Bedrijvenadviseur

108 views
94 views

Published on

Bedrijvenadviseur.com is een onderneming met een brede kennis en ervaring op het gebied van het veranderen en verbeteren van de bedrijfsvoering. De in de praktijk opgedane kennis en ervaring willen wij graag bij u inzetten om samen met U en Uw werknemers de bedrijfsvoering in uw bedrijf aan te pakken en te verbeteren.

Het ontwikkelproces staat terecht volop in de belangstelling. Ieder bedrijf is nl. in hoge mate afhankelijk van de kwaliteit en de inzet en motivatie van zowel directie, management als de individuele medewerkers. Het beter benutten van ieders mogelijkheden kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen, hetgeen resulteert in extra winst voor de onderneming.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
108
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bedrijvenadviseur

 1. 1. Bedrijvenadviseur Lindha van Haassen Sven Dresen
 2. 2. Strategie Klant Organisatie HET BEDRIJF ? DE ICT MEDEWERKERSLeverancier Personeel Markt
 3. 3. STRATEGIEHet bepalen van een goede strategie is cruciaalvoor de organisatie:-Is de huidige strategie goed bepaald?-Moeten er plannen worden gemaakt voorkorte of lange termijn?-Zijn de doelstellingen voor de afdelingen goedopgezet?
 4. 4. MARKTHet bepalen van de markt waarin het bedrijfopereert dient afdoende te zijn:- Is de marketingstrategie afdoende?- Wat is de juiste afzetmarkt?- Kan het bedrijf voldoen aan de eisen van deafzetmarkt?
 5. 5. KLANTHet naar wens kunnen bedienen van deklanten:- Kennen we onze klanten?- Is de klant kredietwaardig?- Kunnen we aan de klantvraag voldoen?- Hebben we de juiste producten voor onze klant?- Hoe kunnen we klanten binden?
 6. 6. LEVERANCIERSOm op tijd aan de klanten te leveren is eenbetrouwbare leverancier van belang:- Zijn onze leveranciers betrouwbaar?- Is leverancier bekend met de markt?- Kan de leverancier de kwaliteit leveren die ernodig is?- Is de leverancier kredietwaardig?
 7. 7. ORGANISATIEVoor het opereren in de markt is een goedeorganisatie van belang:- Is de structuur afdoende?- Zijn de processen optimaal ingericht?- Verantwoordelijkheden en bevoegdheden op de juiste plek?-Hebben de medewerkers de juiste competenties en vaardigheden?
 8. 8. PERSONEELHet personeel is een cruciale factor voor deorganisatie:-Juiste medewerker op de juiste plek?-Werving en selectie procedure optimaal?- Wat is de status vanveiligheid, gezondheid, welzijn van demedewerkers?- Moet er ondersteuning (coaching)plaatsvinden?
 9. 9. DOELSTELLINGIn een kort tijdsbestek een sterkte - zwakteanalyse maken van alle vraagstukken die erzijn rondom het bedrijf.Het geven van een goed en duidelijk adviesaan de directie rondom het vraagstuk.Het coachen en begeleiden van medewerkersindien nodig op allerlei vlak.
 10. 10. PROFIELOnze kracht is :- Een unieke screening waarmee wij in kaart brengen van knelpunten in Uw organisatie.- Wij leggen de vinger op de “zere plek” en bieden oplossingen.- Het ziekteverzuim op een gestructureerde en succesvolle manier aanpakken.- Oplossen van bottlenecks in Uw (ICT) bedrijfsvoering.
 11. 11. INTERESSE ?Maak een afspraak voor een toelichtend persoonlijk of schriftelijkonderhoud.Lindha van HaassenSven Dresen06-50660088maak een afspraak via onze website www.bedrijvenadviseur.com

×