Micron Associates: Arm lengde, kilde hvorfor kvinner trenger lesing briller fortere enn menn.

368 views

Published on

Kvinner krever lesing briller eller bifocal linser tidligere enn menn på grunn av andre faktorer enn fokusere evne, for eksempel armlengde eller foretrukket lesing avstand, som bør vurderes når prescribing lesere eller bifocals, har en ny studie avdekket.
Den nye beviset ble funnet av et team av forskere som utførte en meta-analyse ved hjelp av ni cross-sectional studier for å sammenligne Utbredelse og omfanget av presbyopia, ofte beskrevet som tap av i nærheten av visjonen som oppstår med alderen, blant menn og kvinner.
Forskerne ytterligere delt analyser for å avgjøre hva forskjeller i presbyopia kan finnes mellom menn og kvinner.
Mens resultatene av en undergruppe av studier viste at var det ingen vesentlig forskjell kjønn-relaterte i øyet er muligheten til å fokusere tydelig på objekter på i nærheten av avstand, den generelle analyse beviset at kvinner har behov for en høyere makt lesing briller eller bifocals enn menn av en tilsvarende alder.
Ifølge forskere er dette avviket sannsynligvis på grunn av forskjeller i foretrukket lese avstander eller armlengde som kvinner har en tendens til å holde lesing materialer nærmere enn menn gjøre.
“Disse funnene kan påvirke globale visjonen omsorg på flere måter,” sa Hickenbotham.
“Funnene forsterke behovet for presbyopia rettelse programmer for kvinner – en gruppe som ofte har større unmet visjon behov i utviklingsland. Det også påpeker at presbyopia er et multi-factorial problem og krever løsninger som er skreddersydde for hvert individ, “Hickenbotham sa.
Mens forskerne oppfordrer klinikere å gjøre mer enn mål for øyet muligheten til å fokusere når de diagnostiserer presbyopia, de også foreslå mer nøye være utført studier gjennomført som bedre isolere og måle ulike faktorer som bidrar til dets utvikling.


Spesielt leser papir stater longitudinelle studier som anser samspillet mellom foretrukket avstand og endringen i accommodative amplitude over tid for kvinner og menn kan bidra til å avgjøre i hvilken grad biologiske faktorer eller miljømessige faktorer spiller en rolle i tap av fokusere evnen med økende alder. Hans studie har blitt publisert i undersøkende Oftalmologi og visuelle vitenskap.

Published in: Business
1 Comment
1 Like
Statistics
Notes
 • Your weblog is wonderful for any person who desires to recognize this subject a lot more. Great stuff; please keep it up!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
368
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Micron Associates: Arm lengde, kilde hvorfor kvinner trenger lesing briller fortere enn menn.

 1. 1. Micron Associates: Arm lengde, kildehvorfor kvinner trenger lesing briller fortere enn menn.
 2. 2. Kvinner krever lesing brillereller bifocal linser tidligereenn menn på grunn av andrefaktorer enn fokusere evne,for eksempel armlengde ellerforetrukket lesing avstand,som bør vurderes nårprescribing lesere ellerbifocals, har en ny studieavdekket.
 3. 3. Den nye beviset ble funnet av et team avforskere som utførte en meta-analyse vedhjelp av ni cross-sectional studier for åsammenligne Utbredelse og omfanget avpresbyopia, ofte beskrevet som tap av inærheten av visjonen som oppstår medalderen, blant menn og kvinner.
 4. 4. Forskerne ytterligere deltanalyser for å avgjøre hvaforskjeller i presbyopia kan finnesmellom menn og kvinner.
 5. 5. Mens resultatene av en undergruppe avstudier viste at var det ingen vesentligforskjell kjønn-relaterte i øyet er mulighetentil å fokusere tydelig på objekter på inærheten av avstand, den generelle analysebeviset at kvinner har behov for en høyeremakt lesing briller eller bifocals enn menn aven tilsvarende alder.
 6. 6. Ifølge forskere er dette avviketsannsynligvis på grunn av forskjeller iforetrukket lese avstander ellerarmlengde som kvinner har en tendenstil å holde lesing materialer nærmereenn menn gjøre.
 7. 7. “Disse funnene kan påvirkeglobale visjonen omsorg påflere måter,” sa Hickenbotham.
 8. 8. “Funnene forsterke behovet for presbyopiarettelse programmer for kvinner – en gruppesom ofte har større unmet visjon behov iutviklingsland. Det også påpeker at presbyopiaer et multi-factorial problem og kreverløsninger som er skreddersydde for hvertindivid, “Hickenbotham sa.
 9. 9. Mens forskerne oppfordrer klinikere ågjøre mer enn mål for øyet mulighetentil å fokusere når de diagnostisererpresbyopia, de også foreslå mer nøyevære utført studier gjennomført sombedre isolere og måle ulike faktorersom bidrar til dets utvikling.
 10. 10. Spesielt leser papir stater longitudinelle studiersom anser samspillet mellom foretrukketavstand og endringen i accommodativeamplitude over tid for kvinner og menn kanbidra til å avgjøre i hvilken grad biologiskefaktorer eller miljømessige faktorer spiller enrolle i tap av fokusere evnen med økende alder.Hans studie har blitt publisert i undersøkendeOftalmologi og visuelle vitenskap.

×