Presentatie voor de werkgever

403 views
340 views

Published on

Werkwijze Betere Banen Deventer

Published in: Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
403
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentatie voor de werkgever

 1. 2. Betere Banen aangenaam!
 2. 3. Branche: Bouw, GWW, Techniek, Transport & Logistiek, Commercieel,, Financieel, Administratie, Automatisering & Detailhandel Naam: Monique Sterenberg Functie: Ondernemer Onze medewerkers van Betere Banen Deventer:
 3. 4. De dienstverlening van Betere Banen Deventer kenmerkt zich door een branchespecifieke aanpak. Vanuit onze grote betrokkenheid en kennis van de verschillende branches zorgen wij ervoor dat tal van bedrijven en instellingen hun personele bezetting op peil kunnen houden. Betere Banen is de specialist op het gebied van flexibel personeel in alle branches en sectoren. Onze diensten varieren van uitzenden, detachering, werving & selectie en payroll. Betere Banen Deventer – Uw partner in personeel
 4. 5. Door onze beproefde werkwijze zijn wij in staat de juiste persoon op de juiste vacature te plaatsen. Voor ons is het persoonlijk contact met de werknemer en werkgever een van de belangrijkste aspecten. Dat is de basis van een goedwerkende relatie tussen alle partijen.
 5. 6. Wij werken niet alleen voor de werving zeer nauw samen met de opdrachtgever. Ook na een plaatsing houden wij regelmatig contact. Wanneer wij voor een bepaald beroep de vakinhoudelijke kennis niet direct paraat hebben worden, indien nodig, onze collega ondernemers van het landelijke Betere Banen netwerk ingeschakeld.
 6. 7. U heeft misschien behoefte aan een fulltime of parttime vaste kracht, iemand voor bepaalde tijd of wellicht alleen op afroep. U heeft een gat in de personeelsbezetting of verwacht er één door personeelsverloop, toename van omzet c.q. productie, seizoensinvloeden etc. Betere Banen Deventer kan u bij uitstek de juiste oplossing aandragen! Het is matchen, passen, meten en twee partijen tevreden maken en houden: medewerker en opdrachtgever!
 7. 8. Waarvoor kunt u bij Betere Banen Deventer terecht? Uitzending Payrolling Werving & Selectie Outplacement
 8. 9. Kortom : Wat mag u als opdrachtgever van Betere Banen Deventer verwachten? Een persoonlijk inleidend gesprek met ons waarin u uw wensen kenbaar maakt en wij onze werkwijze. Passende CV’s aanbieden in het functie- en bedrijfsprofiel. Introductie van de uitzendkracht bij u en indien gewenst inwerken. Controle van alle benodigde papieren op echtheid en gelegenheid. Blijvende begeleiding van de uitzendkracht. Regelmatig onderhouden van contact met u. Toezicht op schadebeperking. Wet ketenaansprakelijkheid door middel van G-rekening, waardoor u gevrijwaard bent voor de afdrachten van alle premie. Als opdrachtgever blijft u altijd verantwoordelijk voor de SV premies van de ingeleende uitzendkracht. Wij bieden u de mogelijkheid een deel van de rekening te storten op een gesloten G-rekening van de belastingdienst.
 9. 10. Waarom een uitzendkracht inhuren? Geen administratieve rompslomp. Dit uurtarief is opgebouwd uit: Geen betalingen voor vakantiedagen, bijzonder verlof, opleidingen, arbeidsongeschiktheid of ziekte (!) U betaalt enkel het uurtarief dus u weet wat de uitzendkracht u gaat kosten. 13de maand Kosten verloning en loonstroken, jaaropgave enz. SV werkgeverspremie, ZFW, WW en WAO Arbo-dienst Vakantiegeld Brutosalaris uitzendkracht Toeslagen voor prestatie gevaar
 10. 11. Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste medewerker, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om uw personele problemen op te lossen. Wij werken tegen een concurrerend tarief en gaan 100% voor klant tevredenheid! Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn tot 21.30 uur te bereiken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u geld kunnen besparen.
 11. 12. Betere Banen Korte Assenstraat 1 7411 JP Deventer Tel : 0570-865111 Mobiel : 06-25571051 Fax : 084-8314065 Website: http://deventer.beterebanen.nl E-mail: deventer @ beterebanen.nl KvK : 08108604 BTW nr. : NL.8110.79.314.B01 Postbank : 5279344 Neem eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

×