Prjatli

2,553 views
1,911 views

Published on

Published in: Lifestyle, Sports
0 Comments
2 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
2,553
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
12
Actions
Shares
0
Downloads
18
Comments
0
Likes
2
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Prjatli

 1. 1. Sonce, naj vedno sije v vaših srcih dragi moji prijatelji! SAMODEJNO MV
 2. 2. Dobri prijatelji so zlata vredeni, kdor jih je našel, je našel zaklad. Prijatelji hvala, ste moj zaklad ,ki ga nosim globoko v svojem srcu …
 3. 3. Nasmeh nas nič ne stane, z njim pa lahko nekomu polepšamo dan....mu ogrejemo srce...in mu vzbudimo žarek upanja... privoščite nasmeh danes nekomu, ki ga potrebuje…
 4. 4. Dobro srce je vir veselja,saj vse v njegovi bližini oživi v nasmehih.
 5. 5. Življenje je iskanje, je potovanje brez razdalje. Potuješ od tam, kjer si prav zdaj, tja, kjer si že ves čas. Od nevednosti k spoznanju, kajti storiš le to, da prvikrat vidiš, kar že ves čas gledaš."
 6. 6. Nikoli se ne boj narediti nečesa česar ne znaš! Zapomni si! "Noetovo barko je zgradil amater - Titanik pa profesionalec!"
 7. 7. Vsi smo angeli z eno perutjo, če želimo leteti, se moramo objeti!
 8. 8. Jezen človek vedno misli, da zmore več, kot res zmore, realen človek pa zna biti vesel, ker je naredil vse kar zna. Prijatelji,hvala vam ,za vse kar sem ,ko sem z vami.
 9. 9. SRCE JE PREDAL ZA SPOMINE, VANJ SPRAVLJAŠ VSE, KAR MINE. PONAVADI SO V PREDALIH ZLOŽENE OBLEKE, V SRCU PA NAJDEŠ IZGUBLJEN POLJUB NA BREGU REKE. IN GA SPET OKUŠAŠ, KO ZAPREŠ VEKE.
 10. 10. "Ta svet je lep, če nekomu nekaj daš, ta svet je lep, če nekoga rad imaš, če roko stisneš komu, ki ga kaj boli, ta svet je lep, če si človek do ljudi."
 11. 11. Začuti preprosto ljubezen globoko v sebi, pusti slabi volji da gre svojo pot, zaslužiš si biti srečna!
 12. 12. Poskusite puščati prijateljske sledi majhnih iskric hvaležnosti na vaših dnevnih potovanjih. Presenečeni boste, kako bodo prižgale plamenčke prijateljstva, ki bodo šopki vrtnic ob vašem naslednjem obisku.
 13. 13. Tam, kjer je poznal vsak list, vsako vejo je začel tih pogovor s samim seboj .
 14. 14. Sem, kar sem. In nihče me ne more spremeniti. Grem in vem, da bom hodila vedno naprej. Obložena s prtljago poguma in težav, ki mi stojijo ob poti. In se ne ustavljam. Kajti moj kočijaž je pogum in moja vodnica priložnost.
 15. 15. Ko boš končno zaupal veselju in ga znal objeti, boš odkril, da plešeš z vsem, kar obstaja.
 16. 16. Bog je dal svojim angelom krila, razen enemu, ki ni hotel, da bi odletel in ga podaril meni. Prijatelji, v mojem življenju ste zelo-veliko.
 17. 17. Naj sije sonce v vašem srcu, tudi če zunaj dežuje!Prijatelji , v mojem srcu ste . Res ste sonce ,ki mi daje moč in pogum tudi ,ko sem na tleh..

×