Auxiliars Ajuntament Girona - Tema 20

817 views
775 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
817
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
108
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Auxiliars Ajuntament Girona - Tema 20

 1. 1. AuxiliarsAjuntament de Girona 1B ernat Costas, Tema 20 - Part
 2. 2. Tema 20L’Agenda 21 Local de Girona. Què és? El procediment d’aprovació de l’Agenda 21 Local de Girona. Les fites a assolir. Els instruments de gestió de l’Agenda 21 Local de Girona.L’Ajuntament Virtual. El web municipal. www.girona.cat Tramitacions on-line. Usos del PIN.La seu electrònica.
 3. 3. L’Agenda 21 de GironaQuè és? 1992. Cimera de la Terra (Rio). 1994. I Conferència de Ciutats Europees Sostenibles (Aalborg. Dinamarca) 1996. II Conferència de Ciutats Europees Sostenibles (Lisboa. Portugal). Adhesió de l’Ajuntament de Girona.
 4. 4. L’Agenda 21 de GironaQuè és? Actuar en la promoció d’un desenvolupament sostenible que satisfaci les necessitats materials i humanes de la generació actual sense posar en risc ni minvar la capacitat de les futures per satisfer les seves. Vetllar per la prosperitat econòmica i locupació. Fomentar la igualtat, la cohesió social i la regeneració del conjunt de la ciutat. Protegir i millorar el medi ambient. Assolir progressivament, amb la màxima implicació i participació possible de tota la ciutadania, la sostenibilitat local i contribuir solidàriament a lassoliment de la sostenibilitat mundial.
 5. 5. L’Agenda 21 de GironaProcediment d’aprovació: Paper de l’Ajuntament de Girona. Consell Municipal de Sostenibilitat: Funcions. Membres. Definició d’objectius > Estratègies de futur > Accions > Indicadors: Pla d’Acció Local.
 6. 6. L’Agenda 21 de GironaObjectius (I): 1. Informació, participació i bones pràctiques ciutadanes. 2. Planificació territorial i administrativa. 3. Planificació urbana i rehabilitació. 4. Espai públic i entorn natural. 5. Accessibilitats i mobilitat urbana. 6. Estalvi energètic i fonts d’energia. 7. El cicle de l’aigua.
 7. 7. L’Agenda 21 de GironaObjectius (II): 8. Contaminació urbana. 9. Residus. 10.Creixement i promoció econòmica. 11.Benestar i integració social: cohesió social. 12.Cultura. 13.Educació. 14.Cooperació solidària internacional.
 8. 8. L’Agenda 21 de GironaEixos i fites: EIX 1. Girona, un espai on viure EIX 2. Girona, una manera de viure EIX 3. Girona, un espai per parlar EIX 4. Girona, tots junts
 9. 9. L’Agenda 21 de GironaInstruments de gestió: Pla d’Acció Municipal cap a la Sostenibilitat. Pactes Sectorials i Ciutadans per a la Sostenibilitat. Pla d’Avaluació i Seguiment. Sistema d’indicadors de sostnibilitat.
 10. 10. L’Agenda 21 de Girona
 11. 11. L’Agenda 21 de Girona
 12. 12. L’Agenda 21 de Girona
 13. 13. AuxiliarsAjuntament de Girona 1B ernat Costas, Tema 20 - Part
 14. 14. AuxiliarsAjuntament de Girona 2B ernat Costas, Tema 20 - Part
 15. 15. Ajuntament virtualHistòria 1996. Primer web municipal. 2000. Inici projecte Ajuntament Virtual: 2001. Primeres passes. 2002. Gestor de tràmits. 2003. Més tràmits. 2003+. Millores incrementals.
 16. 16. Ajuntament virtualMissió: Utilitzar les tecnologies de la informació per disposar de bases de dades i de processos automatitzats per a l’obertura de laccés via web, tenir en compte la percepció dels ciutadans per a una millora contínua i comptar amb la col·laboració de les entitats ciutadanes i de les professionals
 17. 17. Ajuntament virtualObjectius: Confecció d’un gestor de continguts per facilitar l’actualització no experta de la informació de la web. Preparació del programari necessari per a la realització de tràmits en xarxa. Creació d’un programari de gestió en xarxa.
 18. 18. Ajuntament virtualEstructura www.girona.cat: Informació destacada. L’Ajuntament. El portal de la ciutat.
 19. 19. Ajuntament virtualEstructura www.girona.cat/ajuntament: El consistori: estructura i organització. Premsa i comunicació. Cartes de serveis. Defensor de la Ciutadania. Oficina Municipal dInformació al Consumidor. Ordenances i reglaments. Tauler danuncis i convocatòries. Perfil del contractant. Bústia davisos. Els webs de lAjuntament. Oferta pública docupació.
 20. 20. Ajuntament virtualTramitacions on-line: Què és el PIN? Per a què serveix? Altres mètodes d’identificació.
 21. 21. La seu electrònicaLlei 11/2007, de 22 de juny, d’accés electrònicdels ciutadans als serveis públics . De la declaració de voluntats, a l’obligació mitjançant el reconeixement d’un dret.Art. 10: “la seu electrònica és aquella adreçaelectrònica disponible per als ciutadans a través dexarxes de telecomunicacions la titularitat, gestió iadministració de la qual correspon a unaadministració pública, òrgan o entitat administrativaen l’exercici de les seves competències.”
 22. 22. La seu electrònicaResposanbilitats i principis: principis de publicitatoficial, responsabilitat, qualitat, seguretat,disponibilitat, accessibilitat, neutralitat iinteroperabilitat.Garanteix: Sistema d’identificació. Sistema de signatura electrònica. Sistema d’assegurament de registres d’activitat.
 23. 23. AuxiliarsAjuntament de Girona 2B ernat Costas, Tema 20 - Part

×