Markant Delta

685 views

Published on

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
685
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Markant Delta

  1. 1. D e Lta w w w. m a r k a n t o f f i c e . c o m markant office furniture
  2. 2. m a r k a n t D e Lta Delta is het meest veelzijdige meubelprogramma van Markant. De vormgeving is sober en ontdaan van franje. Het unieke klikmechanisme in de poot onderstreept het innovatieve karakter van de Delta. Om de gewenste werkhoogte in te stellen volstaat een voetdruk. concePt Voor de Delta heeft Markant alle kennis en ervaring samengebracht die zij bij haar eerdere meubelprogramma’s heeft opgedaan. Dit culmineert in een ontwerp dat zich onderscheidt door efficiënt materiaalgebruik, een ingenieus klikmechaniek en oog voor detail. Delta is ontworpen volgens het modulaire concept van Markant Systeem Architectuur (MSA), wat betekent dat de componenten van verschillende programma’s onderling uitwisselbaar zijn. VeeLZiJDiG Delta is zo vormgegeven dat met een gering aantal componenten een grote verscheidenheid aan werk- en vergaderplekken kan worden opgebouwd. Hierdoor zet Markant een zeer prijsbewust meubel in de markt, dat duurzaam omspringt met grondstoffen. Een meubelprogramma waar instelbaar, verstelbaar en zit/sta varianten het complete ergonomische spectrum afdekken. De mechanismen zijn allen leverbaar met zowel een T- als een C-poot. DeSiGn De lijnvoering van Delta is bewust sober gehouden. Zo past de Delta zich aan zijn omgeving aan als een kameleon en is daardoor inzetbaar in elk type organisatie. erGonomie Markant is een van de weinige meubelfabrikanten die in dezelfde lijn als de standaard werkplekken, ook een zit/sta variant heeft ontwikkeld. Uiteraard voldoet Delta aan de ergonomische uitgangspunten van het Delfts Normalisatie Instituut en is getest conform NEN 2449: 2006 NL en NEN EN 527. Delta is in hoogte verstelbaar van 62 - 85 cm. Standaard met het unieke klikmechanisme en optioneel volledig traploos met een slingermechaniek of een elektromotor met tiptoetsbediening. 09 | 09 91005474
  3. 3. DuurZaam De modulaire opbouw en tijdloze uitvoering kenmerken het duurzame karakter van Delta. Zo krijgt het kantoor een compleet nieuwe uitstraling door enkel de bladuitvoering en/of het onderstel te vernieuwen, terwijl het bestaande frame behouden blijft. onDerHouDSarm Door de perfecte afwerking en afgeronde vormen is Delta gemakkelijk schoon te houden. Het Markant Delta programma is compleet onderhoudsarm. inDiViDueeL Individualiteit gaat verder dan de hoogte van het werkblad. De vele uitvoeringsmogelijkheden van Delta maken het mogelijk zowel aan de corporate wensen en eisen te voldoen, als ook aan die van de individuele werknemer. Nuttige accessoires als organisatiepanelen en –bakjes geven de werkplek een persoonlijke tint. c en t De Delta tafels zijn leverbaar met een C- of T-poot. Indien nodig zorgen tussenpoten daarnaast voor extra stabiliteit, zonder de bewegingsvrijheid van de gebruiker te beperken. fa c i L i ta i r Het Delta programma is moeiteloos te monteren, eenvoudig in te stellen en snel om te bouwen. Ook het aanpassen van de werkhoogte voor de gebruiker is bijzonder eenvoudig: met een voetdruk op de rvs-knop in de poot, kan de hoogte zonder gereedschap worden aangepast.
