Wawancara

825 views
518 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
825
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
182
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Wawancara

  1. 1. WAWANCARA SK (MENDENGARKAN): MAMPU MENDENGARKAN DAN MEMAHAMI WACANA LISAN NONSASTRA MAUPUN SASTRA DALAM BERBAGAI RAGAM BAHASA JAWA KD: MENDENGARKAN WAWANCARA BERUPA REKAMAN ATAU LANGSUNG PIRANTI DENING WAHYU RAHMAYANTI
  2. 2. WAWANCAR (WAWAN A R EMB UG) TEGESIPUN WAWANCARA INGGIH PUNIKA SAWIJINING CARA KANGGE PADOS INFORMASI SAKING NARASUMBER INGKANG KAGUNGAN TINAMTU. (SUMBERING WENANG WARTA) NGENANI BAB
  3. 3. ANCASIPUN WAWANCARA KANGGE PADOS KABAR (INFORMASI) 1. KANGGE PADOS PANEMU (OPINI) 2. KANGGE PADOS BEBAKALAN CARITA 3. KANGGE PADOS BEBAKALAN BIOGRAFI 4.
  4. 4. BABAGAN INGKANG PRELU DIPUNGATOSAKEN SADERENGIPUN NINDAKAKEN WAWANCARA 1. NEMTOKAKE TOPIK WAWANCARA 2. NEMTOKAKE TUJUAN (ANCAS) 3. NYIAPAKE PITAKONAN 4. NEMTOKAKE NARASUMBER 5. GAWE JANJI KALIYAN NARASUMBER
  5. 5. BABAGAN INGKANG PRELU DIPUNGATOSAKEN NALIKA WAWANCARA 1. MIWITI KANTHI SALAM 2. BASA SOPAN LAN NGANGGO UNGGAH UNGGUH 3. SANTAI NANGING TENANAN 4. NGGUNAKAKE CATHETAN /REKAMAN/ KAMERA 5. MANDENG NARASUMBER 6. AJA MENEHI PITAKONAN INGKANG WANGSULANIPUN IYA/ ORA, PITAKONAN URUT 7. MUNGKASI KANTHI PANUWUN , ATUR PANGAPUNTEN, LAN SALAM
  6. 6. TIYANG INGKANG BADHE WAWANCARA KEDAH NDUWENI: 1. KRITIS, PEKA, LAN PENGIN NGERTI 2. ETOS KERJA 3. SOPAN SANTUN 4. CHECK LAN RECHECK 5. KERJA KANTHI RANTAMAN WAWANCARA
  7. 7. MATUR NUWUN

×