3000 kupon között értékesít. Gondolj bele, hogy mennyit adhat el egy több milliós tagságú közösségi oldalon, és ez mekkora passzív jövedelmet jelenthet számodra havonta, már egyetlen kereskedő behozásával is.
 • Igen, jól értetted. A te jutalékod az előleg 40%-a, minden alkalommal, amikor egy kereskedő elad egy utalványt.
 • Még egy dolog … amikor a 2 Csapat Munkatársi Marketing programban két csapatot építettél, minden munkatárs, akit személyesen hoztál, valahol mélységben lett elhelyezve a bináris fában . De itt, a Korlátlan Kereskedői Marketing rendszerben, ami egy Unilevel típusú rendszer, minden általad valaha személyesen hozott munkatárs közvetlenül az első szintedre kerül. És minden munkatárs, akiket ők hoztak személyesen, a második szintedre. KLIKK S amikor ez az összes munkatárs elkezd kereskedőket csatlakoztatni a rendszerhez, igen nagy számú kereskedő lehet a csapatodban .
 • Ahány közvetlen munkatársat behoztál, annyiszor 20 mélységből 1% a jutalékod minden egyes kupon után, amelyet a munkatársaid által behozott kereskedők adtak el! A kérdés csak az, mekkora üzletet szeretnél építeni?
 • Ha egy éven át építetted a csapatodat, és az megfelelően másolódott, akkor 8190 munkatársad lenne az első év végére . KLIKK és ha minden munkatársad beléptetett 10 kereskedőt , KLIKK és minden kereskedő havonta eladott 10 utalványt , KLIKK és te csak 1%-ot kerestél minden eladott utalvány után ….. KLIKK Nos, ezt számold ki te…
 • A Yagooft visszaosztja árbevételének több mint 60%-át a munkatársaknak . Álljunk meg egy percre! Képzeld el, milyen lenne, ha a világ 60%-ot keresne mindenből, ami a Facebook és a Groupon bevétele. A Yagooft esetében ezt nem kell elképzelned, mert ez a valóság, a hirdetési munkatársainké az árbevételünk 60%-a . És most elérkeztünk a kirakós negyedik, és egyben utolsó darabjához – eddig beszéltünk munkatársakról, ingyenes tagokról és kereskedőkről. A kirakós negyedik eleme a non-profit szervezetek.
 • A non-profit szervezetek – alapítványok, menhelyek, egyházak ingyenesen csatlakozhatnak a Yagooft-hoz. Ők is hívhatnak munkatársakat, ingyenes tagokat, kereskedőket a programba. Egy non-profit szervezetnek akár több ezer támogatója is lehet. Ha őket meghívja a szervezet, hogy csatlakozzanak, akkor ők alkotják majd a munkatársi hálózatot. Az általuk vagy munkatársi hálózatuk által behozott kereskedők eladott kuponjai után jutalékban részesülnek, amelyet adomány formájában kapnak meg a cégtől.   Képzeld el, mekkora hatással lesznek ezek az adományok ezekre a közösségekre, csoportokra, gyülekezetekre az egész világon .
 • Gondolkozz el rajta : KLIKK Csak egyszeri belépési díj van KLIKK Csak két eladás, és egy életre kvalifikált vagy KLIKK Nincsenek havi teljesítési kvóták KLIKK Nincsenek havidíjak KLIKK Nincs autoküldés KLIKK És nem kell raktárrá alakítanod a garázst.
 • Csupán száz dollár, és 25 dollár kezelési költség . Ennyi, egyszeri 125 dollár.
 • És mit kell tenned cserébe ezért a lehetőségért? KLIKK A válasz az, hogy add tovább az álmot – csak azt kérjük, hogy mutasd meg minél több embernek azt, amit a Yagooft megálmodott.
 • Kössük össze együtt a világot, segíts nekünk ebben! És ha már ezt teszed, közben építhetsz magadnak egy igen jövedelmező globális vállalkozást .
 •    Köszönöm a figyelmet! Keresd meg azt a személyt, aki ajánlotta neked ezt a lehetőséget, és beszéld meg vele a további részleteket .  
 •    Előadó : Megnyitja a lehetőséget a kérdések számára .
 • thefuture.yagooft.com prezentacio hu

  1. 1. We even give the customerstheir own personalized multi-lingual social network website… A Yagooft összeköti a világot.
  2. 2. 2. Létrehozni a világ legnagyobb online hirdetési vállalatát .3. Felépíteni a világlegnagyobb globális munkatársicsapatát.
  3. 3. FORDÍTÁSI ESZKÖZ
  4. 4. FORDÍTÁSI ESZKÖZ
  5. 5. FORDÍTÁSI ESZKÖZ
  6. 6. FORDÍTÁSI ESZKÖZ
  7. 7. MUNKATÁRSI MARKETING KERESKEDŐI MARKETINGPROGRAM PROGRAM
  8. 8. MUNKATÁRSIMARKETINGPROGRAM
  9. 9. MUNKATÁRSIMARKETINGPROGRAM 1/3 – 2/3 SZABÁLY ÉRVÉNYES
  10. 10. MUNKATÁRSIMARKETINGPROGRAM
  11. 11. MUNKATÁRSIMARKETINGPROGRAM
  12. 12. Valahánysz 3 ELA DÁ S = $ 2 5 or 6 ELA DÁ S = $ 2 53 eladás 9 ELADÁS = $ 25 történikáltalad és az 12 E LA DÁ S = $ 2 5 alattad dolgozó 15 ELADÁS = $ 25munkatársak által, 18 E LA DÁ S = $ 2 5 1/3 - 2/3 21 ELADÁS = $ 25 arányban: ! PLUS Z 5 0 $ BÓN US ZJUTALÉKOT 1/3 – 2/3 SZABÁLY ÉRVÉNYES KAPSZ
  13. 13. 1. H ÓN A P = 2 2 . H ÓN A P = 4 3. HÓNAP = 8 4 . H ÓN A P = 16 8190 5 . H ÓN A P = 3 2 6 . H ÓN A P = 6 4 MUNKATÁRS 7. HÓNAP = 128 8. HÓNAP = 256EGY ÉV ALATT 9. HÓNAP = 512 10 . H ÓN A P = 10 2 4 11. HÓNAP = 2048 12 . H ÓN A P = 4 0 9 6 1/3 – 2/3 SZABÁLY ÉRVÉNYES
  14. 14. 8 7 ,7 50$ EGY ÉV A LA T T ! 1/3 – 2/3 SZABÁLY ÉRVÉNYES
  15. 15. DE MI LESZ, HA CSAKA FELE VALÓSUL MEG?43 ,8 7 5 $ EGY ÉV A LA T T … 1/3 – 2/3 SZABÁLY ÉRVÉNYES
  16. 16. MI LESZ, HA CSAK A NEGYEDE?21,9 3 7 $ EGY ÉV A LA T T … 1/3 – 2/3 SZABÁLY ÉRVÉNYES
  17. 17. FORDÍTÁSI ESZKÖZ
  18. 18. FORDÍTÁSI ESZKÖZ
  19. 19. KERESKEDŐI MARKETINGPROGRAM
  20. 20. 1/3 – 2/3 SZABÁLY ÉRVÉNYES
  21. 21. 8,190 MUNKATÁRS X 10 KERESKEDÖ X 10 UTALVÁNY X _%_ _ _ _ _ 1_ J UT A LÉK____= 1/3 – 2/3 SZABÁLY ÉRVÉNYES
  22. 22. Add tovább az álmot!
  23. 23. Köszönjük!
  24. 24. Most pedig kezdjünk elkommunikálni…

  ×