  4. 4. D e Lta Z i t / S ta Zit/sta werkplekken worden doorgaans uitsluitend aangeschaft voor werknemers die zeer intensief met de computer werken of rug-, nek- en schouderklachten hebben. De zit/sta werkplek zou echter veel vaker ingezet moeten worden. Een preventieve inzet voor alle medewerkers zal er toe leiden dat het uitvalpercentage van mensen met klachten aan rug, nek en schouders sterk zal afnemen. Daarnaast zal afwisselend zittend en staand werken bijdrage aan een verbeterde dynamiek op de werkplek, waardoor medewerkers geconcentreerder en productiever werken. De investering in een zit/sta werkplek verdient zichzelf dus eenvoudig terug!
  5. 5. D e Lta c L i c k Vormen Dit onderstel is hoogte-instelbaar. Conform NEN 2449: 2006 NL en NEN EN 527 is het De bladen en bijbehorende frames zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende af- verstelbereik 62 - 85 cm. Delta is stapsgewijs per centimeter instelbaar met behulp van een metingen volgens de standaard moduulmaten. Zie voor de mogelijkheden de brochure drukknop die met de voet wordt bediend. De ingestelde bladhoogte is af te lezen op de Markant Interiors. poot. Delta Click is leverbaar in een C- en T-variant. D e Lta S Y n c H r o m a n u e e L BLaDkernen en -DecorS Dit onderstel is traploos in hoogte verstelbaar met behulp van een handslinger. De bureaubladen zijn leverbaar in melamine op spaanplaat, in HPL postform of in De slinger bevindt zich aan de zijkant of aan voorzijde van de werkplek. Conform compactplaat. De ruime keuze aan Markant bladdecors geven Delta de gewenste NEN 2449: 2006 NL en NEN EN 527 is het verstelbereik 62 - 85 cm. Delta Synchro Manueel uitstraling. Zie voor de mogelijkheden de brochure Markant Interiors. is leverbaar in een C- en T-variant. D e Lta S Y n c H r o e L e k t r o Lak- en BLaDkLeuren Dit onderstel is traploos in hoogte verstelbaar met behulp van een elektromotor. De hoogte Niet alleen de bladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en houtmotieven, ook de lakkleuren is af te lezen op de display aan de voorzijde van de bladrand. Hierop is de ingestelde hoogte van het meubilair zijn verkrijgbaar in verschillende, neutrale kleuren. Alle metalen en af te lezen en zijn vier geheugenposities te programmeren. Conform NEN 2449: 2006 NL aluminium onderdelen worden gepoedercoat en garanderen een duurzame bescherming. en NEN EN 527 is het verstelbereik 62 - 85 cm. Delta Synchro Elektro is leverbaar in een Zie voor de mogelijkheden de brochure Markant Interiors. C- en T-variant.
  6. 6. D e Lta t, c e n k o L o m P o o t D e Lta c o m B i D e S k Deeluitmakend van de Delta familie laat de Combidesk zich uitstekend combineren met de standaard werkplekken. Door de samenvoeging van twee werkplekken op één frame kan er met minder onderdelen worden volstaan – de totaaloplossing is dus groter dan de som click slinger electrisch click slinger electrisch der delen. (voor hoekopstellingen) click slinger electrisch D e Lta Z i t / S ta t e n c P o o t GeïnteGreerDe BekaBeLinG Aan de lengte balk, die de werkplekken onderling verbindt, kunnen aan weerszijde kabelkorven of afsluitbare kabelkanalen worden opgehangen. De bekabeling wordt zo fraai weggewerkt en kan integraal worden doorgelinkt van de ene naar de andere werkplek. electrisch electrisch D e Lta c o m B i D e S k camoufLaGe HooGte VerScHiL De werkstations worden onderling afgeschermd door een scheidingswand. Dit bevordert niet alleen de concentratie van de medewerkers, maar geeft ook een rustiger beeld in het kantoor. De scheidingswanden camoufleren het hoogte verschil tussen de werkbladen, click slinger electrisch wanneer de bureaus ingesteld staan op de lengte van de gebruikers. D e l t a t, c e n k o l o m p o o t z i j n v e r k r i j g b a a r i n d e k l e u r e n :

×