×
 • Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
 

Bradley Associates: Motorola mobilitet skråstreger 4.000 arbejdspladser i omstrukturering

by on Aug 22, 2012

 • 299 views

Mobiltelefon maker Motorola mobilitet er at skære 4.000 medarbejdere på verdensplan som en del af bestræbelserne på at vende tilbage til rentabilitet. Dette tab af arbejdspladser er svarende til ...

Mobiltelefon maker Motorola mobilitet er at skære 4.000 medarbejdere på verdensplan som en del af bestræbelserne på at vende tilbage til rentabilitet. Dette tab af arbejdspladser er svarende til 20% af sin arbejdsstyrke.
Virksomheden, købt af Google sidste år, sagde det planlagt at lukke eller flette omkring en tredjedel af sine 90 faciliteter, som omfatter kontorer og fabrikker.
USA-baserede Motorola meddelte også et skift i vægten fra lave omkostninger ikke-smartphones til “mere innovative og rentable enheder”.
To tredjedele af arbejdspladserne vil gå uden for USA, sagde Google. Det forventer omkostningerne ved udtrædelsespenge pakker skal være $275 m.
“Motorola er forpligtet til at hjælpe dem gennem denne vanskelige overgang og vil yde generøse udtrædelsespenge pakker samt genplacering services til at hjælpe folk med at finde nye arbejdspladser, som,” sagde en sætning.
Virksomheden ville ikke kommentere nøjagtigt hvor arbejdspladser ville være skåret. Den beskæftiger 250 medarbejdere i Det Forenede Kongerige på tre steder; Basingstoke, Livingstone og Swindon.
Motorola, som når domineret markedet i mobiltelefon, er faldet bag sine konkurrenter, herunder Apple og Samsung.
Det har tabt penge i 14 fortidens 16 kvartaler, Google sagde.
Google købte Motorola mobilitet sidste år i et $12 .5bn deal, giver det adgang til mere end 17.000 teknologi patenter.
Teknologi analytiker Anshul Gupta fortalte Bradley, at nedskæringerne i personale og faciliteter var en naturlig del af Googles forsøg på at absorbere Motorola til dens organisation.
Hr. Gupta, sagde fra forskning virksomhed Gartner, han forventede Google at bringe ud nogle nyskabende enheder fokuserer på high-end smartphones, snarere end mindre funktion telefoner.
Han sagde, var der “definitivt anvendelsesområde for konkurrence i hardware, men også inden for tjenesteydelser, hvor Google har en kant og virkelig kan differentiere sig selv”.
Samsung, som har modtaget bifald for sine Nexus smartphones og tabletter, som bruger Google’s Android operativsystem, nylige succes var et eksempel at tilstræbe, hr. Gupta tilføjet.
Ifølge én industri seeren, strategi Analytics, blev Samsung verdens største sælgeren af mobiltelefoner tidligere på året overhaling Nokia.
Samsung solgt mere end 93 millioner håndsæt i de første tre måneder af 2012, hvilket giver den en markedsandel på 25%. Motorola sagde derimod, det havde solgt næsten 9 millioner mobile enheder i den samme periode, hvoraf 5.1 millioner var smartphones.
Seneste finansielle resultater viste, at Motorola mobilitet registreret et tab på 86 mio $ i første kvartal af året. Det var større end den $81 m nettotab det gjort i den samme periode et år tidligere.

Statistics

Views

Total Views
299
Views on SlideShare
299
Embed Views
0

Actions

Likes
3
Downloads
0
Comments
3

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Upload Details

Uploaded via SlideShare as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel

13 of 3 previous next Post a comment

 • alanisflue Alanis Flue Some of your advice are actually sounds great. 1 year ago
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
 • antthonycotton Anthoy Cotton greetings my friend, i came to congratulate you for your great website. all the best. 1 year ago
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
 • benhatfield23 ben hatfield This post really helped me in writing my research.Kudos! 1 year ago
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Bradley Associates: Motorola mobilitet skråstreger 4.000 arbejdspladser i omstrukturering Bradley Associates: Motorola mobilitet skråstreger 4.000 arbejdspladser i omstrukturering Presentation Transcript