Projecte desencotxament v1

538 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
538
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
195
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Projecte desencotxament v1

 1. 1. SERVEI D’ACOLLIDA D’ALUMNES QUE ARRIBEN A L’ESCOLA EN TRANSPORT PRIVAT
 2. 2. SERVEI D’ACOLLIDA DE TRANSPORT PRIVAT Aquest servei semmarca dins del projecte de Vida social. Parteix de la necessitat de millorar els accessos al Centre i , com en tots els altres àmbits de la vida escolar, es fa partícip a l’alumnat en la millora del problema. D’aquesta manera, es pretén que els nois i noies integrin el comprometre’s amb la societat en la que viuen a la seva manera de ser. El servei consisteix en l’ acollida de nens i nenes que arriben a l’Escola en transport privat i el seu acompanyament a l’interior del Centre. Podran ser usuaris del Servei totes les famílies d’alumnes d’Infantil i Primària que facin la seva sol·licitud. El servei serà dut a terme per cinc responsables d’acollida: 1 educador i 4 monitors de vialitat ( alumnes de batxillerat). Aquest servei restarà actiu entre les 8:25 h. i les 9 h. del matí.
 3. 3. ELS USUARIS DEL SERVEIPer poder fer ús del servei, calinscriure’ s a secretaria i recollir undistintiu que haurà de col·locar-se demanera visible al cotxe. En cap cas elsmonitors atendran cotxes que no elportin.En arribar a la zona d’acollida, el nen/as’haurà de descordar i sortir del cotxeper la porta d’accés a la vorera del’Escola.En cap cas, el monitor de viabilitatrecollirà encàrrecs verbals o escrits.Una vegada es cursi baixa del serveis’haurà de tornar a secretaria eldistintiu.
 4. 4. ELS RESPONSABLES DEL SERVEI-IELS MONITORS DE VIABILITATEstaran identificats mitjançant una armilla refractant.A cada punt dacollida hi haurà dos monitors d’acollida:• El monitor 1 ajudarà a baixar els nens del cotxe i els acompanyarà fins al monitor 2.• El monitor 2 acompanyarà els nens a l’interior de l’Escola i els entregarà a l’Educador de Viabilitat.• En cas que l’educador no hi sigui, el monitor 2 del punt d’acollida 2 es quedarà ocupant el seu lloc i rebrà els alumnes que li porti el monitor 2 del lloc d’acollida 1.Els monitors baixaran al punt d’acollida a les 8:30 h i exerciranel seu càrrec entre les 8:35 h i les 9 h.
 5. 5. ELS RESPONSABLES DEL SERVEI-IIL’EDUCADOR DE VIABILITATEstarà situat a l’entrada de l’Escola i acompanyarà els nens i les nenes als seuspunts d’accés a l’Escola en grups de 4 o 5.LA GUÀRDIA URBANADinamitzarà la zona d’acollida perquè no es formin retencions
 6. 6. ELS PUNTSD’ACOLLIDA:Per la rebuda d’alumnes quearriben en cotxes particularsshabiliten dos punts d’acollida.En cada punt hi haurà dosmonitors d’acollida:•Un encarregat d’ajudar elnen/a a baixar del cotxe.•Un altre encarregatd’acompanyar el nen/a al’interior de l’Escola
 7. 7. ZONA D’ACOLLIDAEn arribar a la zona d’acollida, sempre intentarem dirigir-nos al punt d’acollida 1Per tal d’evitar entorpir el trànsit, només farem servir la zona d’acollida 2 si nopodem avançar en direcció a la zona d’acollida 1.
 8. 8. Punts d’entrada aa l’Escola:L’Educador de Vialitatacompanyarà els alumnes deP-3 i P-4 fins a l’entrada alparvulari on els rebrà unmestre de l’Escola.L’Educador de Vialitatacompanyarà els alumnes deP-5 i més grans fins al primertram d’escales d’accés al’Escola.
 9. 9. CALENDARI D’IMPLEMENTACIÓ PER AL CURS 2011-12Comunicació del Projecte: Setmana del 12 al 16 de desembreInscripcions i retirada de distintius a Secretaria: a partir de dimecres 14 dedesembre.Formació de monitors: Dimarts 13 de desembre de 13 a13:30 h en sessió detutoria.Inici del servei: Dilluns dia 19 de desembre.

×